Музикален поздрав

Все същите
Аватар
4avdar4e

Музикален поздрав

Мнение от 4avdar4e »

Не ща да пълня оная тема, затова го изнясам в нова... :shy:

Хубава събота ви желая!!!

Не вярвай, не се бой и не се моли (ТАТУ)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

мерси, аз почвам работа и добре ми звучи това като фон

приятна събота и на теб! целувки за мъжете:lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:мерси, аз почвам работа и добре ми звучи това като фон

Добрутро Лат! Мерси за целувките. Те другите мъже спят, та аз се офайдосах. Ти що ще работиш? Хайде на разходка!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа:

Добрутро Лат! Мерси за целувките. Те другите мъже спят, та аз се офайдосах. Ти що ще работиш? Хайде на разходка!
ще ме умориш, бе човеко:lol::lol::lol:

целувките бяха за мъжете на чавето, но от мен да мине ето и на теб:kiss:

уф, ще работя, че няма накъде да мърдам, в понеделник трябва да предам, бил си в моята ситуация, нали
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:
целувките бяха за мъжете на чавето, но от мен да мине ето и на теб:kiss:

уф, ще работя, че няма накъде да мърдам, в понеделник трябва да предам, бил си в моята ситуация, нали
Разбрах, ама бях натиснал "Прати", пък и си рекох, що да не си взема и аз. Те мъжете на Чавето я разберат какво са получили, я не.
Дечурлигата не обичат много да ги млящат, хеле пък момченцата, докато са малки искам да кажа.

Бил съм в твоята ситуация ама отдавна. В първата ми работна Нова година работихме до 22 часа на 31 декември и след това мина комисия да приеме проекта, щото на 3 Януари трябваше да бъде транспортиран за Съюза. Стоя при нас докъм юли-август. Напоследък не се юркам много. Записвам си всички задачи в тетрадката. Забелязал съм, че поне 1/3 от тях, ако не ги свърша веднага, отпадат като задачи или биват напълно променени, или някой друг ги свършва. Няма файда от извънреден труд, освен ако е по авария.
Нищо де, ти си работи, работи си. Нали такива като теб изпълняват задачите, дето такива като мен си ги записват в тетрадката.:lol:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

е, нещата са малко по-различни, аз съм изпълнител и искам да спечеля клиентите, да съм коректна съгласно условията, които сме договорили, няма вариант задачката да отпадне за мен, а те дали ще си ползват материала - те си знаят, аз го предавам, те си плащат и това е, в понеделник ти си на работа, аз по магазините, да избия извънредния труд:lol:, че и естито с тия нейни ситуени само ми възбуди апетита :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:

Напоследък не се юркам много. Записвам си всички задачи в тетрадката. Забелязал съм, че поне 1/3 от тях, ако не ги свърша веднага, отпадат като задачи или биват напълно променени, или някой друг ги свършва. Няма файда от извънреден труд, освен ако е по авария.
Ха-ха, и аз съм забелязала подобни зависимости,
и както казваше един бивш шеф, първото нещо, което трябва да направиш, когато възникне спешна работа е да я отложиш за неопределено време - защото или ще отпадне, или друг ще я свърши.:rotfl24:

Да де, ама и аз работя в момента.:crying:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:...че и естито с тия нейни ситуени само ми възбуди апетита :lol:
Ох, и на мен. Представям си ви всички по ситуени. Даже някои без. Бе, ше взема и аз да си купя един.:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Тенкс, аз пък вече поработих, изкарах едни бързи пари, и сега мога да се отдам на аканото дупе :grin:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа:
latrevw написа:...че и естито с тия нейни ситуени само ми възбуди апетита :lol:
Ох, и на мен. Представям си ви всички по ситуени. Даже някои без. Бе, ше взема и аз да си купя един.:lol:

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

:kiss:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа: Тенкс, аз пък вече поработих, изкарах едни бързи пари
това с бързите пари ме кефи на макс :-)
браво, браво
требе за сутиени да има \и дантелени гащи\
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

И един от голямото детенце. Страхотно е!!! (парчето, пък и детенцето :winkw:)

http://youtube.com/watch?v=rm7aPxLhN4o& ... re=related
Публикувай отговор