Програмата била стегната, нямало да има време за развлечения, но ако се събудел утре рано трезвен, щял да се обади
Поздрави от МЪЖжж-а
Поздрави от МЪЖжж-а
Имат всички ВА 
Програмата била стегната, нямало да има време за развлечения, но ако се събудел утре рано трезвен, щял да се обади
Re: Поздрави от МЪЖжж-а
Душица златна си, РейнRain написа:Имат всички ВА
- snowprincess
дали-или, аз съм пас4avdar4e написа:Душица златна си, РейнRain написа:Имат всички ВА
поздравления приемам лично

Щом е само за ВА.... 
От мен приемаш ли?snowprincess написа:дали-или, аз съм пас4avdar4e написа:Душица златна си, РейнRain написа:Имат всички ВА
поздравления приемам лично
Лично.
П.П. Е няма пък да работя тая вечер, няма!
Panta rhei...
Здравей, Ести!! Мъжжжж току-що ми се обади по телефона, каза, че програмата му е много напрегната, но специално да поздравя едната единствена Ести от Бургасesti написа:Щом е само за ВА....
- snowprincess
щом е от теб и шамар, и поздравления приемамМнемозина написа:
От мен приемаш ли?
Лично.
П.П. Е няма пък да работя тая вечер, няма!

Виж какво написах на Ести, аре, че ме мързи да преписвамsnowprincess написа: поздравления приемам лично
ЗАбележи, че нямал време за развлечения, пъ може да не се събуди трезвен. Глей някои хора какво работят - докато служебно спят са принудени да пият. Сигурно е голям стрес.4avdar4e написа:Здравей, Ести!! Мъжжжж току-що ми се обади по телефона, каза, че програмата му е много напрегната, но специално да поздравя едната единствена Ести от Бургасesti написа:Щом е само за ВА....
:rotfl24::rotfl24:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
holi_day написа: ЗАбележи, че нямал време за развлечения, пъ може да не се събуди трезвен. Глей някои хора какво работят - докато служебно спят са принудени да пият. Сигурно е голям стрес.
п.П. Имах един много сладък съученик, сега виден юрист. Та той казваше: мечтая си да мога едновременно да спя, да пия и да пуша.
Из гл."Да опиташ съученика си", "Мемоари", т.ІІ, 20084avdar4e написа:п.П. Имах един много сладък съученик, сега виден юрист. Та той казваше: мечтая си да мога едновременно да спя, да пия и да пуша.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Идея нямам, мина само за по цигара, защото работата ми е близо до пицария, където бяха седнали да хапнат с колегите му. Отседнали на Златни пясъци, имали програма конкретна, някакъв банкет тая вечер. Дълга и широка.bibilyana написа:Приемаме поздравите, аа дано се отлаби програмата малко и да се събуди трезвен
Че на нас кво ни е, че не ставаме за банкета ли?Rain написа:Идея нямам, мина само за по цигара, защото работата ми е близо до пицария, където бяха седнали да хапнат с колегите му. Отседнали на Златни пясъци, имали програма конкретна, някакъв банкет тая вечер. Дълга и широка.bibilyana написа:Приемаме поздравите, аа дано се отлаби програмата малко и да се събуди трезвен
Ми не си права пък!4avdar4e написа:Здравей, Ести!! Мъжжжж току-що ми се обади по телефона, каза, че програмата му е много напрегната, но специално да поздравя едната единствена Ести от Бургасesti написа:Щом е само за ВА....
И аз душа нося...
какъв мъж самоesti написа:Ми не си права пък!4avdar4e написа:Здравей, Ести!! Мъжжжж току-що ми се обади по телефона, каза, че програмата му е много напрегната, но специално да поздравя едната единствена Ести от Бургасesti написа:Щом е само за ВА....
И аз душа нося...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Оф...наистина съжалявам, че не успях да си изпълня заканите. 
Ако не ме болеше кръста, нямаше да идвам с шофьор на идване и със служебен автобус на връщане. А програмата си беше наистина хард
Не можах дори да си "осоля" дупенцето малко сладко у моренцето. Да идеш до ЧМ и да не видиш Папата...
Те зат`ва- "мамата, мамата"! 
Добре, че се прибрах поне овреме за да си завлеча гъзА на 3о4опона поне да нагушкам Странничето /нема как да кажа на 50 и кусур местен автобус..."бе я отбий до M`c Donald's" да съ видя с Уишеса примерно
" Или имаше как, но щеше да се смята за "злоупотреба със служебно положение"
.
Следващия път любими мои!
Ако доживея. И ...с персонална кола.
Тоя път не станА.
То и Рейн си позволих да посетя на 5-6-тия тигел между срещите, и то заради еднаквото време за пресичане на светофарите у Варна с ходенето пешком по същия маршрут. Тя да разправя колко беше изненадана
Ако действието се развиваше у Сф., щехме да имаме поне 45 минути 
Исках да ви нагушкам и Вас, признавам си го...
Ако не ме болеше кръста, нямаше да идвам с шофьор на идване и със служебен автобус на връщане. А програмата си беше наистина хард
Добре, че се прибрах поне овреме за да си завлеча гъзА на 3о4опона поне да нагушкам Странничето /нема как да кажа на 50 и кусур местен автобус..."бе я отбий до M`c Donald's" да съ видя с Уишеса примерно
Следващия път любими мои!
Тоя път не станА.
То и Рейн си позволих да посетя на 5-6-тия тигел между срещите, и то заради еднаквото време за пресичане на светофарите у Варна с ходенето пешком по същия маршрут. Тя да разправя колко беше изненадана
Исках да ви нагушкам и Вас, признавам си го...