Ако нещо може да се поправи,
Ако нещо може да се поправи,
то може да се поправи само с добро.
Прекалено е обобщаващо, за да е вярно, но пък имам нужда да го кажа.
Благодаря за вниманието.
Благодаря за вниманието.
Panta rhei...
и без искам ми го е набила в главата,, винаги трябва да се подхожда с добро, опитвам се, получава се май, ама като попадна на едни екземпляри...цялата ми доброта се изпарява
сори, не искаше това да чуеш, но напоследък съм много изтощена и хич не ми е миролюбиво
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Ако нещо може да се поправи,
Ако нещо може да се счупи- то ще се счупи.Мнемозина написа:то може да се поправи само с добро.
Благодаря за вниманието.
Закон на Мърфи
И аз благодаря.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

аз за какво се ядосвам - влизам, чета, всеки си говори нещо си, на някого си, всички сме едни такив аумни, завоалирани, писна миvyara написа:Напоследък тук е такава лудница, че не разбирам дали говориш за нещо определено или за много неща, или за по принцип, но да така си е. Само доброто ражда добро. Злото не може.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Но правилно си го написала, де. "Ако може", щото понякога си мислим, че две и две прави четири и доброто ни се утрепва уж нахалост, ама кой знае... Аз си имам любима максима - животът е като спортна игра и всяка точка се брои, всяка точица, най-малката дори. Затова всичко ни се пише на сметката, просто понякога ни я изпращат със закъснение.
Говоря за нещо съвсем определено, разбира се.vyara написа:Напоследък тук е такава лудница, че не разбирам дали говориш за нещо определено или за много неща, или за по принцип, но да така си е. Само доброто ражда добро. Злото не може.
Нещо, което се случва в момента, в този клуб, и което не може да бъде написано явно.
Ще се опитам да го кажа. Публично.
Непубличните ни отношения и информации започват твърде много да се отразяват на публичните.
При това тези, които имат най-много основания да страдат от тях, са най-безукорни.
Всички ние, дето се месим и раздаваме правосъдие... не знам. Много се боя, че ще извадим очи, вместо да изпишем вежди.
Ако нещо може да се оправи истински, то може да се оправи само с добро.
Ако не е с добро, то каквото ще става, ще стане и без да наливаме масло в огъня.
Последно промяна от Мнемозина на 12.06.08, 19:17, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Re: Ако нещо може да се поправи,
много ме кефиш колко си категоричен винаги, аз все се люшкам от едната крайност до другата, все търся среда, баланс или каквото е там, пфу и все не съм сигурна[unknown] написа: Ако нещо може да се счупи- то ще се счупи.
Закон на Мърфи
И аз благодаря.
така съм по-съгласна. и на 100% подкрепям, че много взехме да се месим, аз самата също, нямам право и е тъпо, Уишеса ми гледа сеира и ми се кара.Мнемозина написа: Ако не е с добро, то каквото ще става, ще стане и без да наливаме масло в огъня.
за съжаление, този път трябва да си призная, че е прав
Както виждаш, и на мен не ми е много миролюбиво.latrevw написа:и майка ми така казва
и без искам ми го е набила в главата,, винаги трябва да се подхожда с добро, опитвам се, получава се май, ама като попадна на едни екземпляри...цялата ми доброта се изпарява
сори, не искаше това да чуеш, но напоследък съм много изтощена и хич не ми е миролюбиво
Иначе щях да си трая.
Panta rhei...
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
ти си просто във вихъра си напоследък, хврълих един поглед по темите, ще ме скъсаш от смях:lol:Капинчо написа:Аз не съм.latrevw написа: аз за какво се ядосвам - влизам, чета, всеки си говори нещо си, на някого си, всички сме едни такив аумни, завоалирани, писна ми
- Dark Angel
ндаlatrevw написа:аз за какво се ядосвам - влизам, чета, всеки си говори нещо си, на някого си, всички сме едни такив аумни, завоалирани, писна миvyara написа:Напоследък тук е такава лудница, че не разбирам дали говориш за нещо определено или за много неща, или за по принцип, но да така си е. Само доброто ражда добро. Злото не може.
влезна, привиждат ми се някакви подводни течения....
решавам че си въобразявам
така де, казвам си, че някъде из многото мнения всичко е казано, пък аз от липса на време за задълбочено четене го пропускам
освен глупости да ръся друго не става, щото някаква дълбочина усещам, пък аз се плъзгам по вълните....
да, ще си седя неинформирана
щото който много знае бързо остарява
Ci vis pacem...Мнемозина написа:Както виждаш, и на мен не ми е много миролюбиво.latrevw написа:и майка ми така казва
Иначе щях да си трая.
Нека има мир.
