не ми се почва
пък някои от нещата едни тегави....ох
оплаквам се в момента
пия 2-ро кафе и си приказвам с разни хора за летни почивки
май на никой не му се работи особено
я споделете кой, къде, кога ще се среща с моренцето (или нещо си друго там)
Никво моренце. Къпинака чака. Перманентно.Dark Angel написа:толкова много работа и толкова много мързел
не ми се почва
оплаквам се в момента
а, да видиш лесно ли ми е цял живот все така...Dark Angel написа:толкова много работа и толкова много мързел
не ми се почва
какво имаш предвид?Капинчо написа: Никво моренце. Къпинака чака. Перманентно.
ма не е лесно, виждам азМарвин написа:
а, да видиш лесно ли ми е цял живот все така...
е, вече си двойно гадна! що ма подсети за закуската?Dark Angel написа: ще отида да си купя нещо за 2-ра закуска и после може и да почна
напротив, ти си виновенМарвин написа: е, вече си двойно гадна! що ма подсети за закуската?
Dark Angel написа:напротив, ти си виновенМарвин написа: е, вече си двойно гадна! що ма подсети за закуската?
щото се сетих за 2-ра закуска като си спомних с каква наслада яде оная торта
не ставаМарвин написа:
:rotfl24::rotfl24:
а, за да те подразня: вчера ометох две парчета сладоледена торта!
Поне засега нищо друго не ме привлича така. А морето вече ми действа на нервите. Т.е. не морето, а всичката инфраструктура и паплач около него.Dark Angel написа:
какво имаш предвид?
че трябва все на едно място да ходиш ли?
ДобрютроDark Angel написа:толкова много работа и толкова много мързел
не ми се почва
оплаквам се в момента

ммм... завидях ти!Dark Angel написа: не става
вчера ядох прекрасно шоколадово суфле
ядох и прекрасна орехова торта
изобщо аз добре се храня
Dark Angel написа:толкова много работа и толкова много мързел
не ми се почва
оплаквам се в момента
Хубав край е там. Всеки път като се връщам си задавам въпроса защо го правя. И нямам точен отговор.Semiramis написа:
аз се напочивах за тази година май.
Ще си пожелая да работя, пъкживотът ще ме прати по-наесен към някое южно бяло море. Знам си аз...
Още само 19 дниDark Angel написа: я споделете кой, къде, кога ще се среща с моренцето (или нещо си друго там)
единственото място, където цялото ми същество иска да се потопи. дърпа ме просто. а така да не обичам море.Set написа:Хубав край е там. Всеки път като се връщам си задавам въпроса защо го правя. И нямам точен отговор.Semiramis написа:
аз се напочивах за тази година май.
Ще си пожелая да работя, пъкживотът ще ме прати по-наесен към някое южно бяло море. Знам си аз...
4avdar4e написа:Още само 19 дниDark Angel написа: я споделете кой, къде, кога ще се среща с моренцето (или нещо си друго там)![]()
![]()
А после ще ни огрее едно друго слънчице
А една приятелка /га бех млад де/ си беше лепнала на телевизора: "толкова много мъже..., а толкова малко време..Dark Angel написа:толкова много работа и толкова много мързел
ми ходи през май, ход ипрез септемвриКапинчо написа: Поне засега нищо друго не ме привлича така. А морето вече ми действа на нервите. Т.е. не морето, а всичката инфраструктура и паплач около него.
Бях влюбен във Варна през 1964-1982 година. Ходех всяка година, а последните 5 си бях все там. Откакто пукна демокрацията, бавно и мъчително я разлюбих. Варна. Па и демокрацията.Dark Angel написа: ми ходи през май, ход ипрез септември
няма тълпи
ппрекрасно е
щото съм лошаваfrisky lioness написа:
П.П. А, гледам някакви странни неща са ти поникнали от гърба:lol::lol::lol::winkw:
отиди на Родос, може да го залюбиш (остров имам предвид, не някой грък)Капинчо написа: Бях влюбен във Варна през 1964-1982 година. Ходех всяка година, а последните 5 си бях все там. Откакто пукна демокрацията, бавно и мъчително я разлюбих. Варна. Па и демокрацията.
ма МъЖжжо, то мъжжжете не са работаМЪЖжжж написа:А една приятелка /га бех млад де/ си беше лепнала на телевизора: "толкова много мъже..., а толкова малко време..Dark Angel написа:толкова много работа и толкова много мързел"
Я си смени девиза нещо...![]()
Ходих в Гърция 15-тина пъти (командировки). Много хубава страна, ама едно нещо й е много лошо. Пълна е с гърци.Dark Angel написа:
отиди на Родос, може да го залюбиш (остров имам предвид, не някой грък)
Къде, в разтегнатото пространство ли?Dark Angel написа: някак се разтяга времето и пространството и хоп мъжа се наместил
ехааа, ма то близо при теб4avdar4e написа:
Още само 19 дни![]()
![]()
А после ще ни огрее едно друго слънчице
Тази в момента ми изглежда леко усмихнатаDark Angel написа:щото съм лошаваfrisky lioness написа:
П.П. А, гледам някакви странни неща са ти поникнали от гърба:lol::lol::lol::winkw:
твоя ангел много добър за мен

как бе, гърците са чудниКапинчо написа: Ходих в Гърция 15-тина пъти (командировки). Много хубава страна, ама едно нещо й е много лошо. Пълна е с гърци.
Па и тези камъняци дето им викат плажове ... За жегата да не говорим ...
тя е усмихнатаfrisky lioness написа: Тази в момента ми изглежда леко усмихната
Лошото е, че не само на нежния пол му се налага да бяга бързо, щото те гърците освен други работи май и п.....стията са я измислили.Dark Angel написа: как бе, гърците са чудни
направо ме кефят много
кефи ме като ги тресне мерак как ги избива на гранде романтика и пръскат пари като бесни
забавно е
ама после трябва да се бяга бързо
нищо не разбираш тиКапинчо написа: Лошото е, че не само на нежния пол му се налага да бяга бързо, щото те гърците освен други работи май и п.....стията са я измислили.
Тъй де тъй. Ма аз не съм дорасъл още. Може би в някой друг живот (да пази Господ).Dark Angel написа:
нищо не разбираш ти
те са измислили истинската любов (а тя, както знаем е само между мъже)
Как близо, бе, през цяла Голяма локва е сегаDark Angel написа: ехааа, ма то близо при теб
кафе вари ли?
аз сутринта го изкипях по цялата печка
Може ли нон-стоп усмихнатия човек да е "лошав"Dark Angel написа:тя е усмихнатаfrisky lioness написа: Тази в момента ми изглежда леко усмихната
ма и аз съм усмихната нон-стоп

можеfrisky lioness написа: Може ли нон-стоп усмихнатия човек да е "лошав"
Само са праиш:winkw:Dark Angel написа:можеfrisky lioness написа: Може ли нон-стоп усмихнатия човек да е "лошав"
аз съм живия пример

душица съм азfrisky lioness написа: Само са праиш:winkw: