Ти наистина ли се учудваш на такова отношение, ако си разнасяла наляво надясно, че си тук, заради мъж? Семеен? Само предполагам - ако греша, извинявай.Rain написа: А повече контактувах на бележки с хората, които виждам, че не ме възприемат като незряла, глупава и лоша. Но понеже е факт, че съм доста по-малка от всички ви, всеки път имаше любопитство какво правя у тоя форум и аз си казвах самата истина.
А кой как я е възприел ... си е негова работа! Клюка, интрига, сплетня, както искате го наричайте. Но когато емнете всички някой или ви става навик да го взимате на подбив, че е такъв и онакъв, не му остава друг избор, освен да пише с който го приема, независимо от разсъжденията и възрастта му.
Ако е така, не ти ли е проблясвало, че нямаш право да разпространяваш подробности засягащи НЕГОВИЯ ЛИЧЕН живот, очевидно без неговото съгласие?
Това са елементарни неща бе момиче!
Твоите тръпки са си твоя работа - споделяй си ги. Но когато засягат друг човек - нямаш право.
Дано да съм разбрала погрешно причината за присъствието ти тук...
За това става дума - имаш ли съгласието на споменатите от теб хора да ги изтипосаш публично, като твои изповедници?Ако става въпрос - писала съм си и с Вяра, и с Глен, поздравявайки я за едно стихотворение, с Бибиляна също, с Пипи....
Надявам се, че да - иначе....
Зочо простете ми, но днес много ме напече слънцето....