Що да нямаш повод? Ха честито!:lol:doktorka написа: баница...( да се върнем на обичайте и традициите все пак...икога се прави баница ...)
Работно време на 3о4о
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
ама да уточним кой ще прави баницата?doktorka написа:баница...( да се върнем на обичайте и традициите все пак...икога се прави баница ...)
щото, ако ти ще я правиш... то тогава смисълът е само един и то мнооого ясен!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
а аз съм верен на войнишката клетваКапинчо написа:Значи аз отпадам. Щот съм верен н жената.Кент написа:
може и таткото кой е да се залага
от фертрилчовците де
ПП Снежната принцеса се дисквалифицира, щото е напред с инфурмацията. Може да участва в журито или да раздава жокери.
п.п. припокрива се с Хипократовата
Последно промяна от Kent на 12.06.08, 13:55, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Капинчо написа:Значи аз отпадам. Щот съм верен н жената.Кент написа:
може и таткото кой е да се залага
от фертрилчовците де
ПП Снежната принцеса се дисквалифицира, щото е напред с инфурмацията. Може да участва в журито или да раздава жокери.
да вземе да се спреш преди да си продължил ли... или...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Като един златотърсач си:rotfl24:Капинчо написа:Какви клюки бе Сете? Истината търсим. Голата истина, така да се каже.Set написа:
А аз предлагам да спрем с клюките.
По наше село (това е
Та ако речеш да те водя с металотърсачите
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Аз съм се цанил това лято да ходя по Острешките баири на Вълчан войвода имането да диря. Един авер има точна карта.Set написа:
Като един златотърсач си:rotfl24:
По наше село (това е) на пра дядо ми Ралчо (с паметника) съкровището е заровено по Раковдол някъде.
Земете ма и мен бе!Капинчо написа:Аз съм се цанил това лято да ходя по Острешките баири на Вълчан войвода имането да диря. Един авер има точна карта.Set написа:
Като един златотърсач си:rotfl24:
По наше село (това е) на пра дядо ми Ралчо (с паметника) съкровището е заровено по Раковдол някъде.
До откриването на лова
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Set написа:По тиранти и презерватив:blum:Remmivs написа:бе да те питамSet написа:Ти не глей снимката.
Аз като ходя - тичам (по фусти:lol:)
запряташ ли ги или вече можеш и с пуснати да тичаш
- сър Айвънхоу
да не го вали дъжда...Remmivs написа:тирантите разбирам
ама презерватива защо ти е
Bella Ciao
Bella Ciao
Марвин написа:да не го вали дъжда...Remmivs написа:тирантите разбирам
ама презерватива защо ти е
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
това, мадам, мисля, че мнооого отдавна сте го отчели!Semiramis написа:ах какъв гаден хумор
П.П. но все пак е добре и да се сетите и за един виц, в който се третира темата за бягащ мъж само по презерватив...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Ами по принцип ме е гнус. Не съм пипал змия, макар че си бях хванал едно гущерче и си играх с него. Освен това, покрай рибарлъка какви ли не гнусни животинки съм слагал за стръв. От отровните определено ме е страх, но и да съм сигурен, че не е отровна пак не бих я пипал добрволно.Кент написа:
страх ли те е или просто гнус
о, не се притеснявай. оцених го по достойнство. кой смяташ, че тича и защо мислиш, че му се налага...Марвин написа:това, мадам, мисля, че мнооого отдавна сте го отчели!Semiramis написа:ах какъв гаден хумор
П.П. но все пак е добре и да се сетите и за един виц, в който се третира темата за бягащ мъж само по презерватив...
- сър Айвънхоу
Semiramis написа:о, не се притеснявай. оцених го по достойнство. кой смяташ, че тича и защо мислиш, че му се налага...Марвин написа:това, мадам, мисля, че мнооого отдавна сте го отчели!Semiramis написа:ах какъв гаден хумор
поне 3 в 1 беше тоя израз
Bella Ciao
Bella Ciao
има много опасни змии в БгRemmivs написа:змиите са красиви
освен това в България няма терминално отровни
освен в някой терариум
или ако си алергичен
за гледане
ако много те е шубе и си на възраст
и я скиваш....
надкамерна тахикардия, остър миокарден инфец
при късмет обширен преден
и чао:rotfl24:
връз змията:rotfl24:
примерно
а опасен в България наистина е един паяк
паяче малко
мизерно
черно
ама не налита пръв
-
Дядо Капинчо
Аз обичам животните, повече от средностатистическото, но змиите, дори да са с обективно красива шарка, не мога да ги възприема като красиви. Това извиващо се плъзгащо движение миRemmivs написа:змиите са красиви
освен в някой терариум
или ако си алергичен
действа на възприятията. Явно имам много наслоения.
ПП Ако си говорим за Докторката, нея мога да я пипна. Ако се налага.
да и според мене е наслоено от религиятаКапинчо написа:Аз обичам животните, повече от средностатистическото, но змиите, дори да са с обективно красива шарка, не мога да ги възприема като красиви. Това извиващо се плъзгащо движение миRemmivs написа:змиите са красиви
освен в някой терариум
или ако си алергичен
действа на възприятията. Явно имам много наслоения.
ПП Ако си говорим за Докторката, нея мога да я пипна. Ако се налага.Даже бих ... бих могъл да я целуна по устата, като онези дето целуват кобрите.
дето няма христиени нема и страх:-)
тази беше ярко зелена,с жълта гушкаRemmivs написа:змиите са красиви
освен в някой терариум
или ако си алергичен
приличаше на играчка.
аз си рекох:"тия мойте гледай какво са измислила пак! къде са я сложили тази гумена змия"
ма тя взе че мръдна! за моя изненада...
тревна змия ( grass snake) яде плъхове и мишки.
а тази е бебе
пипнах я за опашката ма тя взе, че се изплъзна...
иначе ако беше гърмяща...щяхме да се пропищяли орталъка...
вервай !
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
бе за змии говорим, не за роднините имКент написа:има много опасни змии в Бг
за гледане
ако много те е шубе и си на възраст
и я скиваш....
надкамерна тахикардия, остър миокарден инфец
при късмет обширен преден
и чао:rotfl24: