Батка, аз съм на масажиQuid написа:са ако ти искаш да отвориш кутишлето на пандора кажи си
Ако нещо може да се поправи,
Казах аз че ще видим на кой и колко му стискаQuid написа:то няма интерес към тази тема щото сите почти са у неква гадна схема попаднали
у тупик са нещата
П.с. Не пиша по темата бе. Само си бърборя. Като всички околни
П.с.2. Бегам сега, че терапията не чака. Вий поддържайте боя докато дойда:rotfl24:
Memento mori.
- сър Айвънхоу
бегай се ремонтирай!Set написа: П.с.2. Бегам сега, че терапията не чака. Вий поддържайте боя докато дойда:rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
според мен ще гледаме филма "Фантомас се развихря"Амаранта написа:Аха, никакъв интерес -Quid написа:то няма интерес към тази тема щото сите почти са у неква гадна схема попаднали
у тупик са нещата
само 9 страници. Още може, ощееее....
П.П. ама не ме питайте кой е Фантомас... той/тя сам/а ще се обади!
Bella Ciao
Bella Ciao
Аде сега бъди корав и ги кажи. Щото нали двамата с теб си обещахме да отговаряме като ни питат[unknown] написа:Аз пия само "озверин"Set написа:3о4окляри:blum:
Това е клюкари ама зочовски
Пиете ли го горчивото хапче още или до вас достигат едни информации де не ги искате (като при Незнайния войн)
Майтапа настрана, ама клюките наистина не ме интересуват.
Memento mori.
Фантомът от оператаМарвин написа:според мен ще гледаме филма "Фантомас се развихря"Амаранта написа:Аха, никакъв интерес -Quid написа:то няма интерес към тази тема щото сите почти са у неква гадна схема попаднали
у тупик са нещата
само 9 страници. Още може, ощееее....
П.П. ама не ме питайте кой е Фантомас... той/тя сам/а ще се обади!
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- Dark Angel
Пиша от кабинета, щото вкъщи ми гръмна компютъра. Така че, ще мога да отговарям чак в понеделник, като съм на работа.Set написа:Аде сега бъди корав и ги кажи. Щото нали двамата с теб си обещахме да отговаряме като ни питат[unknown] написа:Аз пия само "озверин"Set написа:3о4окляри:blum:
Това е клюкари ама зочовски
Пиете ли го горчивото хапче още или до вас достигат едни информации де не ги искате (като при Незнайния войн)
Майтапа настрана, ама клюките наистина не ме интересуват.
Сега директно, пич- караш ме да постъпвам некоректно, щото инфо получено на лични- не бива да се изкарва публично. Поне така мисля, че е редно. Но явно за теб е важно, а и историята излезна наяве, тъй че ще го кажа- за теб и Рейн ми писа самата тя. Тва е. Казах и и на нея- казвам го и на теб- НЕ МИ ПУКА кой, къде, кога, с кого... Аз не съм в този сериал. Не ме занимавайте.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
- сър Айвънхоу
snowprincess написа:божкей, това девойче на всички мъжове от форума ли е писало[unknown] написа:ми писа самата тя
не си признавайте, бе, вижте в кви сериали ни вкарахте, после жените били виновни, че ревнували![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Моля ви да престанете.
Молбата ми е още от първите постове - мои - в тази тема.
Bella Ciao
Bella Ciao
що и на други ли е писало? абе, не знам защо, но много се ядосвам, че всички я наричате "девойче"snowprincess написа:божкей, това девойче на всички мъжове от форума ли е писало[unknown] написа:ми писа самата тя
не си признавайте, бе, вижте в кви сериали ни вкарахте, после жените били виновни, че ревнували![]()
но на фона на събитията - имам процедурно предложение - да се премахне функцията "лични бележки"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
подпис:latrevw написа:процедурно предложение - да се премахне функцията "лични бележки", тъй като явно се използва само за простотии
Марвин
П.П. Мнемо, извинявай, че не спазих обещанието си, но предложението на latrevw е много добро и искам да го подкрепя...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
ми, щото май е къмто 22-23 годишнаlatrevw написа: що и на други ли е писало? абе, не знам защо, но много се ядосвам, че всички я наричате "девойче"
но на фона на събитията - имам процедурно предложение - да се премахне функцията "лични бележки", тъй като явно се използва само за простотии
и да се премахнат бележките ква файда, нали има кю и скайп
за убиване са тез мъже

бреее, тези мъжове пак по агнешкото, а:lol:snowprincess написа: ми, щото май е къмто 22-23 годишна
сноу, тука само в лайна затъваме, давай да ходим до новия МОЛ, на 4 D -кино, много яко било:lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
Ами, да- някой като ме занимава с глупости - директно му казвам да не го прави. Тъй, че към всички- съобрйзявайте се с това, като ми пишете личини бележки. Аз не съм у тоя сериал...latrevw написа: но на фона на събитията - имам процедурно предложение - да се премахне функцията "лични бележки", тъй като явно се използва само за простотии

хахахаха, якооооо... няма много налични мъжове май, ма кво на Звеневия може да звъннем, гледам пише, че вече е от Варна:lol:snowprincess написа: сами ли ще ходим, с половинките или ще пуснем бележки на мъжовете от форума да ни придружават
много ли съм зла:shy:
уф, махам се, че кой знае какви ще ги надрънкам
Ако не престанете, няма да тръгна! 
Последно промяна от Мнемозина на 14.06.08, 10:46, променено общо 2 пъти.
Panta rhei...
Не, не ви вкарваме ние в сериалите....snowprincess написа:божкей, това девойче на всички мъжове от форума ли е писало[unknown] написа:ми писа самата тя

на шега може ли?:blum:Мнемозина написа:Гледай как ги уплаших...Мнемозина написа:Ако не престанете, няма да тръгна!![]()
Само уплахата, че може да остана тук ли ви спря?
Да знам за друг път...
Не бе, шегувам се.
Но наистина не продължавайте с тая тема. Моля.
обаче аз едно не разбрах.
а ти накъде заминаваш?