Фурнаджийските лопати
Фурнаджийските лопати
и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
Изгаряте или обръщате?
Re: Фурнаджийските лопати
Хъм... и коя/ кой е фурнаджийската лопата или ще затвърдяваме форумният навик...Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Принципно питане, младежо:-)[unknown] написа:
Хъм... и коя/ кой е фурнаджийската лопата или ще затвърдяваме форумният навик...
Дето се вика всяка прилика и разлика с действителни лица и събития е случайна....пък случайни случайности нЕма:winkw:
ако е принципно ги ползваме за хляб.Пипи написа:Принципно питане, младежо:-)[unknown] написа:
Хъм... и коя/ кой е фурнаджийската лопата или ще затвърдяваме форумният навик...
Дето се вика всяка прилика и разлика с действителни лица и събития е случайна....пък случайни случайности нЕма:winkw:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аз за агнета препоръчвам.Semiramis написа:ако е принципно ги ползваме за хляб.Пипи написа:Принципно питане, младежо:-)[unknown] написа:
Memento mori.
бяхме извратеняци, бяхме пияници, бяхме к..... клиенти[unknown] написа:Хъм... и коя/ кой е фурнаджийската лопата или ще затвърдяваме форумният навик...Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
не може и фурнаджийски лопати.
много идва просто
Semiramis написа:бяхме извратеняци, бяхме пияници, бяхме к..... клиенти[unknown] написа:Хъм... и коя/ кой е фурнаджийската лопата или ще затвърдяваме форумният навик...Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
много идва просто
Така де, чак толкова многопрофилни не сме.
По-скромно трябва.
Човек за едното име... да де, за единия ник живее.
Последно промяна от Мнемозина на 10.06.08, 19:41, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- snowprincess
кое е по-добре?Set написа:
Аз за агнета препоръчвам.
агнето да се забучи на шиш и после бавно на огъня
или
да се изкопае трап, да се запали в него огън и после да се постави в жарта

В пещ. И после топкаш от сосеца с топъл хляб. И зелена салатка. И пак топкаш. И бирка. И плънката с дреболийките. И пак топкаш.snowprincess написа:кое е по-добре?Set написа:
или
И огладнях.
Memento mori.
чевермето, как коеsnowprincess написа:кое е по-добре?Set написа:
или
Semiramis написа:бяхме извратеняци, бяхме пияници, бяхме к..... клиенти[unknown] написа:Хъм... и коя/ кой е фурнаджийската лопата или ще затвърдяваме форумният навик...Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
много идва просто
Ааа..неведоми са възможностите хорски....мУлтифункционални
- Green Light
Въпрос по дефиницията:Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
Ренегатите, фурнаджийски лопати ли са?
а дегенератите?

- Green Light
какво за нас?Semiramis написа:а дегенератите?
- snowprincess
стига, бе, човек, лопата е метафора, ако всички бяха като теб нямаше да има поети[unknown] написа:
казва, че животът на човек е това, което се случва, докато той крои други планове (щото лопатата може да ги обърне)

