...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:42, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за вирус
Трий[unknown] написа:В лицензиран софтуерен продукт, моята антивирусна програма открива червей. И ми предлага да го изтрие или да го премести в клетка, като ме съветва да го премести в клетка. Хубаво, ама сега при всяко ново отваряне на програмата се появява съобщение, че е открит вирус и същият въпрос- какво да го прави. Явно не бива да го изтривам, щото ще прецакам цялата програма. И кво да правя сега- всеки път ли да го "местя в клетка"?..

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
подкрепям!frisky lioness написа:Трий[unknown] написа:В лицензиран софтуерен продукт, моята антивирусна програма открива червей. И ми предлага да го изтрие или да го премести в клетка, като ме съветва да го премести в клетка. Хубаво, ама сега при всяко ново отваряне на програмата се появява съобщение, че е открит вирус и същият въпрос- какво да го прави. Явно не бива да го изтривам, щото ще прецакам цялата програма. И кво да правя сега- всеки път ли да го "местя в клетка"?..
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми, ако се схендри програмата...frisky lioness написа:подкрепям!Марвин написа:
Трий
Последно промяна от Ън на 09.06.08, 14:50, променено общо 1 път.

хм...абе я чакай консултант на мястоМарвин написа:подкрепям!frisky lioness написа:Трий[unknown] написа:..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Чакам!Semiramis написа:
хм...абе я чакай консултант на място

- сър Айвънхоу
ще я преинсталираш[unknown] написа:Ми, ако се схендри програмата...frisky lioness написа:подкрепям!Марвин написа:
Трий
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Прави телефонаре ля бУргас[unknown] написа:Ми, ако се схендри програмата...frisky lioness написа:подкрепям!Марвин написа:
Трий
на тия с програмата
Кат се скапе, кво
И нашего брата трябва да яде:lol::lol::lol:
Трий смело:rotfl24:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Трий смело, а....Гадове...frisky lioness написа: И нашего брата трябва да яде:lol::lol::lol:
Трий смело:rotfl24:
Хубаво, ще го трия, ама утре, че днес не ми се вече занимава с нея.
П.П. Ама що ме пращаш в Бургас?

Знаеш ли ква е тегава...Ама щом трябва...Марвин написа: ще я преинсталираш

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе, нали тоя лаф беше от "Оркестър без име", май[unknown] написа:
П.П. Ама що ме пращаш в Бургас?
"Телефонаре ля БУргас"
та...затова

-
Дядо Капинчо
Мести го в клетка. Като събереш достатъчно, иди за риба. Мряната много кълве на вирус.[unknown] написа:В лицензиран софтуерен продукт, моята антивирусна програма открива червей. И ми предлага да го изтрие или да го премести в клетка, като ме съветва да го премести в клетка. Хубаво, ама сега при всяко ново отваряне на програмата се появява съобщение, че е открит вирус и същият въпрос- какво да го прави. Явно не бива да го изтривам, щото ще прецакам цялата програма. И кво да правя сега- всеки път ли да го "местя в клетка"?..
Аааа, ясноfrisky lioness написа:Абе, нали тоя лаф беше от "Оркестър без име", май[unknown] написа:
П.П. Ама що ме пращаш в Бургас?![]()
"Телефонаре ля БУргас"
та...затова

виц
доктор отива при комп експерт и пита ...
:lol::lol:
извинете, но и вие не сте хора
айде и още едно

