цена нямаше да имате, ама не ги зарязвахте така ...Set написа:Нашите жени са си наши, а чуждите - пак наши:lol:Semiramis написа:
наша си е - взели сме я, ще я обичаме. това е.
за теб се отнася.
щото ш-си ходиш.
ама..това предлага бара.
цена нямаше да имате, ама не ги зарязвахте така ...Set написа:Нашите жени са си наши, а чуждите - пак наши:lol:Semiramis написа:
ееееSemiramis написа:doktorka написа:нтц...Rain написа:Сигурно ползвате и Харди, и Уинстън:lol::lol:
ние само природни методи използваме.
...
мъже се ловят по гръб...
чакай-чакай
тухлата преди това ли е или след...
щото аз не го знам ония виц
Аз кат са понапия и не съм човек. Затуй през задния входSemiramis написа:цена нямаше да имате, ама не ги зарязвахте така ...Set написа:Нашите жени са си наши, а чуждите - пак наши:lol:Semiramis написа:
за теб се отнася.
щото ш-си ходиш.
ама..това предлага бара.
еее....doktorka написа:
и как се лови риба с тухла?
doktorka написа:
еми...
от нас зависи в бара- таковата...
ма на !
младите не щът!
Филмът е сниман в един укрепрайон* и ме впечатли пак и отново. Преди около 20 години съм го гледал. Има го в нета. Не е за всеки. И определено на момичетата от бара няма да им хареса.ELBI написа:Гледал съм го преди много години и ми бе много харесал... Може би сега бих го изгледал отново с удоволствие.
Не съм чел книгите...
аз в късна възраст се запознах и с дветеSet написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 0%B5%D1%80
Филмът е различен прочит (да не кажа съвсем различен) на "Пикник край пътя".
Та ми беше интересно вие гледали ли сте го, какво мислите и за двете произведения изправени едно до друго и сравнени?
Напоследък нещо антиутопиите са ми хит и Метро 2033 ме е завладяло.
аз кат една нежна душа и сълзи пророних на филма...Set написа:4avdar4e написа:Ааа, тук определено се лъжешSet написа: Има го в нета. Не е за всеки. И определено на момичетата от бара няма да им хареса.
![]()
Не беше заяждане. А и неправилно е да слагам всички под общ знаменател. Но е тегав.
Напротив.Dark Angel написа:аз в късна възраст се запознах и с дветеSet написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 0%B5%D1%80
Филмът е различен прочит (да не кажа съвсем различен) на "Пикник край пътя".
Та ми беше интересно вие гледали ли сте го, какво мислите и за двете произведения изправени едно до друго и сравнени?
Напоследък нещо антиутопиите са ми хит и Метро 2033 ме е завладяло.
различни са
много
поне различно усещане ми създават
повестта - нея си я четох като много други фантастики. хубава, чела съм я 2 пъти, бих я прочела пак
филма - някак ме замисли и сигурно е смешно, но периодически се присещам. и антиутопията пак ме изпълва с надежда
май нищо не казах
така, така... имаше и сцени с огледала (или бъркам с друг филм). Наистина бе доста особен, но ми хареса. В онези години имаше няколко чудесни руски филма ... Ала сега - след 20-тина години ще ми е много интересно как ще го видя (защото намерих няколко филма, дето ме разочароваха, но пък други - харесаха ми отново).Set написа:Филмът е сниман в един укрепрайон* и ме впечатли пак и отново. Преди около 20 години съм го гледал. Има го в нета. Не е за всеки. И определено на момичетата от бара няма да им хареса.ELBI написа:Гледал съм го преди много години и ми бе много харесал... Може би сега бих го изгледал отново с удоволствие.
Не съм чел книгите...
* - Крепост край волга, заровена под хълмовете на Жигули. Изградена от безброй затворници по поръчка на Сталин.
да - хората се роботизират след като им промият съзнанието. Но винаги има по някое непромито...
Това.Dark Angel написа:това ли е?Метро 2033
Дмитрий Глуховски
ще се разходя утре до Славейков да я потърся
благодаря за линка, хареса ми клипа
сега се разтърсих за други...
Ледника не се състоя.Remmivs написа:стига с тоя бар
много модернистично ми идва
къде останаха грубите масите, кожите и ледника
егати и прогреса
егати и чудото
пфу
Ние с децата сме върли фенове на съветскот и напоследък руското кино. Разбира се филтрирано.ELBI написа:така, така... имаше и сцени с огледала (или бъркам с друг филм). Наистина бе доста особен, но ми хареса. В онези години имаше няколко чудесни руски филма ... Ала сега - след 20-тина години ще ми е много интересно как ще го видя (защото намерих няколко филма, дето ме разочароваха, но пък други - харесаха ми отново).Set написа:Филмът е сниман в един укрепрайон* и ме впечатли пак и отново. Преди около 20 години съм го гледал. Има го в нета. Не е за всеки. И определено на момичетата от бара няма да им хареса.ELBI написа:Гледал съм го преди много години и ми бе много харесал... Може би сега бих го изгледал отново с удоволствие.
Не съм чел книгите...
* - Крепост край волга, заровена под хълмовете на Жигули. Изградена от безброй затворници по поръчка на Сталин.
Неоспоримо е, че голямото изкуство няма родина и граница! Всичко, което може да се гледа само на едно място и в една епоха/години е прекалено преходното изкуство. Или т.н. псевдоизкуство. Или партийноизкуство. Или пропагандно изкуство. Което е все тая.
Един виц по тоя случай ;)Dark Angel написа:Set написа: Ама то е защото вероятно сме хлапета още.да, и аз не съм пораснала още
ПС/ благодаря за клипа, малко в повече ми дойде точно в този момент
Set написа:
- Абе тоз Ален Делон... Нещо не ми аресва!
Имам няколко примера подобни (ама не руски/съветски). Най-типичният е Полет над кукувиче гнездо, където книгата и филма бяха много различни, но и двете ми харесаха. Иначе Властелинът ми хареса и в двете версии (като филмът се придържаше към книгата).Set написа:... Странно че и тук книгите доста се различават от филмите, но и двете ни харесаха. Ама то е защото вероятно сме хлапета още.