Като се обадя някъде се оказва, че съм безумно закъснял.
Писна ми
-
Дядо Капинчо
Писна ми
От два дни съм в непрекъснати тъпи срещи и не мога да чета 3о4ото ефективно.
-
Дядо Капинчо
Re: Писна ми
Не съжалявай - спасяваш се от развращаване и.....смяна на убежденията. 
Изчакай да се появят отново истинските зо4овски мъже.
Ако не е твърде късно....
Изчакай да се появят отново истинските зо4овски мъже.
Ако не е твърде късно....
vyara написа:Ох, душицата. И с тази тема закъсня. Рем вече орева орталъка.
искам и аз да протестирам... тук такъв купон пак се е завихрил, само се хиля и не мога да бачкам, все си викам, нищо, довечера ще наваксам, да ама вие и вечер пишете и само чета и се хиля и после....
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Какво съм бил направил?!? М?!? Ма колко съм търпелив понякога просто не е истина, че и благороден...Капинчо написа:Да му ... обладая родителя от женски пол!vyara написа:Ох, душицата. И с тази тема закъсня. Рем вече орева орталъка.
Капине, реципрочно, друже. Аз пък твоята мхм...
-
Дядо Капинчо
Ох, да му ... Две думи написах и ти ги изтълкува грешно. То верно, че така се получава, като го четеш, ама определено не ставаше въпрос за твоята родителка. Сори за мисъндърстендинга.Remmivs написа:Какво съм бил направил?!? М?!? Ма колко съм търпелив понякога просто не е истина, че и благороден...Капинчо написа:Да му ... обладая родителя от женски пол!vyara написа:Ох, душицата. И с тази тема закъсня. Рем вече орева орталъка.
Капине, реципрочно, друже. Аз пък твоята мхм...Дано не ме стигне някой микроинфаркт на простатата
Както пишеше в един разказ "Изпсувах вяло, БЕЗАДРЕСНО, в трето лице единствено число."
-
Дядо Капинчо
писна ти на къпинката също е приличен израз, КапинчоКапинчо написа:Да му ... обладая родителя от женски пол!vyara написа:Ох, душицата. И с тази тема закъсня. Рем вече орева орталъка.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
не знам.
щото днес ме е срам и да чета. 
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо