бентлито и 6Quid написа:все едно съм умрял и съм у раяSet написа:И се възцари вечен мир и доброта.Quid написа:начи като чуя доброта малиииииииии
мое да ми казвате - доброто
ще ми приляга
и цска у уефа
и хърватска шампион
и шестица от тотото у джоба
какво му трябва толкова на човек
За добротата и Мнемо...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Дай Боже секи муSemiramis написа:бентлито и 6Quid написа:все едно съм умрял и съм у раяSet написа:И се възцари вечен мир и доброта.Quid написа:начи като чуя доброта малиииииииии
мое да ми казвате - доброто
ще ми приляга
и цска у уефа
и хърватска шампион
и шестица от тотото у джоба
какво му трябва толкова на човек
Memento mori.
и дай Боже днес.Set написа:
Дай Боже секи му
-
Дядо Капинчо
не те ли е страх, бе...Капинчо написа:Бе я не ме мешайте у вашите работи.Semiramis написа:и дай Боже днес.Set написа:
Дай Боже секи му
гръм ще те удари както си на компа
пфу
-
Дядо Капинчо
що ли те мисля и теб ...
е може ли Рай днес или не може, Капинчо?

е може ли Рай днес или не може, Капинчо?
- Dark Angel
Re: За добротата и Мнемо...
съвсем е така, но аз ще си кажа, да не наджапаш и тиbead_ написа:тва така сериозно ми прозвуча, че изобщо не ми трябва да питам кво значи....
човека ми обясни колко съм тъпа, колко съм зле и че такива като мен разбират само от бой по главата
мил човек
точно в момента ако ми падне бих го заклала
-
Дядо Капинчо
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel
Кого, кого?Dark Angel написа:съвсем е така, но аз ще си кажа, да не наджапаш и тиbead_ написа:тва така сериозно ми прозвуча, че изобщо не ми трябва да питам кво значи....
човека ми обясни колко съм тъпа, колко съм зле и че такива като мен разбират само от бой по главата
мил човек
Че едната ми половина спи. И не разбра.
Не го спирай!
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Тъй беше, ама боя не беше за по главата. Както и да е.Dark Angel написа:
съвсем е така, но аз ще си кажа, да не наджапаш и ти
мил човек
Яз два-три пъти помолих за извинение на грешната ми душа, ма явно ти си по-строга от Господя.
Това, че искаш да ме колиш до някъде го разбирам, ма не разбирам що в момента. Ти вместо да се успокояваш с времето, повече се настървяваш. Ще взема да дойда на следващата сбирка да ми теглиш ножа, та белким ти мине.
Ми недей тъй. То човек като мисли лошавини и му се сбръчква кожата, пък ти чувам си била сгодно гадже. (Дай Боже всекиму)
- Dark Angel
аз да направя нещо лошо на КапинчоSet написа: Кого, кого?
Не го спирай!
ма нямам време, много работя ......
тва пъ... ти пъ... що пъ....?!?Dark Angel написа:
мил човек
:
неам думи
just perfect
едната спи, а другата, другатааааа... как' сийке!Set написа:
just perfect
Dark Angel написа:аз да направя нещо лошо на КапинчоSet написа: Кого, кого?
Не го спирай!
Другата се готви за скок.bead_ написа:едната спи, а другата, другатааааа... как' сийке!Set написа:
Memento mori.
- Dark Angel
нема значениеКапинчо написа: Тъй беше, ама боя не беше за по главата. Както и да е.
Яз два-три пъти помолих за извинение на грешната ми душа, ма явно ти си по-строга от Господя.
Това, че искаш да ме колиш до някъде го разбирам, ма не разбирам що в момента. Ти вместо да се успокояваш с времето, повече се настървяваш. Ще взема да дойда на следващата сбирка да ми теглиш ножа, та белким ти мине.
