Регистрирани потребители: Марвин"
Марвин, 5-те разбойника и 4-та наблюдатели от ООН
Мнемозина написа:Не мрънкай.
Аз съм единият разбойник, обаче имам работа и по-добре да си трая, щото като пиша набързо, не е добре.
Semiramis написа:проговори и намаляха
видя ли сега
А, Сет-я доде... оставам го него на 5-те разбойника!Марвин написа:"Общо онлайн са 10 потребители: 1 Регистриран, 5 Скрити и 4 Гости
Ми ако са разбойнички ко да правя?Марвин написа:А, Сет-я доде... оставам го него на 5-те разбойника!Марвин написа:"Общо онлайн са 10 потребители: 1 Регистриран, 5 Скрити и 4 Гости
Лека ви нощ!
Set написа:ти ще пиукаш по уеп с филтрация на МАК адресите.Remmivs написа:ми аз освен да направя един рол-овър за пълнота![]()
Мисля да му ударя един сън ко ма питаш. Търпелив.Мнемозина написа:Ще търпиш, какво.Set написа:
Ми ако са разбойнички ко да правя?
O.Remmivs написа:K
able
guy
ммм
да кажат разбойничките дали е кей или не е
аз не съм от тях, сега влизамМарвин написа:"Общо онлайн са 10 потребители: 1 Регистриран, 5 Скрити и 4 Гости

И аз не съм, но си мълча, за да го дразня.snowprincess написа:аз не съм от тях, сега влизамМарвин написа:"Общо онлайн са 10 потребители: 1 Регистриран, 5 Скрити и 4 Гости
днес много е кротко тук, водят се интектуални разговориesti написа: И аз не съм, но си мълча, за да го дразня.

искаш да кажеш, че сами си говорим налиsnowprincess написа:днес много е кротко тук, водят се интектуални разговори