Green Light написа:какво за нас?Semiramis написа:а дегенератите?
за нас агнето
- сър Айвънхоу
за агнета препоръчвам трап!Set написа:Аз за агнета препоръчвам.Semiramis написа:ако е принципно ги ползваме за хляб.Пипи написа:Принципно питане, младежо:-)[unknown] написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
щото не си опитвАл в трап!Set написа:В пещ. И после топкаш от сосеца с топъл хляб. И зелена салатка. И пак топкаш. И бирка. И плънката с дреболийките. И пак топкаш.snowprincess написа:кое е по-добре?Set написа:
или
И огладнях.
Bella Ciao
Bella Ciao
Зависи от посоката.Green Light написа:Въпрос по дефиницията:Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
- сър Айвънхоу
е, ако ползваш само дръжката на лопатата, това си е дегенерация отсекъде, баси...Пипи написа:Зависи от посоката.Green Light написа:Въпрос по дефиницията:Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
Bella Ciao
Bella Ciao
ти пипала ли си фурнаджийска лопата?Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
щото да знам дали от едни и същи позиции изхождаме в мненията си..;)
а в пещ пекла ли си?
щот фурнаджийската лопата вади хляба...
та требе да се пази да не изгори...оти нема хляб!
иначе нова трябва да се търси..ма друго си е една добре разработена лопата ,дето няма треск по дръжката да ти се забива в дланите...
новите докато ги отработииииш....
и накрая пак се стигадо положение да я въртиш,за да не изгори...
Последно промяна от doktorka на 10.06.08, 20:27, променено общо 1 път.
Ренегат беше филм с Лоренцо Ламас.Green Light написа:Въпрос по дефиницията:Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
Несправедливо обвинен, естествено.
Може ли веднъж за мъже да говорим.
е, ако ползваш само дръжката на лопатата, това си е дегенерация отсекъде, баси...[/quote]Марвин написа: Зависи от посоката.
само от този ъгъл не се бях сещала да тълкувам.snowprincess написа:стига, бе, човек, лопата е метафора, ако всички бяха като теб нямаше да има поети[unknown] написа:
Хъм... и коя/ кой е фурнаджийската лопата или ще затвърдяваме форумният навик...:lol:
казва, че животът на човек е това, което се случва, докато той крои други планове (щото лопатата може да ги обърне)
и даже не е лошо да си.
иначе да си промениш мнениято не е проблем. дори е желателно понякога. но да го променяш спрямо вятъра ... това е слабост. също и сила.
и нищо не казвам, знам.
- сър Айвънхоу
Пипи написа:е, ако ползваш само дръжката на лопатата, това си е дегенерация отсекъде, баси...Марвин написа: Зависи от посоката.
сори трапа си кОпам сам...
а агне мога да си купя...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Как така? Каква посока? Привърженик на консерваторите изведнъж вижда светлината на либералната политика и става водач на листа в либералната партия. Работодател намира призвание като борец за правата на работниците продава си бизнеса и оглавява синдикат. Активист на Грийнпийс става говорител на Шел. Всеки от тях открито и без да се крие декларира промяна на убежденията си. Каква им е посоката?Пипи написа:Зависи от посоката.Green Light написа:Въпрос по дефиницията:Пипи написа:и как ги Употребявате?:winkw:
Изгаряте или обръщате?
Те фурнаджийски лопати ли са?
- snowprincess
пфу, тук си говорим за жива мръвка, а ти - политикаGreen Light написа: Как така? Каква посока? Привърженик на консерваторите изведнъж вижда светлината на либералната политика и става водач на листа в либералната партия. Работодател намира призвание като борец за правата на работниците продава си бизнеса и оглавява синдикат. Активист на Грийнпийс става говорител на Шел. Всеки от тях открито и без да се крие декларира промяна на убежденията си. Каква им е посоката?
я, да те върна в правата вяра: "из главата ми се въртят чевермета, голи манекенки, джони уокър и честна дума един пач кабел. Кроснат."

