Понеже ми е криво, затова си се поздравих себе си. За мене си ми е мъчно, нали разбираш. Човек се затваря като му е криво. Като му е криво му е много кофти. Все пак ъъъ не знам как да го формулирам, но до автопоздрава си минах през мисълта, че ето- на Чавдарчето и е тежко, и намира морета от утеха в приятелски жестове. Хубаво. И дано. Дано да си ОК, Чавдарче! Всичко най ти желая!4avdar4e написа:... и още нещо
Носете си новите дрехи
Носете си новите дрехи, момчета!
Не казвайте утре ще бъдем красиви!
Не казвайте утре ще бъдем щастливи!
Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем...
Ще обичаме утре,
утре ще бъда любим.
Носете си новите дрехи, момчета!
Падаме, както ходим, умираме, както спим.
Не казвайте утре ще почнем голямото,
днес да спечелим пари за прехраната.
Не казвайте утре ще бъдем честни!
Днес тихичко ще се проврем...
Носете си новите дрехи, момчета
Ходейки падаме, сънувайки мрем.
Не казвайте утре със вик на площада
ще кажа истината, после - на клада!
На клада, но утре, а днес потърпете.
Днес се налага да премълчим.
Носете си новите дрехи, момчета
Падаме, както ходим.
Умираме, както спим.
Стефан Цанев
Ей така, за късмет
За добротата и Мнемо...
- Green Light
Re: За добротата и Мнемо...
Да, Грийни, благодаря. Понеже ми правят приятелски жестове (затова и темата е реплика към Мнемо, кой разбрал - разбрал, поне не е на ЛБGreen Light написа: Понеже ми е криво, затова си се поздравих себе си. За мене си ми е мъчно, нали разбираш. Човек се затваря като му е криво. Като му е криво му е много кофти. Все пак ъъъ не знам как да го формулирам, но до автопоздрава си минах през мисълта, че ето- на Чавдарчето и е тежко, и намира морета от утеха в приятелски жестове. Хубаво. И дано. Дано да си ОК, Чавдарче! Всичко най ти желая!
Хем казвам нещо, хем - нищо, като захарен памук съм почти..
П.П. А всъщност на човек като му е криво, не трябва да се затваря.. Знаеш ли какво правя? Гледам дървото пред нас, дълго и съсредоточено, докато не ми замержелее от зелено. Вечер дебна луната над съседния покрив... А напоследък се натоварвам физически, до границата на собствените ми възможности. И ям шоколад. И си правя физиономии в огледалото, докато не се разсмея
А... и дишам, дълбоко, заставам в поза "щъркел" и дишам... Помага
Ти нещо против масите ли имаш?4avdar4e написа: за да покажа, че на тоя свят има маса (не маси!!)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
и моят знае, и не чете, но и не пише във форумиvyara написа: Мъж ми знае за форума, и ника ми знае, разбира се, но не чете. За какво му е. И аз не му чета форуми и скайпове разни.

В момента ги ненавиждам... Така се натъпках (не бях яла от ... не помня кога, ама май от оная вечер..), че едвам дишам. Дори се замислям дъл да не полегна до Прокопи[unknown] написа: Ти нещо против масите ли имаш?
- snowprincess
аз съм я пускала, но мисля, че беше в дир-а4avdar4e написа:ПЕСЕНТАМарвин написа:

- snowprincess
- snowprincess
не се затваряй! имаш ли нужда от помощ?Green Light написа:
Понеже ми е криво, затова си се поздравих себе си. За мене си ми е мъчно, нали разбираш. Човек се затваря като му е криво. Като му е криво му е много кофти.

