Транспортът в София
- сър Айвънхоу
Транспортът в София
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Транспортът в София
не е реалистично.
1.колко много пари ще се похарчат за това.
2.къде ще отиде очарованието да те изпраща гаджето пеш..и да си дълго време с него,защото няма рейс.( тва ,ако живееш на 4 спирки да речем)
3.когато знаеш ,че няма рейсове вече и няма пари за такси..оставаш с преспиване...
...ехейййй колко причини да съм против
- сър Айвънхоу
ти ела поживей у големото село... па ще те питам каква песен ще запееш после...doktorka написа:не е реалистично.
1.колко много пари ще се похарчат за това.
2.къде ще отиде очарованието да те изпраща гаджето пеш..и да си дълго време с него,защото няма рейс.( тва ,ако живееш на 4 спирки да речем)
3.когато знаеш ,че няма рейсове вече и няма пари за такси..оставаш с преспиване...( ако сте на повече от 4 спирки разстояние)
...ехейййй колко причини да съм против
ама никаква кола... само пеш и градски транспорт да ползваш...
като ти се наложи веднъж седмично да се прибираш след 23:00 часа (било заради работа, било щото си седнала на по бира с приятели), ще разбереш за какаво става на въпрос...
Bella Ciao
Bella Ciao
ми прибирайте се рано сутрин като сте седнали да си поркате
са аз за кво да ви плащам а като мен и други
аз по кръчми не ходя ,нито па пия бира и тва онова
става въпрос за некви 20 кинта за такси
а такситата/тия мнооо ги мраим/
да умрат от глад ли
и те семейства хранят
са аз за кво да ви плащам а като мен и други
аз по кръчми не ходя ,нито па пия бира и тва онова
става въпрос за некви 20 кинта за такси
а такситата/тия мнооо ги мраим/
да умрат от глад ли
и те семейства хранят
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
аз съм живяла...Марвин написа:[ти ела поживей у големото село... па ще те питам каква песен ще запееш после...
ама никаква кола... само пеш и градски транспорт да ползваш...
като ти се наложи веднъж седмично да се прибираш след 23:00 часа (било заради работа, било щото си седнала на по бира с приятели), ще разбереш за какаво става на въпрос...
и в по -голямо...
ма гаджетата бяха като бяхме млааадии..
тва е разликата ,марвинеее...
- сър Айвънхоу
има, имаааааа...Quid написа:кво общо има градския транспорт със секса бре
щото и в градския траспорт клатят...
нали го знаеш оня виц:
Возят се две студентки в автобуса. Едната казва:
- Тоя дълъг и червен, ще има да ни клатиииии...
- Спокойно, на гарата ще се изпразни.
Bella Ciao
Bella Ciao
да не стане играчка плачка по после:blum:doktorka написа:куид-е...на глас ме разсмя!Quid написа:кво общо има градския транспорт със секса бре
:rotfl24::rotfl24:
хахахахахахах
квича тука от смях!
па ще изрева на някоя ( може и повече) състрадателна душа.Quid написа:да не стане играчка плачка по после:blum:doktorka написа:куид-е...на глас ме разсмя!Quid написа:кво общо има градския транспорт със секса бре
:rotfl24::rotfl24:
хахахахахахах
квича тука от смях!
ще ме вземат под закрила и ще се чувствам на топличко.
( но не на бележки!)
п.с. сори,обаче още ми е смешно:rotfl24:
по екологично е натуралното или щоdoktorka написа:ся като те знам..набързо ще вдигнеш залога...и нема ми стигне кеш-а...Quid написа:на бас по колко на вързано
мое ли в натура?
Не знам... Спомням си в Прага (сори, че пак това цитирам), имаше нощни трамваи и автобуси, по определени линии, с точно разписание. Фул бяха, хората се прибираха от късно кино, заведения... Но! Бяха с по-скъпи билети... Тъй че има някаква логика.pocti_bezobidna написа:Ами това е безмислено.