Как така? Каква посока? Привърженик на консерваторите изведнъж вижда светлината на либералната политика и става водач на листа в либералната партия. Работодател намира призвание като борец за правата на работниците продава си бизнеса и оглавява синдикат. Активист на Грийнпийс става говорител на Шел. Всеки от тях открито и без да се крие декларира промяна на убежденията си. Каква им е посоката?Green Light написа: Зависи от посоката.
Те фурнаджийски лопати ли са?[/quote]
Примерите, които даваш са малко ултра при все, че често ги срещаме. Ако се прави интелигентно може метър да мине.
Имах пред вид обикновеният фурнаждия, псевдо моралист, дето до вчера те е мазал със секрети разни, а днес ти е пръв другар.
- сър Айвънхоу
а ако е обратното? ако до вчера ти се е вричал във вечна вярност? а днес ти забива нож в гърба?Пипи написа: дето до вчера те е мазал със секрети разни, а днес ти е пръв другар.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Сноу, бях забравил за Джонито. Сега ще прасна едно.snowprincess написа:пфу, тук си говорим за жива мръвка, а ти - политикаGreen Light написа: Как така? Каква посока? Привърженик на консерваторите изведнъж вижда светлината на либералната политика и става водач на листа в либералната партия. Работодател намира призвание като борец за правата на работниците продава си бизнеса и оглавява синдикат. Активист на Грийнпийс става говорител на Шел. Всеки от тях открито и без да се крие декларира промяна на убежденията си. Каква им е посоката?
я, да те върна в правата вяра: "из главата ми се въртят чевермета, голи манекенки, джони уокър и честна дума един пач кабел. Кроснат."
Наздраве на цялата банда!
точно, ей това искам и аз Пипи да я питам... каква трябва да ти е реакцията в такъв случайМарвин написа:а ако е обратното? ако до вчера ти се е вричал във вечна вярност? а днес ти забива нож в гърба?Пипи написа: дето до вчера те е мазал със секрети разни, а днес ти е пръв другар.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
не е точно така.Марвин написа:а ако е обратното? ако до вчера ти се е вричал във вечна вярност? а днес ти забива нож в гърба?Пипи написа: дето до вчера те е мазал със секрети разни, а днес ти е пръв другар.
тук вече се намесват емоции, любов/омраза. тук си се казва предателство. или ако си по-духовен
това не е фурнаджийска лопата, класическа
- Green Light
русия се разписа най после!- тва е по телевизията не по тематаПипи написа: Примерите, които даваш са малко ултра при все, че често ги срещаме. Ако се прави интелигентно може метър да мине.
Имах пред вид обикновеният фурнаждия, псевдо моралист, дето до вчера те е мазал със секрети разни, а днес ти е пръв другар.
ами тия за които говориш са си подлеци. Но ако за Вера Мутафчиева ти е думата и за Георги Данаилов- отказал съм се да давам квалификации. Сложнотия е.
- сър Айвънхоу
е, не го разбрах, честно! я обясни къде е границата? щото на мен ми е трудно да я видя... за мен е все едно...Semiramis написа: не е точно така.
тук вече се намесват емоции, любов/омраза. тук си се казва предателство. или ако си по-духовен"несходство в характерите"
това не е фурнаджийска лопата, класическа
Bella Ciao
Bella Ciao
С един пост на двамата, може? Мерси:-)
Не знам дали правите разлика между двуличие и вричане в нещо. Темата ми е за двуличието и лицемерието, а не за това кой какво и на кого бил казал обещал нещо и дали го е изпълнил.
Мила Латрево, надявам си здраво стъпила на земята, не бъркай понятията, плс. За мен промяната на статуквото не е забиване на нож в гърба. Обикновено избягвам такива ситуации, ако не съм прозряла тогава благославям...във всички посоки,
Не знам дали правите разлика между двуличие и вричане в нещо. Темата ми е за двуличието и лицемерието, а не за това кой какво и на кого бил казал обещал нещо и дали го е изпълнил.
Мила Латрево, надявам си здраво стъпила на земята, не бъркай понятията, плс. За мен промяната на статуквото не е забиване на нож в гърба. Обикновено избягвам такива ситуации, ако не съм прозряла тогава благославям...във всички посоки,
абе да ти кажа не съм стъпила здраво на земята, бъркам, правя грешки, осирам се, но не ходя да си вра лайната в лицето на хората.Пипи написа: Мила Латрево, надявам си здраво стъпила на земята, не бъркай понятията, плс. За мен промяната на статуквото не е забиване на нож в гърба. Обикновено избягвам такива ситуации, ако не съм прозряла тогава благославям...във всички посоки,
ти одобрение ли търсиш? разбиране, би могъл да получиш, ако си постъпил човешки.. не е моя работа да давам преценки, но все пак мога да си кажа мнението, нали?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Много добре съм разбрал дори какво казва:winkw:-snowprincess написа:стига, бе, човек, лопата е метафора, ако всички бяха като теб нямаше да има поети[unknown] написа:
Хъм... и коя/ кой е фурнаджийската лопата или ще затвърдяваме форумният навик...:lol:
Тук поетите нямат място- не ги набърквай.Имах пред вид обикновеният фурнаждия, псевдо моралист, дето до вчера те е мазал със секрети разни, а днес ти е пръв другар.

Винаги съм се възхищавала на хора, които чуват и виждат единствено и само това, което искат:-)latrevw написа: абе да ти кажа не съм стъпила здраво на земята, бъркам, правя грешки, осирам се, но не ходя да си вра лайната в лицето на хората.
ти одобрение ли търсиш? разбиране, би могъл да получиш, ако си постъпил човешки.. не е моя работа да давам преценки, но все пак мога да си кажа мнението, нали?
пп за какво одобрение и разбиране говориш?
хеех, хинтелегенцийо........................
Бе, не е принципно.Пипи написа:Принципно питане, младежо:-)[unknown] написа:
Не ми отговори.
Явно затвърдяваме навиците...

ами доверчива съм, съдба...Пипи написа:Винаги съм се възхищавала на хора, които чуват и виждат единствено и само това, което искат:-)latrevw написа: абе да ти кажа не съм стъпила здраво на земята, бъркам, правя грешки, осирам се, но не ходя да си вра лайната в лицето на хората.
пп за какво одобрение и разбиране говориш?
не говоря, питам дали ти това търсиш? какво всъщност целиш, щом като искаш да участваме, дай да си говорим направо, няма смисъл да се крием зад метафори и "интересни" теми