xGreen Light написа:Австрия - Полша
Хърватска - Германия
2
бундестима ще го добутат до финал тази година ако бие портокалия
xGreen Light написа:Австрия - Полша
Хърватска - Германия
Аз съм доброволец за 1.bead_ написа:поканени сте отма!ELBI написа:може и в провинцията :) Може и на вила. Примерно ;)bead_ написа:къде е кръчмата? в бг ли?Green Light написа: Как се приема от аудиторията?
1. има ли доброволец за барбекюто
2. търси се 70-инчов под наем
Ами аз мога да се опитам да взема мултимедия и екран. Ако стиковаме входове изходи тинтири и минтири, може да се получи. Ама трябва стиковаме нещата скоро, че да си заплюя мултимедията. Няма да съм само аз на който му е хрумнало да я гепи за финалаbead_ написа:поканени сте отма!ELBI написа:може и в провинцията :) Може и на вила. Примерно ;)bead_ написа:къде е кръчмата? в бг ли?Green Light написа: Как се приема от аудиторията?
1. има ли доброволец за барбекюто
2. търси се 70-инчов под наем
как къде е - всичко е едноRemmivs написа:не може такаGreen Light написа:Не, защото Вяра повдигна въпроса вчера. И обявих че "отсега нататък ще е така".
Пък и не съм чак толкова смел
къде отиде феърплея
а форплея
мхм
стиковаме ги. но дори да не гепиш мултимедията пак сте добре дошли. по-дърите ще им се губи топката в общите планове, ама...Green Light написа:
Ами аз мога да се опитам да взема мултимедия и екран. Ако стиковаме входове изходи тинтири и минтири, може да се получи. Ама трябва стиковаме нещата скоро, че да си заплюя мултимедията. Няма да съм само аз на който му е хрумнало да я гепи за финала
Радвам се, че допринесох и аз нещо за темата. Е, бих предпочела Ести да ви бие всичките, но не помислих навреме. Но така е справедливо, както беше отбелязано вече.Green Light написа:Не, защото Вяра повдигна въпроса вчера. И обявих че "отсега нататък ще е така".Remmivs написа:сега виждам че на ести трябва да и свалиш ъ-ъ още половин точка щото е била х2 за първото си познаване
Пък и не съм чак толкова смел
а по-дъртите, дето ще правят барбекюто?bead_ написа:стиковаме ги. но дори да не гепиш мултимедията пак сте добре дошли. по-дърите ще им се губи топката в общите планове, ама...Green Light написа:
Ами аз мога да се опитам да взема мултимедия и екран. Ако стиковаме входове изходи тинтири и минтири, може да се получи. Ама трябва стиковаме нещата скоро, че да си заплюя мултимедията. Няма да съм само аз на който му е хрумнало да я гепи за финалаще ги компенсираме с повече бира и по-сочни кюфтаци
Бе така от любопитство, не че нещо, ама ти казала ли си на мъжа ти откъде са тия идеи да му правиш напук? И той така височък ли иде?bead_ написа:стиковаме ги. но дори да не гепиш мултимедията пак сте добре дошли. по-дърите ще им се губи топката в общите планове, ама...Green Light написа:
Ами аз мога да се опитам да взема мултимедия и екран. Ако стиковаме входове изходи тинтири и минтири, може да се получи. Ама трябва стиковаме нещата скоро, че да си заплюя мултимедията. Няма да съм само аз на който му е хрумнало да я гепи за финалаще ги компенсираме с повече бира и по-сочни кюфтаци
грийн, ама ние сме много...Green Light написа:Бе така от любопитство, не че нещо, ама ти казала ли си на мъжа ти откъде са тия идеи да му правиш напук? И той така височък ли иде?bead_ написа:стиковаме ги. но дори да не гепиш мултимедията пак сте добре дошли. по-дърите ще им се губи топката в общите планове, ама...Green Light написа:
той не си пада по футбол. обмислям дали да го поканя...Green Light написа:
Бе така от любопитство, не че нещо, ама ти казала ли си на мъжа ти откъде са тия идеи да му правиш напук? И той така височък ли иде?
каза лейди бийд след вкусното хапче гинко билоба...bead_ написа:споко. скарата ще я обърнем към тв-то. никой не е забравен, нищо не е забравено:winkw:ELBI написа:
а по-дъртите, дето ще правят барбекюто?
съмнителна работа, съре. ма ще се чуем и ще видим...Gaspode написа:
и едно процедурно предложение да забия - да не оставяме всичко на чиста случайност и непредвидени спънки. за финала говоря. да земем да потренираме на полуфиналите? м?
Че аз кой баламосвам, а?Remmivs написа:
Това за баламосването ти ли го казваш егати. Не мога да повярвам.
А тъкъв жест ти направи Грийна с онази половинка. Направо рицарски.