Memento mori.
Мнемозина написа:Както виждаш, и на мен не ми е много миролюбиво.latrevw написа:и майка ми така казва
Иначе щях да си трая.
Въпросният казус е много много по-различен от всичко виждано в 3о4о.
Вина има и обстановката - нажежена от "активността" напоследък, да. Много е трудно да кажеш каквото и да било без да бъде намерена аналогия и препратка към казус. Или да бъдеш обвинен в това, дори да говориш за нещо по-общо или по-леко. Ако на някой друг му е дошло в повече освен на Лат ... не съм забелязала такова нещо. Вероятно защото не гледам. А що се отнася до Очевидно-двояките теми - даже мисля, че прекалено добре се понасят. На мен ми се струва, че стоически всеки запазва заетата позиция - на неутралитет-"дъжд валя"-трето. Съгласна съм за доброто.
Последно промяна от Semiramis на 12.06.08, 20:01, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Нищичко не разбирам. Ма може би така трябва.
Сега бях принуден да гледам последните 5 минути на Елиза. Май няма значение дали гледам телевизия или чета в клуба. Обикновено не гледам такива филми, а карам жената да ми каже с две думи какво е станало.
Ще ви помоля и вас като се оправите да ми резюмирате с две думи кои са от добрите и кои от лошите.
Сега бях принуден да гледам последните 5 минути на Елиза. Май няма значение дали гледам телевизия или чета в клуба. Обикновено не гледам такива филми, а карам жената да ми каже с две думи какво е станало.
Ще ви помоля и вас като се оправите да ми резюмирате с две думи кои са от добрите и кои от лошите.
Говоря за нещо съвсем определено, разбира се.
Нещо, което се случва в момента, в този клуб, и което не може да бъде написано явно.
Непубличните ни отношения и информации започват твърде много да се отразяват на публичните.
При това тези, които имат най-много основания да страдат от тях, са най-безукорни.
Всички ние, дето се месим и раздаваме правосъдие... не знам. Много се боя, че ще извадим очи, вместо да изпишем вежди.
Ако не е с добро, то каквото ще става, ще стане и без да наливаме масло в огъня.[/quote]
Peace.Love
допъление- призив:
"Мълчанието е злато"
и не става въпрос във виртуала, а именно в непубличните отношения.
че и на мен ми писнА от бръмчене.
Ако не е с добро, то каквото ще става, ще стане и без да наливаме масло в огъня.[/quote]
Peace.Love
допъление- призив:
"Мълчанието е злато"
и не става въпрос във виртуала, а именно в непубличните отношения.
че и на мен ми писнА от бръмчене.
Виж, не изключвам възможността аз да съм единствената, която вижда нещата по този начин.Semiramis написа: Въпросният казус е много много по-различен от всичко виждано в 3о4о.
Вина има и обстановката - нажежена от "активността" напоследък, да. Много е трудно да кажеш каквото и да било без да бъде намерена аналогия и препратка към казус. Или да бъдеш обвинен в това, дори да говориш за нещо по-общо или по-леко. Ако на някой друг му е дошло в повече освен на Лат ... не съм забелязала такова нещо. Вероятно защото не гледам. А що се отнася до Очевидно-двояките теми - даже мисля, че прекалено добре се понасят. На мен ми се струва, че стоически всеки запазва заетата позиция - на неутралитет-"дъжд валя"-трето. Съгласна съм за доброто.
Не говоря за аналогии и препратки към казуси, говоря за директно пренасяне.
Все едно. Млъквам.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Мнемо, ти ме утепА. Twin Peeks ряпа да яде.Мнемозина написа: Виж, не изключвам възможността аз да съм единствената, която вижда нещата по този начин.
Все едно. Млъквам.
Ма кво ли са бъркам и аз дето не ми е работа. Утре ще пусна нова тема за рекорд, щото оная с работното време на 3о4о май се спомина вече.
Не знам, Мнемо... аз съм много уморена от виждане и може би вече наистина ми е все едно. И какво искаш да кажеш с директното пренасяне не разбирам.Мнемозина написа:Виж, не изключвам възможността аз да съм единствената, която вижда нещата по този начин.Semiramis написа: Въпросният казус е много много по-различен от всичко виждано в 3о4о.
Все едно. Млъквам.
Последно промяна от Semiramis на 12.06.08, 20:18, променено общо 1 път.
Да му обясня ли на Къпин бе банда?Капинчо написа:Мнемо, ти ме утепА. Twin Peeks ряпа да яде.Мнемозина написа: Виж, не изключвам възможността аз да съм единствената, която вижда нещата по този начин.
Все едно. Млъквам.
Ма кво ли са бъркам и аз дето не ми е работа. Утре ще пусна нова тема за рекорд, щото оная с работното време на 3о4о май се спомина вече.
