всички са скрити ?
всички сме скрити!!!
барабар с мен...
айде аз..за да не плаша...
ма вие защо сте скрити?
като се знаем кои сме в момента?

Казах ти да спреш да си фантазираш.Set написа:Админите ви виждат всякак. Дори и без гащи.vyara написа:И аз съм срамежлива.И освен туй, досущ като Капинча, държа да не си мислите, че по цял ден съм в 3о4о.
И освен туй, притеснява ме, че админите ме скиват. Все едно ми надзъртат зад пердето. Искам си моята прайвъси.
Мога ли?vyara написа:Казах ти да спреш да си фантазираш.Set написа:Админите ви виждат всякак. Дори и без гащи.vyara написа:И аз съм срамежлива.И освен туй, досущ като Капинча, държа да не си мислите, че по цял ден съм в 3о4о.
И освен туй, притеснява ме, че админите ме скиват. Все едно ми надзъртат зад пердето. Искам си моята прайвъси.
За това esti да му мислиvyara написа:Казах ти да спреш да си фантазираш.Set написа:Админите ви виждат всякак. Дори и без гащи.vyara написа:И аз съм срамежлива.И освен туй, досущ като Капинча, държа да не си мислите, че по цял ден съм в 3о4о.
хахахахаdoktorka написа:за теб знаем що си скрит....Quid написа:аз съм скрит и покрит щото искам да скрит
щото съм срамежлив
е те за тва
с тези пари...как няма да се скриеш....
то жените после нема те остав-им на мира...
Верче!vyara написа:Трудно.Set написа: Мога ли?Поне по бански, шта замола, таковата... нали! Да си имаме уважението се пак.
Аз не съм, бе. Ей, ме на, за малко.doktorka написа: всички са скрити ?
Аз Верче съм най-ларж човек на света. Ама имам лоши учители, дето само ги цитирамvyara написа:Че и стиснат!Set написа:Верче, щи давам по 12 лева надник да ми седиш ей така ама като на курорт. По бански! Нека са 15! *vyara написа:Трудно.Set написа: Мога ли?Поне по бански, шта замола, таковата... нали! Да си имаме уважението се пак.
* - РБМ:blum::rotfl24:
Ми да не ви притеснявам... много.doktorka написа:да ми обясните....
всички са скрити ?
всички сме скрити!!!
барабар с мен...:rotfl24::rotfl24:
айде аз..за да не плаша...
ма вие защо сте скрити?
като се знаем кои сме в момента?
Това, че си отворен за диалог ми харесва.Set написа: Колко?
Новото време позволява прозрачност.vyara написа:Това, че си отворен за диалог ми харесва.Set написа: Колко?Ама аз викам, в духа на новото време... таковата, да не се шегуваме твърде. Щото нали знаеш - майтап, майтап, ама... някои хора от майтап не разбират.
Та тъй. Разбрахме се!
ПП То човек в днешно време ни бележка да напише, ни да се пошегува. Ндааа.
Ти кво прайш тука, бре???Мнемозина написа: Ми да не ви притеснявам... много.
удри удри якооооооооо4avdar4e написа:Ти кво прайш тука, бре???Мнемозина написа: Ми да не ви притеснявам... много.
Ми за бой е, вместо на плаж да ходи, пак у зочото, ама хаQuid написа: удри удри якооооооооо
Абе не съм там.4avdar4e написа:Ти кво прайш тука, бре???Мнемозина написа: Ми да не ви притеснявам... много.
извратеняци и пияници тва е4avdar4e написа:Ми за бой е, вместо на плаж да ходи, пак у зочото, ама хаQuid написа: удри удри якооооооооо