аз затова пристъпвам към действия...zmeu написа:той когато е чел книгата не е знаел пикае ли му се или му се чуко гекваSet написа: От как е чел книгата вероятно?
кво е това първо книги да четем!?
то в един определен момент губиш представа...Set написа:Още преди книгата си знаела кой е Чук и кой Гек?doktorka написа:аз затова пристъпвам към действия...zmeu написа:той когато е чел книгата не е знаел пикае ли му се или му се чуко гекваSet написа: От как е чел книгата вероятно?
ан тъй де - око да види, ... да... абе... сещаш са ся...doktorka написа:е как!Амаранта написа:Разбрала е от собствен опит.Set написа:
Още преди книгата си знаела кой е Чук и кой Гек?
да се осланям на бележки ли?
не е ли собственоопитно...
не ми го хвали!
аз отдавна съм се сещАла.....Марвин написа:ан тъй де - око да види, ... да... абе... сещаш са ся...doktorka написа:е как!Амаранта написа:Разбрала е от собствен опит.Set написа:
Още преди книгата си знаела кой е Чук и кой Гек?
да се осланям на бележки ли?
не е ли собственоопитно...
не ми го хвали!
Всички са еднакви?doktorka написа:то в един определен момент губиш представа...Set написа:Още преди книгата си знаела кой е Чук и кой Гек?doktorka написа:аз затова пристъпвам към действия...zmeu написа:той когато е чел книгата не е знаел пикае ли му се или му се чуко гекваSet написа: От как е чел книгата вероятно?
кой Чук и кой Гек....
всичко е едно!
( както казва Сър Рем...)
ей, за (т)уй та уважавам тебе! за всичко важно са сещаш!doktorka написа: аз отдавна съм се сещАла.....
сега ще ме караш да си раздвоявам личността специално за тебе...doktorka написа::rotfl24::rotfl24:
Марвин-е..!( ма трудно ми е с тоз Марвин аз си харесвам Айвън)
и мен притеснява, да не се стигне пак даvyara написа:Много си отзивчив нещо. Взе да ме притеснява чак тази отзивчивост.Set написа: На теб съм ти обещал, че ще ти помогна с каквото мога:rotfl24:
аз си те знам като Айвън...Марвин написа:сега ще ме караш да си раздвоявам личността специално за тебе...doktorka написа::rotfl24::rotfl24:
Марвин-е..!( ма трудно ми е с тоз Марвин аз си харесвам Айвън)
демек да се регна още веднъж с айвън...
doktorka написа: аз си те знам като Айвън...
не се раздвоявай ..че ще има двама...
ще трябва да се бия с някоя!
Колеги, прости числаdoktorka написа:хохо...Марвин написа:doktorka написа: аз си те знам като Айвън...
ще трябва да се бия с някоя!що да се биеш, бре? шведите са измислили изход от ситуацията!
:lol::lol:
за тва иде реч!
не може 4-ка
шведите са ни научили на тройки....
е, ние ще го побългарим, бре... ще е колкот са сберем, толкоз удоволствие ще е...doktorka написа:хохо...Марвин написа:doktorka написа: аз си те знам като Айвън...
ще трябва да се бия с някоя!що да се биеш, бре? шведите са измислили изход от ситуацията!
:lol::lol:
за тва иде реч!
не може 4-ка
шведите са ни научили на тройки....
абе, аз да си кажа, че предния път нямах основание да напиша: "Сет-е, аз те разнасях..."Set написа:Е то сега започва:rotfl24:Марвин написа:и мен притеснява, да не се стигне пак даvyara написа:Много си отзивчив нещо. Взе да ме притеснява чак тази отзивчивост.Set написа: На теб съм ти обещал, че ще ти помогна с каквото мога:rotfl24:както миналата седмица...
Карбонара - любимите ми...doktorka написа:спагети?Марвин написа:е, ние ще го побългарим, бре... ще е колкот са сберем, толкоз удоволствие ще е...
а аз, ако знаеш, колко добре готвя спагети...vyara написа:Тъкмо за спагети се точа на обяд. Огладнях.Марвин написа: Карбонара - любимите ми...
теб, с най-голямо удоволствие...doktorka написа: а мен?..може ли мен да разнасяш ?
ама на ръце!...
doktorka написа:до вратата на терасата и после през парапета?Марвин написа:теб, с най-голямо удоволствие...doktorka написа: а мен?..може ли мен да разнасяш ?
ама на ръце!...
ама само няколко крачки... до...и после...
браааво бе!
мнемо...Мнемозина написа:Питай го тогава.vyara написа:Аз на тебе повече няма да ти отговарям. Да.Set написа:Чела си го повечко ти тоз вестник:rotfl24:vyara написа:Тъкмо за спагети се точа на обяд. Огладнях.Марвин написа: Карбонара - любимите ми...
е, те този!doktorka написа:кой е оня от Бургас?!Марвин написа:ааа, моля-моля... аз не съм оня от бургас...
аз само хууубави работи ти мисля!
двойкаджия!:rotfl24:Марвин написа:е, те този!doktorka написа:кой е оня от Бургас?!Марвин написа:ааа, моля-моля... аз не съм оня от бургас...
аз само хууубави работи ти мисля!