Аде глас народен.
Memento mori.
в неговата тема. по онзи начин.Set написа:Да му обясня ли на Къпин бе банда?Капинчо написа:Мнемо, ти ме утепА. Twin Peeks ряпа да яде.Мнемозина написа: Виж, не изключвам възможността аз да съм единствената, която вижда нещата по този начин.
Все едно. Млъквам.
Аде глас народен.
Добре. Поне се успокоих, че не съм само аз най-ниско интелЕгентната. Па и да съм - не ми пукаКапинчо написа: Мнемо, ти ме утепА. Twin Peeks ряпа да яде.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Извинявай.Капинчо написа:Мнемо, ти ме утепА. Twin Peeks ряпа да яде.Мнемозина написа: Виж, не изключвам възможността аз да съм единствената, която вижда нещата по този начин.
Все едно. Млъквам.
Ето това е неприятното - че не мога сега тук да ти обясня срещу какво всъщност роптая.
Мога само да се надявам, че който трябва, ще ме разбере.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Аз пък говоря за виртуала.
Тук.
Бръмченето в непубличните отношения не ме интересува.[/quote]
напротив,
бръмченето в непубличните отношения е предпоставка за ей тоз! виртуален кошер .
ся щи обясня.
значи...
хора ,с които не контактувам лично и пряко,не биха прочели или чули дума от мен просто защото няма да имам допирна точка с тях.
ако го обаче имаме допирна точка във виртуалната действителност...
пийс.
но ме разбираш.
сега си говорим за говоренето.аз бележки рядко ,ама много рядко пиша.затова трябва всичко да си кажа тук и направо.
Тук.
Бръмченето в непубличните отношения не ме интересува.[/quote]
напротив,
ся щи обясня.
значи...
хора ,с които не контактувам лично и пряко,не биха прочели или чули дума от мен просто защото няма да имам допирна точка с тях.
пийс.
но ме разбираш.
сега си говорим за говоренето.аз бележки рядко ,ама много рядко пиша.затова трябва всичко да си кажа тук и направо.
Не те разбрах.doktorka написа: напротив,
ся щи обясня.
значи...
пийс.
но ме разбираш.
Искаш да кажеш, че никога не си пишеш тук с хора, с които нямаш и личен контакт извън клуба?
Наистина не разбрах.
Panta rhei...
- Житената Питка
- BOFH
Не, бре! Не си сам, тва ми беше мислатаКапинчо написа: Ти кво искаш да кажеш са? Най-дрът, най-мръсник, сега и най-ниско ентелегентен, а?
Некой да знае адреса на Гинес?
И другата мисла ми беше - какво толкова ще се случи ако някой каже нещата в прав текст и се обърне точно към хората, които завоалирано цитира.
Мнемо, това не е само към теб, за съжаление повечето люде в този форум пишат по този начин и наистина побеснявам понякога и за това вече почти не чета. Това тук е някаква лудница дето всеки си дърдори нещо НАДЯВАЙКИ се някой да го разбере. Е сори, ма детето ми счупи кристалното кълбо, котката изгриза картите Таро, а на боб не мога да гледам - нещо не познавам напоследък.
Та...Какво ще се случи пак питам ако започнем да си казваме нещата право в очите? М?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
И аз не знам какво ще се случи, щото досега не се е случвало! Освен моя милост и рядко, ама много рядко- още един двама, всички други говорят все едно за някакви извънземни, когато са в...хъм...манийна фаза...maggot написа:
И другата мисла ми беше - какво толкова ще се случи ако някой каже нещата в прав текст и се обърне точно към хората, които завоалирано цитира.
Мнемо, това не е само към теб, за съжаление повечето люде в този форум пишат по този начин и наистина побеснявам понякога и за това вече почти не чета. Това тук е някаква лудница дето всеки си дърдори нещо НАДЯВАЙКИ се някой да го разбере. Е сори, ма детето ми счупи кристалното кълбо, котката изгриза картите Таро, а на боб не мога да гледам - нещо не познавам напоследък.
Та...Какво ще се случи пак питам ако започнем да си казваме нещата право в очите? М?
Последно промяна от Ън на 12.06.08, 20:39, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
- snowprincess
сега ще ти обясня бавно, следи ми устнитеКапинчо написа: Ти кво искаш да кажеш са? Най-дрът, най-мръсник, сега и най-ниско ентелегентен, а?
Некой да знае адреса на Гинес?
ако Мнемо гледа на лош театър, ще стане тихомълком, ще си тръгне, че и мъчно ще и стане, щото хората ще викат, ще се карат, ще се подиграват... тя иска само с добро да се действа
душица златна е тя