И нерентабилно от финансова гл. точка.
Нощен труд се плаща двойно, а пътниците ще се бройкат на пръсти.
Ами бензина? Ами шума нощем?
-
Дядо Капинчо
То и в Дъблин има. Викат им Vomit Commet.4avdar4e написа:Не знам... Спомням си в Прага (сори, че пак това цитирам), имаше нощни трамваи и автобуси, по определени линии, с точно разписание. Фул бяха, хората се прибираха от късно кино, заведения... Но! Бяха с по-скъпи билети... Тъй че има някаква логика.pocti_bezobidna написа:Ами това е безмислено.
пазят си улиците чисти...хитреци!Капинчо написа:То и в Дъблин има. Викат им Vomit Commet.4avdar4e написа:Не знам... Спомням си в Прага (сори, че пак това цитирам), имаше нощни трамваи и автобуси, по определени линии, с точно разписание. Фул бяха, хората се прибираха от късно кино, заведения... Но! Бяха с по-скъпи билети... Тъй че има някаква логика.pocti_bezobidna написа:Ами това е безмислено.
Нерде Прага, нерде Дъблин, нерде София.4avdar4e написа:Не знам... Спомням си в Прага (сори, че пак това цитирам), имаше нощни трамваи и автобуси, по определени линии, с точно разписание. Фул бяха, хората се прибираха от късно кино, заведения... Но! Бяха с по-скъпи билети... Тъй че има някаква логика.pocti_bezobidna написа:Ами това е безмислено.
Айде метрото да тръгне като хората, пък и за нощен транспорт ще помислим.
-
Дядо Капинчо
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Dark Angel
ние одим пеш нощем
нещъ такъв транспорт, ще го плащам аз като данъкоплатец
е, ние сме си 100% токио вече. обезличихме се. дай поне една разлика да имамеПенчо Заека написа:Да-да, та да не мога да спя нощем от ревящи автобуси. Няма пък да подпиша. В Токио всички влакове и метра пускат кепенците в полунощ, и кой се напил - или се прибира с такси, или спи на хотел. Що пък в София да е различно? А?
just perfect
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Нямаме си императорски дворец, тва малка разлика ли е? Нито стадион за сумо. Нито небостъргачи, нито 15 000 линии на метрото. Аре са.bead_ написа:е, ние сме си 100% токио вече. обезличихме се. дай поне една разлика да имамеПенчо Заека написа:Да-да, та да не мога да спя нощем от ревящи автобуси. Няма пък да подпиша. В Токио всички влакове и метра пускат кепенците в полунощ, и кой се напил - или се прибира с такси, или спи на хотел. Що пък в София да е различно? А?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Dark Angel
баси, за втори път не ми разбират шегичката днеска. некви промени в атмосферното налягане явно има, изригвания, такива неща...Пенчо Заека написа:Нямаме си императорски дворец, тва малка разлика ли е? Нито стадион за сумо. Нито небостъргачи, нито 15 000 линии на метрото. Аре са.bead_ написа:е, ние сме си 100% токио вече. обезличихме се. дай поне една разлика да имамеПенчо Заека написа:Да-да, та да не мога да спя нощем от ревящи автобуси. Няма пък да подпиша. В Токио всички влакове и метра пускат кепенците в полунощ, и кой се напил - или се прибира с такси, или спи на хотел. Що пък в София да е различно? А?
just perfect
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
То по едно време нали имаше за кратко нощни трамваи. Возеха се по двама - трима в трамвай. Даже по едно време бяха обрали трамвая в горичката под семинарията, като дилижанс в дивия запад.
Бяха май на един час. Кой ще ти го чака. Докато дойде, аз съм се прибрал. И без друго тогава, докато не изтрезнеех, не можех да заспя.
Бяха май на един час. Кой ще ти го чака. Докато дойде, аз съм се прибрал. И без друго тогава, докато не изтрезнеех, не можех да заспя.
Наздраве