http://www.dnes.bg/article.php?id=52755
Стана ми жал за жената.
Извинявам се ако е пускано, но нямам желание да чета последните няколко дни! По-добре не.
Това не са деца, беЖитената Питка написа:Ето такива ги отглеждаме.
Стана ми жал за жената.
Извинявам се ако е пускано, но нямам желание да чета последните няколко дни! По-добре не.

никой не се разжда такъв... някой ги е "направил" такива...frisky lioness написа:Това не са деца, бе
това са изроди някакви, мутанти пълни:blink::shocked::mad:
Мен пък ме е страх детето ми да не попадне в такъв клас...
Аз такива неща вече не коментирам, щото веднъж се изказах за подобно поведение на по-малко детенце в църква и вие дружно ми ибахти майката, да мъ прощавати.Житената Питка написа:Ето такива ги отглеждаме.
Стана ми жал за жената.
Или е допуснал да станат такиваМарвин написа:никой не се разжда такъв... някой ги е "направил" такива...frisky lioness написа:Това не са деца, бе
това са изроди някакви, мутанти пълни:blink::shocked::mad:
Мен пък ме е страх детето ми да не попадне в такъв клас...

За жалост на повечето места и повечето деца се държат с повечето учители по този начинvyara написа:Не ми се гледа цялото. Но... защо децата не се държат така с всички учители?

е, то нали знаеш в НК си пише: "...който със своето действие или бездействие..."frisky lioness написа: Или е допуснал да станат такива
Не исках да се намесвам, още повече че имам страшно много работа,Марвин написа:е, то нали знаеш в НК си пише: "...който със своето действие или бездействие..."frisky lioness написа: Или е допуснал да станат такива
еднакава е вината, мадам, абсолютно еднаква...
Такава беше даскалката по английски на син ми.Амаранта написа: По същото време имахме и една учителка - дребничка женица, има-няма 40кила,
не смеехме да шукнем в часовете й. Бяхме си същите деца в същия състав. И до ден днешен говорим за нея с уважение.
:

децата се раждат табула раза. ние пишем върху нея. ние ги учим на добро и зло, на правилно и грешно. след това отваряме вратата и...Житената Питка написа:Ето такива ги отглеждаме.
...и от малки грозни патета се пръкват егати и птеродактилите...bead_ написа:
децата се раждат табула раза. ние пишем върху нея. ние ги учим на добро и зло, на правилно и грешно. след това отваряме вратата и...
не мисля. нема как кокошка да снесе яйце и да се излюпи щраус, който плува. освен по фокс кидс. там можеМарвин написа:...и от малки грозни патета се пръкват егати и птеродактилите...bead_ написа:
децата се раждат табула раза. ние пишем върху нея. ние ги учим на добро и зло, на правилно и грешно. след това отваряме вратата и...
като в песента:bead_ написа:не мисля. нема как кокошка да снесе яйце и да се излюпи щраус, който плува. освен по фокс кидс. там можеМарвин написа:...и от малки грозни патета се пръкват егати и птеродактилите...bead_ написа:
аджък!Марвин написа:
като в песента:
От кратунка - кратунки,
от маймунка - маймунки...
не си ли гледала великия мюзикъл на бат'ти Хачо от 1977 година "Българи от старо време"???bead_ написа:аджък!Марвин написа:
като в песента:
От кратунка - кратунки,
от маймунка - маймунки...
п.п. кви са тия песни
ба! кой ти помни от 77-ма?Марвин написа:
не си ли гледала великия мюзикъл на бат'ти Хачо от 1977 година "Българи от старо време"???
песничката е от там. започва така:
"Търн до цвят - шарен цвят..."
то тоз мюзикъл го повтаряха всяка година бре...bead_ написа:ба! кой ти помни от 77-ма?Марвин написа:
не си ли гледала великия мюзикъл на бат'ти Хачо от 1977 година "Българи от старо време"???
"Търн до цвят - шарен цвят..."може пък точно тогава да съм била болна от грип.
bead_ написа:не мисля. нема как кокошка да снесе яйце и да се излюпи щраус, който плува. освен по фокс кидс. там можеМарвин написа:...и от малки грозни патета се пръкват егати и птеродактилите...bead_ написа:
още преди да се родиш?bead_ написа:ба! кой ти помни от 77-ма?Марвин написа:
"Търн до цвят - шарен цвят..."може пък точно тогава да съм била болна от грип.
Много сте обобщителни.Semiramis написа:bead_ написа:не мисля. нема как кокошка да снесе яйце и да се излюпи щраус, който плува. освен по фокс кидс. там можеМарвин написа:...и от малки грозни патета се пръкват егати и птеродактилите...bead_ написа:
Бийд, кокошката е обществото като цяло или семейството? може би средата?
на друго мнение съм ако не е и трите заедно.
да ти кажа от некви теми с прераждания, вампири и ивайло петров съвсем се объркАх кога съм била родена, кога - не ...ELBI написа:
още преди да се родиш?
Няма прераждане. Както и вампири (има си човекоядци - това е друга тема). За Ивайло Петров съм пропуснал (както и куп задкулисни интриги, но кат се занимавам с друго - кво да сторя?)bead_ написа:да ти кажа от некви теми с прераждания, вампири и ивайло петров съвсем се объркАх кога съм била родена, кога - не ...ELBI написа:
още преди да се родиш?
Това е така, но не само. Де факто те прекарват повече време в ДГ и у-щето, отколкото с нас. Така че това е обща работа, тъй да знаеш...Green Light написа:Само кратко искам да кажа. Мисля, че сме виновни ние, родителите. И обществото, но най- много ние. Децата имат нужда от внимание. От много време имат нужда, с нас.
знам, бе, ама аз като видях тая опашка и... отказах се! наредих се на съседната - за банани.Марвин написа: че и скоро пак го пускаха по нова година...
bead_ написа:знам, бе, ама аз като видях тая опашка и... отказах се! наредих се на съседната - за банани.Марвин написа: че и скоро пак го пускаха по нова година...
Амаранта написа:Много сте обобщителни.Semiramis написа:bead_ написа:не мисля. нема как кокошка да снесе яйце и да се излюпи щраус, който плува. освен по фокс кидс. там можеМарвин написа:...и от малки грозни патета се пръкват егати и птеродактилите...bead_ написа:
Бийд, кокошката е обществото като цяло или семейството? може би средата?
на друго мнение съм ако не е и трите заедно.
Я да наддам и аз - семейство, среда, общество, институции, инстинкти, хормони, Господ (той е най набъркан).
29. грийна като гепи големото тв да пусне тема със записвания. аз ще пусна карта на местността.ELBI написа:
Кво става с финала? Всъщност - кога е финала?
Всъщност - в неделя да се съберем в некое кръчме?
Аз разсъждавам така вкратце. Наистина сори, че в кратце ама почнах тука попълване на едни тъпотии и така.4avdar4e написа:Това е така, но не само. Де факто те прекарват повече време в ДГ и у-щето, отколкото с нас. Така че това е обща работа, тъй да знаеш...Green Light написа:Само кратко искам да кажа. Мисля, че сме виновни ние, родителите. И обществото, но най- много ние. Децата имат нужда от внимание. От много време имат нужда, с нас.
За това си прав.Green Light написа:
Морала на обществото ни заклеймява прибирането в 5, в къщи. Това, за нашето общество е грешно. Ръкопляскаме само на тези които много работят. Това естествено ли е? Нормално ли е? Така ли трябва?
Не, не е. Аз ти, ние всички го разбираме.Remmivs написа:времето не е оправдание, братко
малко ни е да
но за много малък миг можеш да покажеш колко обичаш и цениш децата си
за мен това е най-голяато щастие
опитвам се да го показвам доколкото мога
Както казах аз философствам. Накъде вървим, като общество. Какво ще стане с децата? С всички деца. Общо.Амаранта написа:За това си прав.Green Light написа:
Морала на обществото ни заклеймява прибирането в 5, в къщи. Това, за нашето общество е грешно. Ръкопляскаме само на тези които много работят. Това естествено ли е? Нормално ли е? Така ли трябва?
Не, не се чувствам виновна, защото напуснах високоплатената си работа,
за да мога да се прибирам в 5, и да си седя вкъщи, колкото се налага.
Понякога се чувствам лузър, обаче.