Мене ледник ми не требе
Мене ледник ми не требе
Карам си по Софето една микро въшка чешки бранд и се чувствам невидим.
Като се почне от нейните аналози и се стигне с всичко по-глямо все едно - не ме виждат. Дори искат да минат през (над) ((под)) мен.
Нищо де, минавайте, не ми пречите. Карайте докат не сте ме видели ...
Маниерът ми на шофьорлък е станал един такъв. Невидим. За да минават през (над) ((под)) мен.
Обичам да ми присветват. Най вероятно не ме виждат и си помагат със светлините. Някак така по-сигурно е да мярнат едно бяло петно на платното.
Обичам да ми подсвирват. Това е прекасен начин да покажат на околните (но не и на нивидимите) че в този миг са забелязали някакво микроскопично петно на улицата и за това си усилие свързано с гранде взиране трябва да се надуят фанфари. В колкото повече гласове - толкова по-живописно.
Обичам да не ме виждат и пешеходците. Няма нужда да ме виждат. Аз съм едно малко и бяло петно.
Тази ми невидимуст ме навя на много мечти. Дори и планове за бъдешето.
От изнасяне на спетакли в най-големите циркови манежи до невидимо проникване в спалнята на някоя небезизвестна прекрасница.
Обаче.
Обаче този опит съм го провеждал и с друг бранд. Черен. Турбо гъзарски около 360 коня.
Изведнъж всемирната любов се излива от небето. Цари щасте, цари тишина. Цари царство. Небесно:evil:.
Шофирам по същия невидим начин. Незнайно как но ме виждат. Никой не иска да мине през (над) ((под)) мен.
Всички се строяват на шпалир и пазят моята видимост.
Викам си - на всички хора им трябва бранд. За да цари всемирна любов. Или им трябва една невидима дребна машинка, на която пише: "ЦЕЛИ СЕ ТУК".
Ся седя и се чудя. Кое е по-добре. Да си невидим или да те виждат всички.
А колко лесно е да извадиш черното и юбре!
Като се почне от нейните аналози и се стигне с всичко по-глямо все едно - не ме виждат. Дори искат да минат през (над) ((под)) мен.
Нищо де, минавайте, не ми пречите. Карайте докат не сте ме видели ...
Маниерът ми на шофьорлък е станал един такъв. Невидим. За да минават през (над) ((под)) мен.
Обичам да ми присветват. Най вероятно не ме виждат и си помагат със светлините. Някак така по-сигурно е да мярнат едно бяло петно на платното.
Обичам да ми подсвирват. Това е прекасен начин да покажат на околните (но не и на нивидимите) че в този миг са забелязали някакво микроскопично петно на улицата и за това си усилие свързано с гранде взиране трябва да се надуят фанфари. В колкото повече гласове - толкова по-живописно.
Обичам да не ме виждат и пешеходците. Няма нужда да ме виждат. Аз съм едно малко и бяло петно.
Тази ми невидимуст ме навя на много мечти. Дори и планове за бъдешето.
От изнасяне на спетакли в най-големите циркови манежи до невидимо проникване в спалнята на някоя небезизвестна прекрасница.
Обаче.
Обаче този опит съм го провеждал и с друг бранд. Черен. Турбо гъзарски около 360 коня.
Изведнъж всемирната любов се излива от небето. Цари щасте, цари тишина. Цари царство. Небесно:evil:.
Шофирам по същия невидим начин. Незнайно как но ме виждат. Никой не иска да мине през (над) ((под)) мен.
Всички се строяват на шпалир и пазят моята видимост.
Викам си - на всички хора им трябва бранд. За да цари всемирна любов. Или им трябва една невидима дребна машинка, на която пише: "ЦЕЛИ СЕ ТУК".
Memento mori.
Re: Мене ледник ми не требе
Днес,.. УВИ, разбрах, че по-добре да си невидим.Set написа:Ся седя и се чудя. Кое е по-добре. Да си невидим или да те виждат всички.
Дан`те е обрала и тебе жената бре!?Set написа:Карам си по Софето една микро въшка чешки бранд и се чувствам невидим.
Споко, и това ще мине.
Аз си карам една 20+ годишна фиестичка дизел на 4 л/100 и ми дреме на шапката кой кво свирка и от къде ме изпреварва /ако успее, щот е пъргава и имам нещо нервен глезен напоследък/. Па и усещам че свирките са щот все стърчАт некви самолети от нея
Да маане с ръка, ще отбия ще изпушим по цигара...ще ги види.
п.п. Забрайх, че това у първата точка на дневния ред се случва едновременно с некво времево закъснение и у друг ред.
Ааа мойта половинка е слънчице. Нямам аз таквиз проблеми.МЪЖжжж написа:Дан`те е обрала и тебе жената бре!?Set написа:Карам си по Софето една микро въшка чешки бранд и се чувствам невидим.А началниците да са решили, че са те изстискали до последна капка и ...
Споко, и това ще мине.
Аз си карам една 20+ годишна фиестичка дизел на 4 л/100 и ми дреме на шапката кой кво свирка и от къде ме изпреварва /ако успее, щот е пъргава и имам нещо нервен глезен напоследък/. Па и усещам че свирките са щот все стърчАт некви самолети от неяма се нервим кат се лепне некой за гъзицата ми да ги разглежда от близо.
Да маане с ръка, ще отбия ще изпушим по цигара...ще ги види.Ама така близо до гъзо...кат депутат се чувствам
![]()
Гореописаните брандове са служебния ни автопарк.
А аз съм един изследовател (да не кажа сталкер) на софийската народопсихология. Па и в по-глобален мащаб:lol:
Memento mori.
Ш`е станем дистрибутор на "Камаз" и да видиш как ще потечат едни продажби за основните ни пътни артерии у градовете..Set написа:
А аз съм един изследовател (да не кажа сталкер) на софийската народопсихология. Па и в по-глобален мащаб:lol:
Единственото нещо, което ме спира да зема една Тойота и да и заваря 4 инчови неръждаеми спойлери със е те таквиз надписи: "НАЦЕПИ СЕ Е ТЕ ТУК" е, че още съм добре със зрението.МЪЖжжж написа:Ш`е станем дистрибутор на "Камаз" и да видиш как ще потечат едни продажби за основните ни пътни артерии у градовете..Set написа:
Memento mori.
И кво толкова неразбираемо има?Rain написа:Успокои ме, значи не съм само азvyara написа:Нищо не разбрах. И що не требе ледник също. Но ти не си виновен. Главата ме боли и от снощи нещо се разболявам.:lol::lol:
Спокойствието му е дошло в повече.
Нали е буреносец....
Липсват му бурите сигурно.
Невидим бил...
Дрън-дрън.
esti написа:И кво толкова неразбираемо има?Rain написа:Успокои ме, значи не съм само азvyara написа:Нищо не разбрах. И що не требе ледник също. Но ти не си виновен. Главата ме боли и от снощи нещо се разболявам.:lol::lol:
Спокойствието му е дошло в повече.
Нали е буреносец....
Липсват му бурите сигурно.
Невидим бил...
Дрън-дрън.
Орелски!
Гунчев, другарю милиционер!
Аааа Орелски, Орелски!
Гунчев!
Memento mori.
Въпросът е екзистенциален -
или си живееш спокойно, излизаш на пътя и тогава ти е...м..., защото не си извоювал позиция,
или воюваш, постигаш нЕкои победи и вече на пътя те оставят намира, защото си доказал, че побеждаваш, и по-добре да не...
Такава автомобилна метафора видях тук,
за ледника не разбрах какво общо има.
или си живееш спокойно, излизаш на пътя и тогава ти е...м..., защото не си извоювал позиция,
или воюваш, постигаш нЕкои победи и вече на пътя те оставят намира, защото си доказал, че побеждаваш, и по-добре да не...
