Припомни ми тази песен...frisky lioness написа:Добре да е дошъл/а !!!![]()
Докторке, малко целуваш, малко...
Глей сега какво става:winkw:
Конкуренция брате:winkw: т.е. сестро:winkw:
Айде, поздрав за всички... хубави хора тук!
Припомни ми тази песен...frisky lioness написа:Добре да е дошъл/а !!!![]()
Докторке, малко целуваш, малко...
Глей сега какво става:winkw:
Конкуренция брате:winkw: т.е. сестро:winkw:
Значи една е ясна,4avdar4e написа:
Фриски отдааааавна е заявила, че тя е Мадам
клиенти?Амаранта написа:Значи една е ясна,4avdar4e написа:
остава да разпределим местата за к.... ; служители на рецепцията, камериерки, касиери, PR и реклама, хигиенисти. За други сега не се сещам, сигурно има.
Щатен бияч, и душеприказчик на девойките. Пу не съм аз!:blum::lol:Амаранта написа:Значи една е ясна,4avdar4e написа:
остава да разпределим местата за к.... ; служители на рецепцията, камериерки, касиери, PR и реклама, хигиенисти. За други сега не се сещам, сигурно има.
К-тата са ясни, пиара и рекламата - тоже, счетитата също, редовното медицинско и зъбно обслужване е налице, разни програмисти и други подобни жувотни... Виж, за другото ще е по-трудноАмаранта написа: остава да разпределим местата за к.... ; служители на рецепцията, камериерки, касиери, PR и реклама, хигиенисти. За други сега не се сещам, сигурно има.
теб дори и в постоянната клиентела не можем да те запишем.Set написа:Щатен бияч, и душеприказчик на девойките. Пу не съм аз!:blum::lol:Амаранта написа:Значи една е ясна,4avdar4e написа:
Бейби, ти знаеш ли че имаш страшни очи:blum:doktorka написа:теб дори и в постоянната клиентела не можем да те запишем.Set написа:Щатен бияч, и душеприказчик на девойките. Пу не съм аз!:blum::lol:Амаранта написа:Значи една е ясна,4avdar4e написа:
че току се затриеш...за дълго време
Стига, ма, това е най-леснотоdoktorka написа: клиенти?
все пак...трябва да си имаме постоянна клиентела.
Set написа:doktorka написа:Set написа:Амаранта написа:4avdar4e написа:
Бейби, ти знаеш ли че имаш страшни очи:blum:
Вие сте от групата за международно сътрудничество:rotfl24:
хахахаха...
сетих се един виц
един батко си имал папагал.
но невъзпитан
и колкото пъти му дойдели на гости гаджета и той все им разправял колко са дебели..ахм задниците им
и един ден стопанинът ще си води едно гадже дето много си го харесвал
предупредил папагала да мълчи щото иначе ще го оскубе перо по перо
оставил ги в стаята за малко само
папагалът мълчал, мълчал
по едно време не издържал и казал
ти знаеш ли че имаш малки гърди...( от тук се сетих...ххахахаха)
девойката:
еми ...знам, ама кво да направя?
папагала:
търкай ги с тоалетна хартия..
девойката:"ма ще помогне ли?
папагала:"ми като ти гледам задника..."
frisky lioness написа:Интересно ще е да се види ако се окаже нов младаж:lol::lol::lol:Капинчо написа:Ми тогаз Докторката да ме баца, пък аз ще бацам новата девойка за поддържане на равновесието.vyara написа:
Виж докторка какво каза. Така си е. Пак нема да те огрее.
ПП Щукна ми една ере(о)тична идея. Що пък те двете да не се бацат, пък ние ще гледаме.
Аз ще съм касиерка.4avdar4e написа:К-тата са ясни, пиара и рекламата - тоже, счетитата също, редовното медицинско и зъбно обслужване е налице, разни програмисти и други подобни жувотни... Виж, за другото ще е по-трудноАмаранта написа: остава да разпределим местата за к.... ; служители на рецепцията, камериерки, касиери, PR и реклама, хигиенисти. За други сега не се сещам, сигурно има.
Хигиенист, първи път ...
Едва ли....Semiramis написа:frisky lioness написа:Интересно ще е да се види ако се окаже нов младаж:lol::lol::lol:Капинчо написа:Ми тогаз Докторката да ме баца, пък аз ще бацам новата девойка за поддържане на равновесието.vyara написа:
Виж докторка какво каза. Така си е. Пак нема да те огрее.
ПП Щукна ми една ере(о)тична идея. Що пък те двете да не се бацат, пък ние ще гледаме.
:lol::lol:
то ще е интересно и ако отговори някой