Списък на новите компютърни вируси:
"Виагра" - прави от вашата стара дискета твърд диск.
"Бил Клинтън" - инсталира ви 7 МБ хард диск.
"Лорена Боббит" - преформатира 7 МБ ви хард диск и го прави 3.5 МБ, като изхвърля остатъка през прозореца (windows).
"Монка Люински" - изсмуква информацията от вашия хард диск и после разказва на всички за случилото се.
"Роналд Рейгън" - запомня всичките ви данни, но забравя, къде се намират.
"Борис Елцин" - казва ви, че вашият 486 - всъщност е Р-III, обяснява лошата скорост на работа, с това, че е пипнал лек вирус, постоянно обновява регистрите и драйверите. Проблем 2000 не съществува за него.
"Майк Тайсън" - отхапва първите два байта на компютъра.
"Доктор Кеворкян" - убива всички стари файлове.
"Арнолд Шварценегер" - Терминира всички програми и казва -I`LL BE BACK!!!
"Титаник" - показва физиономията на Леонардо Ди Каприо, до тогава, докато не потопите PC-то си във вана пълна с лед.
доктор отива при комп експерт и пита ...
извинете, но и вие не сте хора
айде и още едно
Списък на новите компютърни вируси:
"Виагра" - прави от вашата стара дискета твърд диск.
"Бил Клинтън" - инсталира ви 7 МБ хард диск.
"Лорена Боббит" - преформатира 7 МБ ви хард диск и го прави 3.5 МБ, като изхвърля остатъка през прозореца (windows).
"Монка Люински" - изсмуква информацията от вашия хард диск и после разказва на всички за случилото се.
"Роналд Рейгън" - запомня всичките ви данни, но забравя, къде се намират.
"Борис Елцин" - казва ви, че вашият 486 - всъщност е Р-III, обяснява лошата скорост на работа, с това, че е пипнал лек вирус, постоянно обновява регистрите и драйверите. Проблем 2000 не съществува за него.
"Майк Тайсън" - отхапва първите два байта на компютъра.
"Доктор Кеворкян" - убива всички стари файлове.
"Арнолд Шварценегер" - Терминира всички програми и казва -I`LL BE BACK!!!
"Титаник" - показва физиономията на Леонардо Ди Каприо, до тогава, докато не потопите PC-то си във вана пълна с лед.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Green Light
Тя го мести в клетка ако не може да го изтрие, без да преебе нещо. Все пак и се иска да опита. Дай и да пробва и като види че не може, сама ще се откаже. Касперски ли е?[unknown] написа:В лицензиран софтуерен продукт, моята антивирусна програма открива червей. И ми предлага да го изтрие или да го премести в клетка, като ме съветва да го премести в клетка. Хубаво, ама сега при всяко ново отваряне на програмата се появява съобщение, че е открит вирус и същият въпрос- какво да го прави. Явно не бива да го изтривам, щото ще прецакам цялата програма. И кво да правя сега- всеки път ли да го "местя в клетка"?..
П.П. Преебава нещо друго, не сама себе си. На антивирусната нищо не може да и стане. На уиндоуса може. Не че си много хепи от това, обаче дет ти вика марвина, ръгаш му диска, той си се намества и си готов. Бе аз за това му се дразня, да му го(Капинчо, зарази ме ти с тия белотаджийските, мама му стара...)Аз сега компчтърджия ли ще съм, уиндоус факинг експерт или какво..?
Последно промяна от Green Light на 09.06.08, 15:17, променено общо 1 път.
Аха. Ще пробвам. МерсиGreen Light написа: Тя го мести в клетка ако не може да го изтрие, без да преебе нещо. Все пак и се иска да опита. Дай и да пробва и като види че не може, сама ще се откаже. Касперски ли е?
Аваст е.

Аваста по принцип пищи много.
Ама и тези дето пишат софтове са едни големи педали. В 80% от подобни случаи са ползвали код на вирус/уорм за някакви приложни цели (примерно прихващане на клавиатура или изпращане (тайно) на лична информация). Останалите 20% са заразени инсталации, щото пишещите са балъци.
Ама и тези дето пишат софтове са едни големи педали. В 80% от подобни случаи са ползвали код на вирус/уорм за някакви приложни цели (примерно прихващане на клавиатура или изпращане (тайно) на лична информация). Останалите 20% са заразени инсталации, щото пишещите са балъци.
Memento mori.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Хе-хе-хе, тва като тамагочи, бе. Ми, ще си го къткаш, кво ше го прайш?:rotfl24:[unknown] написа:В лицензиран софтуерен продукт, моята антивирусна програма открива червей. И ми предлага да го изтрие или да го премести в клетка, като ме съветва да го премести в клетка. Хубаво, ама сега при всяко ново отваряне на програмата се появява съобщение, че е открит вирус и същият въпрос- какво да го прави. Явно не бива да го изтривам, щото ще прецакам цялата програма. И кво да правя сега- всеки път ли да го "местя в клетка"?..
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Житената Питка
- BOFH
Рапортувай си проблема на тия с антивирусната, ако е истинска тревога обикновено решават проблема за ден-два с новите дефиниции.[unknown] написа:В лицензиран софтуерен продукт, моята антивирусна програма открива червей. И ми предлага да го изтрие или да го премести в клетка, като ме съветва да го премести в клетка. Хубаво, ама сега при всяко ново отваряне на програмата се появява съобщение, че е открит вирус и същият въпрос- какво да го прави. Явно не бива да го изтривам, щото ще прецакам цялата програма. И кво да правя сега- всеки път ли да го "местя в клетка"?..
Ако все пак ти е завирусен продукта - обади се на самурковците дето са направили пакета.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!