Ледникът Амаранта....Амаранта написа:Въпросът е екзистенциален -
Ледникът е една еманация, която измислих преди доста години, засях я в тоя форум и тя избуя. Демек намери благотворна почва.
Еманацията на свободата, мъжкото начало силно ппремесено със женското такова. Нещо подобно на ИН-ЯН на Чавдарчето, но повече микс.
Той олицетворява Небесно Царство тук на земята. Хем е замък, но пък като влезеш вътре е пияно (не пиано) бар. Всъщност музиката да речем е клавесин. За повече еротика.
Е те там живеем ние рицарите (клубните мъже в случая). Момите до сущ всички са манекенки.
..........
Е да ама аз Небесното царство го докарвам и на улицата. Ся която не разбрала - да пие една студена вода.
Memento mori.
Ако Небесното царство е да влизаш в различните роли,Set написа:
..........
Е да ама аз Небесното царство го докарвам и на улицата. Ся която не разбрала - да пие една студена вода.
и да преживяваш възможностите, които предоставят,
без да си обвързан сериозно с нито една от тях, разбирам.
Хм, манекенки, казваш....
- Dark Angel
имам аз едни много подобни наблюдения относно видимост и невидимост
като съм силно видима даже са ми козирували господа полицаите по пътищата
като съм невидима се случва да се стряскам дали драйвъра на кайена в насрещното изобщо ме вижда
колата е като дреха / броня / защитна или предупредителна окраска
някакви такива функции има
е, има и други функции - да добавя сантиметри
като съм силно видима даже са ми козирували господа полицаите по пътищата
като съм невидима се случва да се стряскам дали драйвъра на кайена в насрещното изобщо ме вижда
колата е като дреха / броня / защитна или предупредителна окраска
някакви такива функции има
е, има и други функции - да добавя сантиметри
- Dark Angel
Непослушните и отцепниците ги заточваме в мината за каменни въглища. Доста е топло край камината. Даже някои манекенки съвсем се разфърлят:lol:Амаранта написа:Не знам защо се сетих веднага за "Конан - варварина",Set написа:
Ахам!
Наметнати в кожи от скъпоценни видове.
П.с. Да не се бърка наметнати с облечени!
ама те бяха облечени, макар и оскъдно, не става.
А не им ли е студено на тоз ледник тъй...
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мене питай, менееееАмаранта написа:Не знам защо се сетих веднага за "Конан - варварина",Set написа:
Ахам!
Наметнати в кожи от скъпоценни видове.
П.с. Да не се бърка наметнати с облечени!
ама те бяха облечени, макар и оскъдно, не става.
А не им ли е студено на тоз ледник тъй...
Докато не спре да вали-не мога да се стопля
Вече съм на път да хвана мъхъл
Като похлупак докато идвах към работа ми се случи да вървя след някаква мома
Ефирните аромати, които се понасят след хората са странно нещо
Можеш много да научиш за всеки един от това на какво мирише и колко силно
Всякакви парфюми и други идентифицирани и не дотам миризми съм долавяла, но това, тази сутрин успя да изненада деликатният ми нос
Лак за коса.
ама от онези най-гадните, дето изобщо не са си направили труд производителите да им добавят някаква есенция или да ги лишат от миризма. Абеее, мирис на лак за коса
Докато успея да се отклоня от въздушната струя и вече мислите и веждите ми се бяха втвърдили

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ма аз дори не съм започнал бе.vyara написа:Глей го моля ти се какви си ни представя. Веднага престани!!!Set написа: Непослушните и отцепниците ги заточваме в мината за каменни въглища. Доста е топло край камината. Даже някои манекенки съвсем се разфърлят:lol:
Па и никой няма да те праща в каменната мина. Теб ще те държим на топло до камината
Memento mori.
- Dark Angel
frisky lioness написа: Докато успея да се отклоня от въздушната струя и вече миГлите и веждите ми се бяха втвърдили
ах, как се смея доволно
само дето го прочетох говорейки по телефона и почнах да се хиля
Did I day something wrong Mrs.Dark?.......
