ЧакамБоЕВ написа:Гледа ни сеира просто.
Има ли значение?
- Глас в пустиня
Re: Има ли значение?
Калабалък сме, няма начин да няма протоклчик.Марвин написа:ъъъ... надам се, че не смяташ, че ще водя протокола точно аз?БоЕВ написа:Чаве и Звеневия са си Чаве и Звеневия. Трудно ми е баш тука да ги приемам като семейство. Тва да се отбележи в протокола.Марвин написа:аре бе, батка... фърли бомбата... сдърпа се со жена си и си траеш...Звенения написа:Когато хората се познават само на думи?
е, па оти???
изокай се нещо...
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Боев, батка, позна бре! верно у следващата стрАница се поЯви тоя дзвер!Звенения написа:ЧакамБоЕВ написа:Гледа ни сеира просто.
П.П. една колежка навремето питаше: "Чакаш да паднат на коча мъ*ете ли?"
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
то, че има, има, ама баш мен недей слага на тая отговорна длъжност... оти аз съм несериозен...БоЕВ написа: Калабалък сме, няма начин да няма протоклчик.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Като казваш "пък" тропкаш ли с краченце?:lol:vyara написа:На мен ми е трудно да ги приемам другояче пък.БоЕВ написа: Чаве и Звеневия са си Чаве и Звеневия. Трудно ми е баш тука да ги приемам като семейство. Тва да се отбележи в протокола.
Шегата на страна - тук и двамата са ми еднакво ценни, различни и тн. Две завършени цели, а не равни части от едно.
- сър Айвънхоу
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
snowprincess написа: не намалявай значението на това, което не познаваш
"Сърцето има доводи, които разумът не познава." Паскал
Човек не може да знае всичко. Понякога трябва да слуша и антенките...
Дума дупка не прави, но тежко му който я нямаSemiramis написа: мога да продължа само ако дефинираме дали писането е дело или е дума
Сериозно: писането е и двете, за мен. Защото ръкописите не горят, логовете остават, но делата може да са понякога по-лъжовни от думите. И обратно..
П.П. Чакай, че не разбрах какво написах
http://aa-bg.dir.bg/_wm/library/item.ph ... 66&dflid=3Звенения написа:Когато хората се познават само на думи?
Думи, думи... Чети. Срещата е в неделя, 19,00 ч. Мястото е обявено.
Ужасно съм сериозна.
П.П. До воайорите
Не се познаваме, човече, ако се познаваме само на думи.Звенения написа:Когато хората се познават само на думи?
Приятно ми е - Петрова.