А за Боев поради сухоземната

Стискам палци и аз за слънце за да има какво да се снима.Green Light написа:Мерсаж! И слънце пожелай! Че Терминатор2 таман спря да кашля.
И аз Верчеvyara написа:Мерси, мерси.
Радвам се да те видя.
Аааа, споко, тука трудно ще уплашиш някого със състояние.Баба Яга написа:..... понякога и някакви мои си луди състояния ме гонят и не искам да плаша 3о4овците с тях, но на финала пак си кацвам.
Статус. По медицинскому.Амаранта написа:Аааа, споко, тука трудно ще уплашиш някого със състояние.Баба Яга написа:..... понякога и някакви мои си луди състояния ме гонят и не искам да плаша 3о4овците с тях, но на финала пак си кацвам.
Тревожа се да не ни освидетелстват вкупом, може да има някой нормален тъдява и той да си изгори покрай нас.vyara написа:Статус. По медицинскому.Амаранта написа:Аааа, споко, тука трудно ще уплашиш някого със състояние.Баба Яга написа:..... понякога и някакви мои си луди състояния ме гонят и не искам да плаша 3о4овците с тях, но на финала пак си кацвам.
Аз, аз. Аз съм единствения нормален тук. Нищо ми няма! Нищо ми няма! Нищо ми няма!Баба Яга написа:
Тревожа се да не ни освидетелстват вкупом, може да има някой нормален тъдява и той да си изгори покрай нас.
Не зная дали е от мен бебето което чакате, признавам само след ДНК анализ.Капинчо написа:Аз, аз. Аз съм единствения нормален тук. Нищо ми няма! Нищо ми няма! Нищо ми няма!Баба Яга написа:
Тревожа се да не ни освидетелстват вкупом, може да има някой нормален тъдява и той да си изгори покрай нас.
Тъкмо се чудех дали по правилата на форума е политически правилно да питам що те няма.
И в новия дух на гласност и откритост - ти ли си оная, от която чакаме бебето?:rotfl24:
Нищо лично.
И аз ти благодаря Дарки, дано скоро му се зарадваш и наяве.Dark Angel написа:уаууу, морето ме кефи на макс:-)
веднага ъпгрейднах екрана, не че много ще го виждам де
аз имам една твоя снимка, същата ми изглежда като номер 3, само че е снимана в ден без много слънце
пазя си я
благодаря
На мен пък тези за Боев по ми аресАха. Може ли да чопна едната. И без това две са му много.Баба Яга написа:И аз ти благодаря Дарки, дано скоро му се зарадваш и наяве.Dark Angel написа:уаууу, морето ме кефи на макс:-)
аз имам една твоя снимка, същата ми изглежда като номер 3, само че е снимана в ден без много слънце
пазя си я
благодаря
По погрешка станаха две, трябваше да е тази еднатаКапинчо написа:На мен пък тези за Боев по ми аресАха. Може ли да чопна едната. И без това две са му много.Баба Яга написа:И аз ти благодаря Дарки, дано скоро му се зарадваш и наяве.Dark Angel написа:уаууу, морето ме кефи на макс:-)
пазя си я
благодаря

Чакай да цитирам Доктор Ънноун от една друга тема, че може да си пропусналаБаба Яга написа: И аз Верче, не винаги ми остава време за тук, понякога и някакви мои си луди състояния ме гонят и не искам да плаша 3о4овците с тях, но на финала пак си кацвам.
3о4олярно разстройство или 3о4осиндром- характеризира се с повишена самооценка, понякога- грандиозност, намалена нужда от сън, повишена приказливост, наплив на идеи, отвлекаемост, повишено въвличане в активности, доставящи удоволствие. 3о4овека в това състояние е с погрешни вярвания или възприятия, които съдържат типични манийни теми за притежаване на специални сили и познания, специални връзки с високопоставени личности.
Следствие- когато някой 3о4овец е в 3о4оманийна фаза, активноста на 3о4овци се повишава като цяло и се поставят рекорди в отдел- "Най-много потребители онлайн:"
След преминаването на тази фаза, 3о4опациента изпада в обичайното си състояние на депресия...
4avdar4e написа:Чакай да цитирам Доктор Ънноун от една друга тема, че може да си пропусналаБаба Яга написа: И аз Верче, не винаги ми остава време за тук, понякога и някакви мои си луди състояния ме гонят и не искам да плаша 3о4овците с тях, но на финала пак си кацвам.
3о4олярно разстройство или 3о4осиндром- характеризира се с повишена самооценка, понякога- грандиозност, намалена нужда от сън, повишена приказливост, наплив на идеи, отвлекаемост, повишено въвличане в активности, доставящи удоволствие. 3о4овека в това състояние е с погрешни вярвания или възприятия, които съдържат типични манийни теми за притежаване на специални сили и познания, специални връзки с високопоставени личности.
Следствие- когато някой 3о4овец е в 3о4оманийна фаза, активноста на 3о4овци се повишава като цяло и се поставят рекорди в отдел- "Най-много потребители онлайн:"
След преминаването на тази фаза, 3о4опациента изпада в обичайното си състояние на депресия...
Тази медуза си обикаляше около един кораб без никакво притеснение, но не искам да разказвам какво дупене падна докато я "хвана", за мен атракция беше медузата, а за останалите хора чупките които правех аз.БоЕВ написа:Благодаря ти Ягишна - красиво е!
Тая медуза ти ли си я снимала?:shocked:
Сухоземна твар съм, да, но обичам и морето. Когато стане въпрос за почивка и възникне дилема къде е по-добре - казвам - първо на море, а после на балкан. Две различни вселени, преживявания, емоции.
Супер е, мислех че е от аквариум - много добре е излязла.Баба Яга написа:Тази медуза си обикаляше около един кораб без никакво притеснение, но не искам да разказвам какво дупене падна докато я "хвана", за мен атракция беше медузата, а за останалите хора чупките които правех аз.БоЕВ написа:Благодаря ти Ягишна - красиво е!
Тая медуза ти ли си я снимала?:shocked:
Сухоземна твар съм, да, но обичам и морето. Когато стане въпрос за почивка и възникне дилема къде е по-добре - казвам - първо на море, а после на балкан. Две различни вселени, преживявания, емоции.
ще делим.Капинчо написа:На мен пък тези за Боев по ми аресАха. Може ли да чопна едната. И без това две са му много.Баба Яга написа:И аз ти благодаря Дарки, дано скоро му се зарадваш и наяве.Dark Angel написа:уаууу, морето ме кефи на макс:-)
пазя си я
благодаря
Знам какво е паркур. Щерката от 6 години мъчи кончетата.Semiramis написа:
което е по-добре от предната - "Паркур - начин на живот" /Капинчо, моля те, това е истинска дума и значи Фрирън - има го в Гугъл и децата я ползват чисто/честата смяна ми идва супер.
Мерси, Б.Я.