Последно промяна от Dark Angel на 10.06.08, 10:41, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много странноfrisky lioness написа:
Последно промяна от frisky lioness на 10.06.08, 10:37, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз пък си коригирах "мислите", защото всъщност мъсълта ми беше -Dark Angel написа:frisky lioness написа: Докато успея да се отклоня от въздушната струя и вече мислите и веждите ми се бяха втвърдили:rotfl24:
ах, как се смея доволно
само дето го прочетох говорейки по телефона и почнах да се хиля![]()
Did I day something wrong Mrs.Dark?.......
миГлите

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
По- добре е да те виждат. Като те виждат имат отношение някакво към тебе и ти съответно се ориентираш. Например представи си, че си излязъл по пижама. На тебе не ти пречи, удобно си ти е, чувстваш се ОК, даже си викаш брей какво ми е удобно днеска, страшен ден. И отиваш право в Радисън на преговори за мир в близкия изток. Примерно. Ако си с бялата шкода точно така ще стане.Set написа: Викам си - на всички хора им трябва бранд. За да цари всемирна любов. Или им трябва една невидима дребна машинка, на която пише: "ЦЕЛИ СЕ ТУК".
Черното, черното! Задължително черното и юбре!
- Dark Angel
Green Light написа: Черното, черното! Задължително черното и юбре!
ПП/ и никви пижами, черен костюм
Ами ако зема че ослепея?Green Light написа:По- добре е да те виждат. Като те виждат имат отношение някакво към тебе и ти съответно се ориентираш. Например представи си, че си излязъл по пижама. На тебе не ти пречи, удобно си ти е, чувстваш се ОК, даже си викаш брей какво ми е удобно днеска, страшен ден. И отиваш право в Радисън на преговори за мир в близкия изток. Примерно. Ако си с бялата шкода точно така ще стане.Set написа: Викам си - на всички хора им трябва бранд. За да цари всемирна любов. Или им трябва една невидима дребна машинка, на която пише: "ЦЕЛИ СЕ ТУК".
Пък и виртуално да почна да си издължавам израстъка?
Аз ще ги менкам.
Memento mori.
От моя гледна точка е по-добре да си невидим.Set написа: Ся седя и се чудя. Кое е по-добре. Да си невидим или да те виждат всички.
Което значи, че аз бих искала да съм невидима. Обаче да виждам всички.
Използвах да си изокам.
Отивам на въглищата или където там са наказаните.
Panta rhei...
- Green Light
ееее! Тва за ослепяването е от големите теми. Интересно е че рядко се заприказваме за нея, понеже Христо факинг Смирненски в Приказка за факината стълба така го е рекнал, че нито да го допълниш, нито да го заобиколиш. Да ослепяването е проблем, прав си. Менкай си ги, щом така обичаш. Дано да се забавляваш. Пак ще се върна да лафя още за ослепяванета, за страни на барикади, за етноси, за богати и бедни и за работници. Софийски работници.Set написа:Ами ако зема че ослепея?Green Light написа:По- добре е да те виждат. Като те виждат имат отношение някакво към тебе и ти съответно се ориентираш. Например представи си, че си излязъл по пижама. На тебе не ти пречи, удобно си ти е, чувстваш се ОК, даже си викаш брей какво ми е удобно днеска, страшен ден. И отиваш право в Радисън на преговори за мир в близкия изток. Примерно. Ако си с бялата шкода точно така ще стане.Set написа: Викам си - на всички хора им трябва бранд. За да цари всемирна любов. Или им трябва една невидима дребна машинка, на която пише: "ЦЕЛИ СЕ ТУК".
Пък и виртуално да почна да си издължавам израстъка?
Аз ще ги менкам.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
МОре, и аз карам една корейска въшка, очукана и опраскана, за някои невидима, обаче като ги излупам на заден, найш как ме усещат.....Следващата ми кола ще е червен джип с лопата на булдозер отпреде. Ще има да орааа!Set написа:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.