напоследък за същото количество в торбата, почнах да оставям повече пари....
това малко не ми харесва
явно, че трябва повече пари да се изкарват
Спокойно! Иде по-лошо и спасение няма!Dark написа:купувам едни и същи неща за дома
това малко не ми харесва
Апсолутно е такаDark написа:купувам едни и същи неща за дома
това малко не ми харесва
съмнявам се да си реша проблема ако влезна с пищов в магазина за хляб, сирене и яйцасър Айвънхоу написа: Спокойно! Иде по-лошо и спасение няма!
Тепърва ще вдигат цените гадовете!!!!!! :saw:
Затова чети народна медицина и питай бабите как са се лекували.Dark написа:съмнявам се да си реша проблема ако влезна с пищов в магазина за хляб, сирене и яйцасър Айвънхоу написа: Спокойно! Иде по-лошо и спасение няма!
Тепърва ще вдигат цените гадовете!!!!!! :saw:
но в аптеките много ми се иска да влизам с оръжие - да се не разболява човек, ужас просто
цени като за милионери
настинките тъй, ама по-сериозните неща не става с народни лекове, или поне аз не смеясър Айвънхоу написа: Затова чети народна медицина и питай бабите как са се лекували.
Аз лично си се лекувам така. ;)
Тогава пак с народна медицина... ама китайскаDark написа:настинките тъй, ама по-сериозните неща не става с народни лекове, или поне аз не смеясър Айвънхоу написа: Затова чети народна медицина и питай бабите как са се лекували.
Аз лично си се лекувам така. ;)
Пораснаха и още какDark написа:купувам едни и същи неща за дома
това малко не ми харесва
Растат бавно, плавно и славно. Доколкото знам, за да се компенсират трусове след 01 януари... После някои неща ще поевтинеят (инвазия от други страни), други ще поскъпнат (недостиг на местно производство, липса на сертификати и т.н, и т.д.) Само се чудя, дали и услугите ще поскъпнат, че мнооого ме вълнува тоз въпрос (в нашия бранш цените не са се променяли с години, макар че усещам едно опипване на пазара с леееко по-високи...)Dark написа:купувам едни и същи неща за дома
това малко не ми харесва