Те си имат закачка. Понеже не се понасяха, пък сега са на един акъл.holi_day написа:Semiramis написа:Дарк, как ще я караме?
Пак искам да се подпиша под теб.
:shy::lol:
Ето тука ще постна мой опит за разказ
човек се дразни на качества в отсрещния, които не харесва и у себе си.vyara написа:Те си имат закачка. Понеже не се понасяха, пък сега са на един акъл.holi_day написа:Semiramis написа:Дарк, как ще я караме?
Пак искам да се подпиша под теб.
:shy::lol:
Да те просветля де, щото най-вероятно не знаеш.
ама на никой от нас не му оттърва.
не съм го измислила аз това..
че го и знам, на всичкото отгоре, ама...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аз веднъж го бях казала - че ме изумява как хора, които си приличат доста и имат много общо най-много се изпокарват. А може и да е някаква конкуренция, знам ли.Semiramis написа: човек се дразни на качества в отсрещния, които не харесва и у себе си.
Гледай сега как ще теоретизирам, все едно ме няма.vyara написа:Аз веднъж го бях казала - че ме изумява как хора, които си приличат доста и имат много общо най-много се изпокарват. А може и да е някаква конкуренция, знам ли.Semiramis написа: човек се дразни на качества в отсрещния, които не харесва и у себе си.
хм... може да се получи и ужасно добра симбиоза. по-добра от противоположностите, които се привличат.
ако не - вече се стига до борба за територии един вид. даже не е и конкуренция. никой не закача другия. щото такива хора се признават взаимно. като си признаят пред себе си.
Ама ми е трудно да философствам по-нататък безпристрастно
Ми кво, кво....ми нищо.4avdar4e написа:Лелеееее, как щях да го пропусна за малко това, лелеееееesti написа: У гадното Софе отлитам, направо си е в странство мамка му.
И квоооо???
Времето ще ми бъде разпокъсано и вероятно ден за ден ще си научавам ангажиментите, затова нищо не обещавам. Не ми се ще да правя уговорки, които не мога да спазя.
Но ако има възможност ще звънкам насам-натам. Нямам много телефони, но то е достатъчно на един от вас да имам, за да се разчуе, каквото трябва.
esti написа: Ми кво, кво....ми нищо.
Времето ще ми бъде разпокъсано и вероятно ден за ден ще си научавам ангажиментите, затова нищо не обещавам. Не ми се ще да правя уговорки, които не мога да спазя.
Но ако има възможност ще звънкам насам-натам. Нямам много телефони, но то е достатъчно на един от вас да имам, за да се разчуе, каквото трябва.
Така де, толкова години геройски издържахме да не се видим, та сега някакви си месеци ли ще ни се опрат.4avdar4e написа:Така де, догодина - в Бургас, пък и до края на лятото ехееееееееееее..... колко време има.esti написа: И да не - жУвота е пред нас, млади сме.
Макар че не изключвам съвсем възможността за по едно бързо кафе другата седмица.
Пък и такъв мерак имам да настискам Данчо...
Бързай, докато още става за настискванеesti написа: Така де, толкова години геройски издържахме да не се видим, та сега някакви си месеци ли ще ни се опрат.
Макар че не изключвам съвсем възможността за по едно бързо кафе другата седмица.
Пък и такъв мерак имам да настискам Данчо...
Макар че.... ние няма да сме много далеч от Бургас, хъм, може да се помисли и по този въпрос
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
крушка си има опашка
винаги
толкова сте и чели

толкова сте и чели