Тая сутрин,
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Тая сутрин,
като се облещих в 5, и оспамих клуба. Винаги става така, като пия бира вечер. Некой доктор може ли да обясни що? Сега е седем, и мисля пак да си легна. До осем.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Шт! Ни тъй срам такива да ги говориш на заспалата ми душа...
И аз прекалих с бирата, ма не много, та за тва станАх чак у 5:30.
За жалост не мога пак да си полегна. Трябва да ходя на работааааааааааааа 
А най-лошото е, че от всичкото нагоре ТРЯБВА и да работя, да ги у капиталистите ньедни.
П.П. Ади, лек ден на всички.
И аз прекалих с бирата, ма не много, та за тва станАх чак у 5:30.
А най-лошото е, че от всичкото нагоре ТРЯБВА и да работя, да ги у капиталистите ньедни.
П.П. Ади, лек ден на всички.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
малеее, ужас, кво правите будни в това нечовешко време, бе
при мен става страшно, вече даже не чувам алармата като звъни, всяка сутрин закъснявам
иначе ви завидждам, аз ако стана в 5, до 8 ще отметна сумати и работа и после пак ще мога да си полегна
при мен става страшно, вече даже не чувам алармата като звъни, всяка сутрин закъснявам
иначе ви завидждам, аз ако стана в 5, до 8 ще отметна сумати и работа и после пак ще мога да си полегна
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Стига с тва полягване, бе хора, инфаркт ли искате да ми докарате?latrevw написа:...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:Стига с тва полягване, бе хора, инфаркт ли искате да ми докарате?latrevw написа:...
е, няма, няма, споко, до 1 през нощта не ми се полага повече
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Re: Тая сутрин,
а аз чакам тия крадци дето засичат парното да дойдат в 10:30 да ми засекат топломерите.Пенчо Заека написа:като се облещих в 5, и оспамих клуба. Винаги става така, като пия бира вечер. Некой доктор може ли да обясни що? Сега е седем, и мисля пак да си легна. До осем.
та си се излежавах и дремах до 8:30...
П.П. не, че не съм се събудил още у 5:00, ама вече се научих поне да подремвам, докато стане време за ставане...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Добро утро!Пенчо Заека написа:като се облещих в 5, и оспамих клуба. Винаги става така, като пия бира вечер. Некой доктор може ли да обясни що? Сега е седем, и мисля пак да си легна. До осем.
Съчувствам ти
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ми то не пита, бе, душа. Като ми се доляга - нищо не мое да ме спре.Semiramis написа:Добро утро!Пенчо Заека написа:като се облещих в 5, и оспамих клуба. Винаги става така, като пия бира вечер. Некой доктор може ли да обясни що? Сега е седем, и мисля пак да си легна. До осем.
Съчувствам ти:shy: Абе как го правиш това с лягането?
от сутринта що работа отхвърлих и следобяд ще си дремна... и после що ми се обърнал режимът.
Толкова ми се спииии... чак няма значение с кого?Пенчо Заека написа: Ми то не пита, бе, душа. Като ми се доляга - нищо не мое да ме спре.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ми няма, ако тъй и тъй ще спиш, а няма да прайш другата работа:rotfl24:vyara написа:Толкова ми се спииии... чак няма значение с кого?Пенчо Заека написа: Ми то не пита, бе, душа. Като ми се доляга - нищо не мое да ме спре.
там е ключът от бараката. не обвинявай бирата другия път!Пенчо Заека написа:
няма да прайш другата работа:rotfl24:
just perfect
така е, но с летните мачове (европейското) много тича бирата...Remmivs написа:абсурдно е да стана в 5
просто може да не си лягам
далеч по-лесно е
смени бирата с вино
червено
От хладилника към хола.. мани, мани... точно я бях спрял заради коремчето и тези мачове ми утрепаха дисциплината...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не виж сега, бирата е виновна, щото зарад нея другата работа умря, пък аз се събудих по нощите, докато втория участник сладко спеше. Аре, че навлизаме в лични подробности.bead_ написа:там е ключът от бараката. не обвинявай бирата другия път!Пенчо Заека написа:
няма да прайш другата работа:rotfl24:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Абе, Елби, не ти ли писна от тоя футбол, бе?ELBI написа:така е, но с летните мачове (европейското) много тича бирата...Remmivs написа:абсурдно е да стана в 5
далеч по-лесно е
смени бирата с вино
червено
От хладилника към хола.. мани, мани... точно я бях спрял заради коремчето и тези мачове ми утрепаха дисциплината...
мен, ако питаш - учистниците са временни, бирата - вечнаПенчо Заека написа:
Не виж сега, бирата е виновна, щото зарад нея другата работа умря, пък аз се събудих по нощите, докато втория участник сладко спеше. Аре, че навлизаме в лични подробности.
обаче... ти си знаеш или поне имаш достатъчно време да размишляваш над проблема рано сутрин на свежа глава
just perfect
европейското сега почна...Пенчо Заека написа:Абе, Елби, не ти ли писна от тоя футбол, бе?ELBI написа:така е, но с летните мачове (европейското) много тича бирата...Remmivs написа:абсурдно е да стана в 5
далеч по-лесно е
смени бирата с вино
червено
а и на фона на драмата Ал. Томов-ЦСКА, нещата добиват колумбийска динамика :)
Вчера "измислих" това:
Ал Томов - президент на ЦСКА - неоценимо! За всичко друго има Мастър Кард!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
а може би затова не спиш добре...Пенчо Заека написа:като се облещих в 5, и оспамих клуба. Винаги става така, като пия бира вечер. Некой доктор може ли да обясни що? Сега е седем, и мисля пак да си легна. До осем.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
-
Дядо Капинчо
Ми то и с прекалената употреба на презервативи е същото.Марвин написа:а може би затова не спиш добре...Пенчо Заека написа:като се облещих в 5, и оспамих клуба. Винаги става така, като пия бира вечер. Некой доктор може ли да обясни що? Сега е седем, и мисля пак да си легна. До осем.
- сър Айвънхоу
тя и водата е вредна... например, като стигне до носа...Капинчо написа:Ми то и с прекалената употреба на презервативи е същото.Марвин написа:а може би затова не спиш добре...Пенчо Заека написа:като се облещих в 5, и оспамих клуба. Винаги става така, като пия бира вечер. Некой доктор може ли да обясни що? Сега е седем, и мисля пак да си легна. До осем.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ако може да се гласува за Томов-президент на ЦСКА, може и да се замисля да станаGreen Light написа:Ама, Елби, ти чорбарче ли си, бе френд?ELBI написа:
европейското сега почна...
а и на фона на драмата Ал. Томов-ЦСКА, нещата добиват колумбийска динамика :)
Вчера "измислих" това:
Ал Томов - президент на ЦСКА - неоценимо! За всичко друго има Мастър Кард!
- Green Light
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Dark Angel
И кат я пиеш- ръждясваш!Марвин написа: тя и водата е вредна... например, като стигне до носа...
"Хюстън! вода не пие се...у нея плуват жаби,
употребяват я магарета и крави"..
"В Пиве никто не тонеть,
тонят всегда в воде!
Губит людей не Пиво,
губит людей- вода!"
Губит людей не пиво
- Житената Питка
- BOFH
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: