Докторке, малко целуваш, малко...
Глей сега какво става:winkw:
Конкуренция брате:winkw: т.е. сестро:winkw:

Искам кубинска пура4avdar4e написа:http://www.youtube.com/watch?v=Esdl_3kKSBk
Страхотно е!!
П.П. Искам в Кубааааааа:crying:

Мъж ми не пушиКапинчо написа:Като няма пура, вземи на мъжа си ... от цигарите.frisky lioness написа: Искам кубинска пура

ооооооо, идват нови курви в стария бардак лиfrisky lioness написа:Добре да е дошъл/а !!!![]()

Що, може да са курвари, макар че "Бацай ма млогу" едва ли е курварски ник.snowprincess написа:
ооооооо, идват нови курви в стария бардак ли
виж ся, поемам друг курс на политика, докато другите викат велкомен, аз шъ си показвам зъбите, може да се стреснат и да внимават с целувките или къде стъпватКапинчо написа:Що, може да са курвари, макар че "Бацай ма млогу" едва ли е курварски ник.snowprincess написа:
ооооооо, идват нови курви в стария бардак ли

Е, немой с рогът де! Ти какво рано-рано си се наострила? Не те довършиха или не са те започвали?:lol:snowprincess написа: виж ся, поемам друг курс на политика, докато другите викат велкомен, аз шъ си показвам зъбите, може да се стреснат и да внимават с целувките или къде стъпват
много обичам малки змийчета, дето искат готови отгледани мъже
Глей как с един ник човек може да си изпроси боя, тц, тц...snowprincess написа: ооооооо, идват нови курви в стария бардак ли
Боже, боже, добре, че не всичко на тоя свят е секс, иначе какво ли щяхме да си говорим и да правимКапинчо написа: Е, немой с рогът де! Ти какво рано-рано си се наострила? Не те довършиха или не са те започвали?:lol:
много ще ме прощаваш....frisky lioness написа:Добре да е дошъл/а !!!![]()
Ама ако шъ баца, да баца, че мен ми се изтърпя търпилото.vyara написа:Глей как с един ник човек може да си изпроси боя, тц, тц...snowprincess написа: ооооооо, идват нови курви в стария бардак ли
Виж докторка какво каза. Така си е. Пак нема да те огрее.Капинчо написа:Ама ако шъ баца, да баца, че мен ми се изтърпя търпилото.vyara написа:Глей как с един ник човек може да си изпроси боя, тц, тц...snowprincess написа: ооооооо, идват нови курви в стария бардак ли
Ми тогаз Докторката да ме баца, пък аз ще бацам новата девойка за поддържане на равновесието.vyara написа:
Виж докторка какво каза. Така си е. Пак нема да те огрее.
а моля!Капинчо написа:Ми тогаз Докторката да ме баца, пък аз ще бацам новата девойка за поддържане на равновесието.vyara написа:
ПП Щукна ми една ере(о)тична идея. Що пък те двете да не се бацат, пък ние ще гледаме.
Хъм, май се познавате лично...snowprincess написа: виж ся, поемам друг курс на политика, докато другите викат велкомен, аз шъ си показвам зъбите, може да се стреснат и да внимават с целувките или къде стъпват
много обичам малки змийчета, дето искат готови отгледани мъже

Интересно ще е да се види ако се окаже нов младаж:lol::lol::lol:Капинчо написа:Ми тогаз Докторката да ме баца, пък аз ще бацам новата девойка за поддържане на равновесието.vyara написа:
ПП Щукна ми една ере(о)тична идея. Що пък те двете да не се бацат, пък ние ще гледаме.

А аз разбрах целуФки, че раздаваш,doktorka написа:
а моля!
аз да нямам сто ръце!
не мога с всички!
Няма се пуашишdoktorka написа:
а моля!
аз да нямам сто ръце!
не мога с всички!
( макар че чувам имало девойки дето могли...ма то младото си е младо...)

и ти ли ,сестро?frisky lioness написа:Няма се пуашишdoktorka написа:
а моля!
аз да нямам сто ръце!
не мога с всички!
Използвай опцията
"помощ от приятелка":-)
"Ако до всяко добро същество,doktorka написа:и ти ли ,сестро?frisky lioness написа:Няма се пуашишdoktorka написа:
а моля!
аз да нямам сто ръце!
не мога с всички!
Използвай опцията
"помощ от приятелка":-)
"щом сме двама -страшно няяяямааа"...
щом се налага и шамари мога...Амаранта написа:А аз разбрах целуФки, че раздаваш,doktorka написа:
а моля!
аз да нямам сто ръце!
не мога с всички!
не шамарчета.
абсолютно съм убеден, че е само с цел да освестиш изпадналия в несвяст мъж (щот си го полузадушила от целиване)doktorka написа:щом се налага и шамари мога...Амаранта написа:А аз разбрах целуФки, че раздаваш,doktorka написа:
а моля!
аз да нямам сто ръце!
не мога с всички!
не шамарчета.
не, реших да бъда нелюбезна с гостите[unknown] написа: Хъм, май се познавате лично...

ако е младеж, ние като безопасни игли, нищо няма му станеfrisky lioness написа:
Интересно ще е да се види ако се окаже нов младаж:lol::lol::lol:

"Ако до всяко добро същество,doktorka написа:и ти ли ,сестро?
"щом сме двама -страшно няяяямааа"...
вие сте просто шармантен кавалер,Сър....doktorka написа:абсолютно съм убеден, че е само с цел да освестиш изпадналия в несвяст мъж (щот си го полузадушила от целиване)
Аз пък вече не съм нито любезен, нито нелюбезен с гостите. Като не пишат, кво да ги приветствам...snowprincess написа: не, реших да бъда нелюбезна с гостите
като съм сноу, да не съм ескимос, да ходят в друга къща ако искат да се "смеят"
тук трябва да ходят по терлици

Те щото се чудят в нов бардак ли са или в стар:rotfl24:[unknown] написа:Аз пък вече не съм нито любезен, нито нелюбезен с гостите. Като не пишат, кво да ги приветствам...snowprincess написа: не, реших да бъда нелюбезна с гостите
Set написа:Те щото се чудят в нов бардак ли са или в стар:rotfl24:[unknown] написа:Аз пък вече не съм нито любезен, нито нелюбезен с гостите. Като не пишат, кво да ги приветствам...snowprincess написа: не, реших да бъда нелюбезна с гостите
Да, остава да уточним само длъжностните характеристики.doktorka написа:
:rotfl24:
не се поставя под съмнение че е бардак обаче!
Ми то с толкоз многоточия на квадратен сантиметър е ясноdoktorka написа: не се поставя под съмнение че е бардак обаче!
Фриски отдааааавна е заявила, че тя е МадамАмаранта написа: Да, остава да уточним само длъжностните характеристики.
Амаранта написа:Да, остава да уточним само длъжностните характеристики.doktorka написа:
:rotfl24:
не се поставя под съмнение че е бардак обаче!