Ми недей тъй. То човек като мисли лошавини и му се сбръчква кожата, пък ти чувам си била сгодно гадже. (Дай Боже всекиму)
аз просто не те харесвам
и ме вбесява напъна ти да си бъдем дружки и да си пишем тук
а на сбирка да дойда отново съмнително - след всичката тая помия дето се изля тия дни, само някаква грозна клюка трябва да се забърка и да се нервирам после като мъж ми прочете нещо
-
Дядо Капинчо
Като оставим за по-нататък коленето, какво друго искаш да ми направиш. Не се притеснявай. Признат грях - половин грях.Dark Angel написа:
аз да направя нещо лошо на Капинчо
- Dark Angel
че кво и е на темата деSemiramis написа:
е в тази тема недейте де
колко е добра Мнемо?
ми убаво, това е прекрасно
все такава да е
аз няма да я разваля
А Капина ще го разваляш ли?Dark Angel написа:че кво и е на темата деSemiramis написа:
е в тази тема недейте де
колко е добра Мнемо?
ми убаво, това е прекрасно
все такава да е
аз няма да я разваля(Мнемо имам предвид)
Memento mori.
- Dark Angel
игнор листа от сега нататъкКапинчо написа: Като оставим за по-нататък коленето, какво друго искаш да ми направиш. Не се притеснявай. Признат грях - половин грях.
щото съм добра по душа
- Dark Angel
човек който се държи така си е разваленSet написа: А Капина ще го разваляш ли?
-
Дядо Капинчо
Добре де не искаш да сме дружки - няма. Какво толкова. Не ме харесваш, не ме харесваш - ще го преживея. И в реала има една дето иска да ме удави в капка вода, ама съм жив още за всеобща радост.Dark Angel написа: нема значение
аз просто не те харесвам
и ме вбесява напъна ти да си бъдем дружки и да си пишем тук
а на сбирка да дойда отново съмнително - след всичката тая помия дето се изля тия дни, само някаква грозна клюка трябва да се забърка и да се нервирам после като мъж ми прочете нещо
Ако толкова пък нещо съм го наострил мъжа ти, да му пиша извинителна бележка и на него, а?:lol:
Какво друго мога да направя за успокоение на светлата ти душа? Само кажи.
- Глас в пустиня
Semiramis написа:
е в тази тема недейте де
Оптимистка!
Всъщност нека има мир.Dark Angel написа:човек който се държи така си е разваленSet написа: А Капина ще го разваляш ли?
И не го спирай:winkw:
Memento mori.
- Green Light
Капинчо написа:Не си спомняш добре. Тя ми каза, че си лоша, но не ми е казвала да не си контактувам с теб.Dark Angel написа: ПП/ тц, няма да пиша, сетих се че тя ти беше казала да не си контактуваш с мен щото съм лоша
ПП Току що ми се обади да ми каже да ти кажа, че отдавна си й ясна и няма нужда да чете другите ти бележки.
Пиши смело!
На Бейби и е по- приятно да ми спре тока, вместо да ми се обажда. Обаче, да ти кажа, въпреки че жените ни са категорично различни характери, ситуацита около писането в клуба е горе долу същата. Добре охранявани мъже, хехехе. Направо железно охранявани. Носете си новите нашийници, носете си новите нашийници, момчета.
П.П. Понеже днес е от тия мои дни в които трябва да обяснявам какво казвам, затова обяснявам, че се майтапя със себе си. Се клер?
Не е ли време за едно превратче на подтисниците?Green Light написа:
На Бейби и е по- приятно да ми спре тока, вместо да ми се обажда. Обаче, да ти кажа, въпреки че жените ни са категорично различни характери, ситуацита около писането в клуба е горе долу същата. Добре охранявани мъже, хехехе. Направо железно охранявани. Носете си новите нашийници, носете си новите нашийници, момчета.
П.П. Понеже днес е от тия мои дни в които трябва да обяснявам какво казвам, затова обяснявам, че се майтапя със себе си. Се клер?
