бих казАл дебил...doktorka написа:двойкаджия!:rotfl24:Марвин написа:е, те този!doktorka написа:кой е оня от Бургас?!Марвин написа:ааа, моля-моля... аз не съм оня от бургас...
аз само хууубави работи ти мисля!
а сега
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
да я е бил?Марвин написа:бих казАл дебил...doktorka написа:двойкаджия!:rotfl24:Марвин написа:е, те този!doktorka написа:кой е оня от Бургас?!Марвин написа:ааа, моля-моля... аз не съм оня от бургас...
не той е подходил кардинално ...
хоп през терасата...
"ово е стандарт!"
- сър Айвънхоу
ама нещо не е спазИл първата част от "теоремата"... само втората е изпълнил... разхитител...doktorka написа:"ово е стандарт!"
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
абе, стандарт, ама си е разхищение...doktorka написа:това е ,ако вярваш на бележки...
иначе може всичко да си е "стандарт"...
от де да знайм?!
Bella Ciao
Bella Ciao
Правилно!Марвин написа:е, те този!doktorka написа:кой е оня от Бургас?!Марвин написа:ааа, моля-моля... аз не съм оня от бургас...
С 23-годишните - само така.
Не, днес съм невъзможна, обаче... много ми е смешно, извинявайте.
Panta rhei...
"ти си моето слабоволие? аз съм твоята любима грешка?"Мнемозина написа:Правилно!
п.с или обратно?...не помня...
Последно промяна от doktorka на 17.06.08, 11:13, променено общо 1 път.
Пак нещо забранен плод!:shocked:doktorka написа:"ти си моето слабоволие? аз съм твоята любима грешка?"Мнемозина написа:Правилно!
:rotfl24::rotfl24:
Кой го е консумирал бе
Ний говорим за чисти и непокварени, младежки отношения! *
* - Петимата от Моби Дик
Memento mori.
Обаче, уви, май беше главоболие.doktorka написа:"ти си моето слабоволие? аз съм твоята любима грешка?"Мнемозина написа:Правилно!
п.с или обратно?...не помня...:rotfl24:
Доколкото си спомням.
Panta rhei...
его ти нЕбо...bead_ написа:аааа, не четеш между редовете. какво е отказало момичето - виждат се в бара, веднага се съгласява да му отиде на гости, а той... води я на балкона?!? баси, сигурно некви звезди е искал да й показва и тя се изнервила мъненко...
его ти звЕзди...
доста романтика...
саблачай се!
бе нали аз съм любимата грешка...Мнемозина написа:Обаче, уви, май беше главоболие.doktorka написа:"ти си моето слабоволие? аз съм твоята любима грешка?"Мнемозина написа:Правилно!
п.с или обратно?...не помня...:rotfl24:
Доколкото си спомням.
главоболието...не е извинение...
Тъпак.bead_ написа:
аааа, не четеш между редовете. какво е отказало момичето - виждат се в бара, веднага се съгласява да му отиде на гости, а той... води я на балкона?!? баси, сигурно некви звезди е искал да й показва и тя се изнервила мъненко...
Как може когато си с жена да и показваш И други звезди....
е те за тва е у вестниците днеска. и у затвора може да го вкарат. хак му е. и на всички останали мъже обица на ухото!esti написа:Тъпак.bead_ написа:
аааа, не четеш между редовете. какво е отказало момичето - виждат се в бара, веднага се съгласява да му отиде на гости, а той... води я на балкона?!? баси, сигурно некви звезди е искал да й показва и тя се изнервила мъненко...
just perfect
викаш да сме сигурни че нема да ни хвърлят през терасата?bead_ написа:е те за тва е у вестниците днеска. и у затвора може да го вкарат. хак му е. и на всички останали мъже обица на ухото!esti написа:Тъпак.bead_ написа:
ако му дуднеш достатъчно много - той сам - и без пари ще си скочи...doktorka написа:ако платя двойна такса, може ли аз да хвърля някой през терасата?bead_ написа:вътре си. срещу годишна такса от 200е.doktorka написа:
щом не е анти- мъжки клуб..бройте ме член!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз тъща нема как да съм...ELBI написа:ако му дуднеш достатъчно много - той сам - и без пари ще си скочи...doktorka написа:ако платя двойна такса, може ли аз да хвърля някой през терасата?bead_ написа:вътре си. срещу годишна такса от 200е.doktorka написа:
щом не е анти- мъжки клуб..бройте ме член!
свекърва обаче....
тъкмо!
после нема да ме сложат зад решетките!
- сър Айвънхоу
напълно!!doktorka написа:нали?Марвин написа:абе, стандарт, ама си е разхищение...doktorka написа:това е ,ако вярваш на бележки...
иначе може всичко да си е "стандарт"...
от де да знайм?!
не си знае интереса....
значи да разитам на теб?
:blum::blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
даааа, плащаш по-щедро - може и други гъдели да измислим. примерно пускаш, ама на ластик, връщаш и пак пускаш. да удължиш удоволствието. и реципрочно - ужасът от приближаващата земя пред лицето му.doktorka написа:
аз затова ...плащаш...пускаш през терасата...
или пускаш, професионален оператор снима и след тва в студените зимни нощи си пускаш филмчето и ти става едно такова празнично, пролетно на душата.
или пък, сега ми хрумна, що да не го споделя /в обедната почивка ше ходя до патентно ведомство даже/ пускаш го, а ние като бонус уреждаме да литнат и майка му, и най-досадния му приятел, и секретарката му
just perfect
хахахахахха....bead_ написа:даааа, плащаш по-щедро - може и други гъдели да измислим. примерно пускаш, ама на ластик, връщаш и пак пускаш. да удължиш удоволствието. и реципрочно - ужасът от приближаващата земя пред лицето му.doktorka написа:
аз затова ...плащаш...пускаш през терасата...
или пускаш, професионален оператор снима и след тва в студените зимни нощи си пускаш филмчето и ти става едно такова празнично, пролетно на душата.
или пък, сега ми хрумна, що да не го споделя /в обедната почивка ше ходя до патентно ведомство даже/ пускаш го, а ние като бонус уреждаме да литнат и майка му, и най-досадния му приятел, и секретарката му
хахахахаххахахаха.....
туй за досадния приятел и секретарката ме разби!