Аз ще съм почетен член...ъъъ- клиент и няма да плащам.esti написа: Аз ще съм касиерка.

frisky lioness написа:
Едва ли....
Кой ще е този луд?
дето по всичко си личи, че е попаднал в някакъв бардак, не стига това ами и го гласат за нова курва

стисня![unknown] написа:Аз ще съм почетен член...ъъъ- клиент и няма да плащам.esti написа: Аз ще съм касиерка.
Използваш, че Куида липсва, нали:winkw:esti написа:Аз ще съм касиерка.4avdar4e написа:К-тата са ясни, пиара и рекламата - тоже, счетитата също, редовното медицинско и зъбно обслужване е налице, разни програмисти и други подобни жувотни... Виж, за другото ще е по-трудноАмаранта написа: остава да разпределим местата за к.... ; служители на рецепцията, камериерки, касиери, PR и реклама, хигиенисти. За други сега не се сещам, сигурно има.
Хигиенист, първи път ...

Доколкото разбрах тебе те гласят да се грижиш за устите на к...... - значи отговорник по френската любов.[unknown] написа:Аз ще съм почетен член...ъъъ- клиент и няма да плащам.esti написа: Аз ще съм касиерка.
Все някой трябва да ви държи изкъсо, що да не съм аз.frisky lioness написа:
Използваш, че Куида липсва, нали:winkw:
Е, нали знаеш, че зъболекарят е френски гинеколог...esti написа: Доколкото разбрах тебе те гласят да се грижиш за устите на к...... - значи отговорник по френската любов.

esti написа:Доколкото разбрах тебе те гласят да се грижиш за устите на к...... - значи отговорник по френската любов.[unknown] написа:Аз ще съм почетен член...ъъъ- клиент и няма да плащам.esti написа: Аз ще съм касиерка.

Ми то, ако и за тва се плаща, къде ще му излезе краят, а?..Марвин написа:
стисня!![]()

ужас... незнаех, че си толкова стиснат... наистина вече се чудя Ния как те издържа![unknown] написа:Ми то, ако и за тва се плаща, къде ще му излезе краят, а?..Марвин написа:
стисня!![]()
Бягай в темата за греховете да си признаеш, какво го излъга.snowprincess написа:
ужас, детенце ме пита защо се смея на глас
А мене питаш ли ме като от часове се кикотяsnowprincess написа: ужас, детенце ме пита защо се смея на глас
esti написа:Бягай в темата за греховете да си признаеш, какво го излъга.snowprincess написа:
ужас, детенце ме пита защо се смея на глас
Ама и на нея ли да плащам?!!Марвин написа:
ужас... незнаех, че си толкова стиснат... наистина вече се чудя Ния как те издържа!:blum::blum:
![]()

ами всичко си има цената бре! такава хубава жена... незнам просто как те търпи такъв стиснат![unknown] написа:Ама и на нея ли да плащам?!!Марвин написа:
ужас... незнаех, че си толкова стиснат... наистина вече се чудя Ния как те издържа!:blum::blum:
![]()
Щото съм си я избирал с лупа, затва! Иначе овчовълк като мен, кой би го изтраял...Марвин написа:
ами всичко си има цената бре! такава хубава жена... незнам просто как те търпи такъв стиснат!

някои са щастливци...[unknown] написа:Щото съм си я избирал с лупа, затва! Иначе овчовълк като мен, кой би го изтраял...Марвин написа:
ами всичко си има цената бре! такава хубава жена... незнам просто как те търпи такъв стиснат!
тц, тц, тц..... за мен май няма останала длъжност от тия, помощно-обслужващитеАмаранта написа:Ката гледам, май ще пропадне бизнеса -
дотук имаме Мадам, хигиенист, касиер, ъъъ френски гинеколог, клиент, бияч,
всъщност и бияч май нямаме
а ни една к....,
esti написа: Това, че сме в поддръжката не пречи и да сме редови служителки.
Просто Куид ни научи как да си ценим парите и да не ги даваме на чужди хора - заплати на външен персонал няма да даваме, ама-ха!