Народът да се опълчи с голи гърди срещу щиковете на подтисниците:winkw:
Оффф пардон!
Темата е за мир.
П.с. Тафтологията е целенасочена
Последно промяна от Set на 18.06.08, 16:10, променено общо 1 път.
Memento mori.
- Green Light
Аз си се поздравявам с това! Поздрав, за мене! Чети, прочети го сто пъти, момче, четенето на шедьоври винаги ти помага.4avdar4e написа:... и още нещо
Носете си новите дрехи
Носете си новите дрехи, момчета!
Не казвайте утре ще бъдем красиви!
Не казвайте утре ще бъдем щастливи!
Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем...
Ще обичаме утре,
утре ще бъда любим.
Носете си новите дрехи, момчета!
Падаме, както ходим, умираме, както спим.
Не казвайте утре ще почнем голямото,
днес да спечелим пари за прехраната.
Не казвайте утре ще бъдем честни!
Днес тихичко ще се проврем...
Носете си новите дрехи, момчета
Ходейки падаме, сънувайки мрем.
Не казвайте утре със вик на площада
ще кажа истината, после - на клада!
На клада, но утре, а днес потърпете.
Днес се налага да премълчим.
Носете си новите дрехи, момчета
Падаме, както ходим.
Умираме, както спим.
Стефан Цанев
Ей така, за късмет
-
Дядо Капинчо
Нямаше нужда от ПП-то.Green Light написа: На Бейби и е по- приятно да ми спре тока, вместо да ми се обажда. Обаче, да ти кажа, въпреки че жените ни са категорично различни характери, ситуацита около писането в клуба е горе долу същата. Добре охранявани мъже, хехехе. Направо железно охранявани. Носете си новите нашийници, носете си новите нашийници, момчета.
Май трябва да помоля клуба да изтрие повсеместно неразумно публикуваните мои снимки, щото аз Дарки не я знам как изглежда (кой каза, че приличала на Никол Кидман), ама тя като нищо ще ме пусне за национално издирване и надлежно заколване.
-
Дядо Капинчо
Аз предпочитам да се опълча срещу голите гърди на потисниците, пък каквото сабята ми покаже.Set написа: Народът да се опълчи с голи гърди срещу щиковете на подтисниците:winkw:
Никол Кидман прилича на Дарки. Вероятно.Капинчо написа:
Нямаше нужда от ПП-то.
Май трябва да помоля клуба да изтрие повсеместно неразумно публикуваните мои снимки, щото аз Дарки не я знам как изглежда (кой каза, че приличала на Никол Кидман), ама тя като нищо ще ме пусне за национално издирване и надлежно заколване.
А ако си публикувал лични снимки си за бой.
Memento mori.
Тя жена ти довечерка ще ти покаже...Капинчо написа:Аз предпочитам да се опълча срещу голите гърди на потисниците, пък каквото сабята ми покаже.Set написа: Народът да се опълчи с голи гърди срещу щиковете на подтисниците:winkw:
С късата точилка:blum:
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
За бой съм.Set написа:
А ако си публикувал лични снимки си за бой.
Ама като съм такава невинна и доверчива душа.
Ще ходя да запаля една свещичка да ме опази Господ от заколението, че кой ще ми храни челядта.
-
Дядо Капинчо
А, тя ползва по префинени методи.Set написа:
Тя жена ти довечерка ще ти покаже...
С късата точилка:blum:
Не дълбай с длетото тънкоооо моето сърцееее ....
и при мен е така. Но знам, че може във всеки миг да прочете... все пак аз не и се бъркам в пространствата и това тя го знае идеално и мисля, че го цени.Амаранта написа: ПП каква е тази публичност, не мога да разбера.
Моя мъж знае за форума, но не чете заради мен,
защото всеки трябва да си има лични пространства.
Човек без лично пространство май не е съвсем пълноценна личност. Може би.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.