не трябва ли да си "членка"?doktorka написа:бройте ме член!
или искаш да броиш членовете???
не трябва ли да си "членка"?doktorka написа:бройте ме член!
някои неща са безценниbead_ написа:бе, как без пари?!?!!! кво говориш ти?!?!!! безплатно бънджи нема, както и безплатен обяд.ELBI написа:
ако му дуднеш достатъчно много - той сам - и без пари ще си скочи...
не допусках такава жестокост в тебе...bead_ написа:...
даааа, плащаш по-щедро - може и други гъдели да измислим. примерно пускаш, ама на ластик, връщаш и пак пускаш. да удължиш удоволствието. и реципрочно - ужасът от приближаващата земя пред лицето му.
..
е, нали знаеш, че това е привилегия - който брои, той и избира...doktorka написа:ся ще се обиждаме ли?Марвин написа:не трябва ли да си "членка"?doktorka написа:бройте ме член!![]()
или искаш да броиш членовете???
само с едното броене?
е!:roll:
една добавка?bead_ написа: даааа, плащаш по-щедро - може и други гъдели да измислим. примерно пускаш, ама на ластик, връщаш и пак пускаш. да удължиш удоволствието. и реципрочно - ужасът от приближаващата земя пред лицето му.
виж, споделям напълно гледната ти точка по отношение на забавленията. поканен си в клуба. таксата я знаеш.Марвин написа:една добавка?bead_ написа: даааа, плащаш по-щедро - може и други гъдели да измислим. примерно пускаш, ама на ластик, връщаш и пак пускаш. да удължиш удоволствието. и реципрочно - ужасът от приближаващата земя пред лицето му.
на ластика слагаш две мишки да го прегризват... та да не знае урода кое точно падане ще е последното...
ученото си е учено... знае откъде перефразирам...Piqndurnik написа:"... гусин съдия, на оная работа членка ли да и викам, че да не стане пак грешка?"
хм... такса за ползване на идеята ми ли? не я знам...bead_ написа: виж, споделям напълно гледната ти точка по отношение на забавленията. поканен си в клуба. таксата я знаеш.
елби, кво очакваш в 12.45, точно преди обяд?!?!!!!!ELBI написа:не допусках такава жестокост в тебе...bead_ написа:...
даааа, плащаш по-щедро - може и други гъдели да измислим. примерно пускаш, ама на ластик, връщаш и пак пускаш. да удължиш удоволствието. и реципрочно - ужасът от приближаващата земя пред лицето му.
..
те ти и виц по темата:ELBI написа: ако си в ролята на тъща, може да очакваш и подобен сценарий...
аз .. примерно знаех за любовта :)bead_ написа:аааа, знам откъде си го чул. едни банкери го разпространяват. даже са си платили, за да им се излъчва. ти верваш ли им?! не вервам да им верваш...ELBI написа:
някои неща са безценни:rotfl24::rotfl24:
Слава Богу.Set написа:Чисти и неподправени младежки отношения. За простите числа (неща) всичко е плод на вашите нечисти и подправени умовеМнемозина написа:Тъй.Set написа:
Аз ще ти кажа бе....
И да видите, Верчето ....
Но за простите числа, моля, НЕ обяснявай.
излючително съм впечатлена от познанията ти...Капинчо написа:Земи слона. Няма да сбъркаш. Земи си и една кофа да не се аби матрияла.doktorka написа:
зависи ...
дали да заложа на количеството или на качеството...
хм
умисли ме