В едната ръка карабина с оптика, а в другата.... торба марихуана.
Та излиза значи, отваря торбата, почва да взима по малко трева и да я ръси по земята, оглеждайки се, и викайки:
-Хипаааар, хиииипи-хипи-хипихипи....
къф е тоя убйствен уклон у теб а?поручик Ржевски написа:Излиза си един скинар от къщи. Кубинки, кожено яке.... абе изхлежда си както трябва.
Та излиза значи, отваря торбата, почва да взима по малко трева и да я ръси по земята, оглеждайки се, и викайки:
Никъде не съм казвал, че съм миролюбив.Dark написа:къф е тоя убйствен уклон у теб а?поручик Ржевски написа:Излиза си един скинар от къщи. Кубинки, кожено яке.... абе изхлежда си както трябва.
нали миролюбиво, нали хладен ум, чисто сърце и т.н.
пояснение към горното ми мнение, а именно писах на майтаппоручик Ржевски написа:Никъде не съм казвал, че съм миролюбив.Dark написа:къф е тоя убйствен уклон у теб а?поручик Ржевски написа:Излиза си един скинар от къщи. Кубинки, кожено яке.... абе изхлежда си както трябва.
Само казах, че не съм се бил и не обичам побоищата.
Но не съм казвал, че няма да стрелям ако се наложи.
Не страдам от прекалени пацифистки уклони.
Споко - не съм се впрегнал, ясно ми е, че е на майтап.Dark написа:поручик Ржевски написа:Никъде не съм казвал, че съм миролюбив.Dark написа:къф е тоя убйствен уклон у теб а?поручик Ржевски написа:Излиза си един скинар от къщи. Кубинки, кожено яке.... абе изхлежда си както трябва.
Само казах, че не съм се бил и не обичам побоищата.
Но не съм казвал, че няма да стрелям ако се наложи.
Не страдам от прекалени пацифистки уклони.
пояснение към горното ми мнение, а именно писах на майтап
предположих, че смеещата се иконка е ясен индикатор, че мнението е шеговито
моля да бъда извинена за мнението ми
няма повече, честна пионерска
Хаааа! Фанах те! Пионерче, а?! Аз съм комсомолец, ко искаш да знаеш! Още помня петимата от РЕМС (оп, не ги помня)! Новобранец! Квот каже стария тва е праилното: турците добри - добри; долу Левски- само Славия- ок; ШЕ скачаме с парашут по мъжки - ше скачаме, няма да слагаш, разбираш ли, спирачки на парашутите. Ного ме е страх, да не наложиш вето. Таман си намерих още един луд, като мене.Dark написа: ... честна пионерска
няма да слагам, аз спирачки не съм турнАла до сегаGreen Light написа:няма да слагаш, разбираш ли, спирачки на парашутите. Ного ме е страх, да не наложиш вето. Таман си намерих още един луд, като мене.
ха-маха!
... и да земеш да си общуваш повече с Бейби!Dark написа:мъжовете требе да се държат свободни...
Green Light написа:... и да земеш да си общуваш повече с Бейби!Dark написа:мъжовете требе да се държат свободни...
Кажи му го бе, кажи му го!!!latrevw написа:Green Light написа:... и да земеш да си общуваш повече с Бейби!Dark написа:мъжовете требе да се държат свободни...
хахаха, а бе тази хубавата жена не вярвам да те държи много-много, по-скоро ти гледаш да си около нея
Да, бе, да, ще видиш като запролети и Грийна почне да пише оди за късите полички и голите пъпчета на девойките по улиците:lol:latrevw написа: хахаха, а бе тази хубавата жена не вярвам да те държи много-много, по-скоро ти гледаш да си около нея
Dark написа:няма да слагам, аз спирачки не съм турнАла до сегаGreen Light написа:няма да слагаш, разбираш ли, спирачки на парашутите. Ного ме е страх, да не наложиш вето. Таман си намерих още един луд, като мене.
ха-маха!
мъжовете требе да се държат свободни, иначе бегат

на къс повод4avdar4e написа:Да, бе, да, ще видиш като запролети и Грийна почне да пише оди за късите полички и голите пъпчета на девойките по улиците:lol:latrevw написа: хахаха, а бе тази хубавата жена не вярвам да те държи много-много, по-скоро ти гледаш да си около нея
Тотален контрол, да нема мърдане!!:lol:
...не, бе, не е верно. Аз просто всеки път като се прибера и в къщи- все някой приятел, не знам как така, и аз къде да ходя сега, той човека дошъл, и е така става че си седя в къщи при Бейби... Кво...?latrevw написа:Green Light написа:... и да земеш да си общуваш повече с Бейби!Dark написа:мъжовете требе да се държат свободни...
хахаха, а бе тази хубавата жена не вярвам да те държи много-много, по-скоро ти гледаш да си около нея
и със "строг" нашийник /това не е майтапDark написа: на къс повод/това майтап/