-
Дядо Капинчо
А на мен ми се иска да ти кажа нещо. Ама с едно изречение. А ако започна ще напиша поне една страница, ще намеся мои чувства и преживявания, ще ти давам акъл ...4avdar4e написа:
Знам само, че ще се справиш.
Нека Хулио те погали вместо мен.
Благодаря, и текстът е чудесенКапинчо написа: Знам само, че ще се справиш.
Нека Хулио те погали вместо мен.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Нека са по 1000. По кръгло е, пък и всяко усилие си струва парите (Никол Кидман е това, не е Камшик Тодора)Dark Angel написа:щото упорството не го изважда от париQuid написа:на мен ми харесва упорството на капинчо
мое да не му връзва но не се отказва
той е за пример
щеше да е по за уважение ако на всеки опит ти превеждаше по 500 Е
Дишай.4avdar4e написа:Да, Грийни, благодаря. Понеже ми правят приятелски жестове (затова и темата е реплика към Мнемо, кой разбрал - разбрал, поне не е на ЛБGreen Light написа: Понеже ми е криво, затова си се поздравих себе си. За мене си ми е мъчно, нали разбираш. Човек се затваря като му е криво. Като му е криво му е много кофти. Все пак ъъъ не знам как да го формулирам, но до автопоздрава си минах през мисълта, че ето- на Чавдарчето и е тежко, и намира морета от утеха в приятелски жестове. Хубаво. И дано. Дано да си ОК, Чавдарче! Всичко най ти желая!), имам потребност да върна жестовете, за да покажа, че на тоя свят има маса (не маси!!
) хубави, добри и умни неща. И хора, де, и хора...
П.П. А всъщност на човек като му е криво, не трябва да се затваря.. Знаеш ли какво правя? Гледам дървото пред нас, дълго и съсредоточено, докато не ми замержелее от зелено. Вечер дебна луната над съседния покрив... А напоследък се натоварвам физически, до границата на собствените ми възможности. И ям шоколад. И си правя физиономии в огледалото, докато не се разсмея![]()
А... и дишам, дълбоко, заставам в поза "щъркел" и дишам... Помага
Panta rhei...
Малиииийййй ...Set написа:И моята.Капинчо написа:Не бе. Аз щото и жената чете тука, та ...Set написа:
Нещо ми се оправдаваш.
Утре на клада бе. Няма да е днес.
Какво от това?
Притеснява ли те?МЪЖжжж написа:Малиииийййй ...Set написа:И моята.Капинчо написа:Не бе. Аз щото и жената чете тука, та ...Set написа:
Нещо ми се оправдаваш.
Утре на клада бе. Няма да е днес.
Какво от това?
Memento mori.
Ми па да беше дошЕл днесканка...Green Light написа: Понеже ми е криво, затова си се поздравих себе си. За мене си ми е мъчно, нали разбираш. Човек се затваря като му е криво. Като му е криво му е много кофти.
Гриин май беше цитирал некъф от дъртите мислителиSet написа: Притеснява ли те?
"Няма чужда болка, която не мога да понеса"..
Цитирам по памет.
Ако тебе и Къпиновия не, също и мене не....
Ма кат гледам той не пие /пази повездение/, ти отстрелваш.. /не дойде овреме за тъщата е те ся съм развЕдчик
Начи сичко е у полрядък
айде пак!МЪЖжжж написа:Ми па да беше дошЕл днесканка...Green Light написа: Понеже ми е криво, затова си се поздравих себе си. За мене си ми е мъчно, нали разбираш. Човек се затваря като му е криво. Като му е криво му е много кофти.Щех да те изправя
![]()
аз кво? да си ям ноктите от любопитство?
Нежимаки дори усмихна ли се?
Ма аз и преди казах, че нямам проблеми. Мислех че знаеш.МЪЖжжж написа:Гриин май беше цитирал некъф от дъртите мислителиSet написа: Притеснява ли те?
"Няма чужда болка, която не мога да понеса"..
Цитирам по памет.:-)
Ако тебе и Къпиновия не, също и мене не....
Ма кат гледам той не пие /пази повездение/, ти отстрелваш.. /не дойде овреме за тъщата е те ся съм развЕдчик
Начи сичко е у полрядъкСамо Зв. да го вида да го нацелувам и да го питам ко` стана. Оти съм у музиката ептем напоследък.
Memento mori.
Тя цялата е една усмивкаdoktorka написа: Нежимаки дори усмихна ли се?
П.П. Дори след като Дзвера я заля с кола по бялата блузка
Мда.4avdar4e написа:Тя цялата е една усмивкаdoktorka написа: Нежимаки дори усмихна ли се?
П.П. Дори след като Дзвера я заля с кола по бялата блузка:crying:, се усмихваше
Само дето аз останах да си пазя кака Джулия от разгонени погледи и не изпратих Нежимакито /б@си - произнесох го на 1 път
Дано не е останала с лоши вЧепетления от иначе адекватната СА. Ма аз бях у междучасие след днешния дълъг и душен ден...
ми тоооо...4avdar4e написа:Тя цялата е една усмивкаdoktorka написа: Нежимаки дори усмихна ли се?
ние сме близначки бе!
( ся ще се състезаваме кой по -усмохнат?!....а целува ли много като мен или не?...
айде пак!МЪЖжжж написа:Мда.4avdar4e написа:Тя цялата е една усмивкаdoktorka написа: Нежимаки дори усмихна ли се?
Сладурче е големо!
Само дето аз останах да си пазя кака Джулия от разгонени погледи и не изпратих Нежимакито /б@си - произнесох го на 1 път/ поне до такситата, както правя обикновено.
Дано не е останала с лоши вЧепетления от иначе адекватната СА. Ма аз бях у междучасие след днешния дълъг и душен ден...
а Джулия коя е?
( глей кво е лесно като няма бележки..
Мен си ме нацелува, ама ние се знаем ехееееее от памтивека. За другите - не знам. Аре, турнир ще ви направимdoktorka написа: ми тоооо...
ние сме близначки бе!
( ся ще се състезаваме кой по -усмохнат?!....а целува ли много като мен или не?...)
Как коя бе?!doktorka написа: айде пак!
а Джулия коя е?
( глей кво е лесно като няма бележки..)
Робърдс!
бе таз я знам...МЪЖжжж написа:Как коя бе?!doktorka написа: айде пак!
а Джулия коя е?
( глей кво е лесно като няма бележки..)
![]()
Робърдс!
:blum:
ти кажи за другат дето си я пазил...
от нея ревнувам...
заплес!
Това е един класически омагьосан кръг. Прост пример - възрастен и дете. Възрастният е търпелив, защото е решил да бъде добър, детето му се "качва на главата", възрастният порядъчно го отупва и тук вече, забележете, идва ключовия момент на класическия омагьосан кръг - вината. Почват угризения, детето реве, възрастният е лош и виновен до безобразие. Което го подтиква към нови "добрини", за да си изкупи вината. И така.Set написа:В общи линии, сега като се замислих, около 90% когато съм бил добър и са ми се качили на главата.
За това - Шамари!:twisted:
Този цирк нали го играя и аз.vyara написа:Това е един класически омагьосан кръг. Прост пример - възрастен и дете. Възрастният е търпелив, защото е решил да бъде добър, детето му се "качва на главата", възрастният порядъчно го отупва и тук вече, забележете, идва ключовия момент на класическия омагьосан кръг - вината. Почват угризения, детето реве, възрастният е лош и виновен до безобразие. Което го подтиква към нови "добрини", за да си изкупи вината. И така.Set написа:В общи линии, сега като се замислих, около 90% когато съм бил добър и са ми се качили на главата.
За това - Шамари!:twisted:
След потупване (не бой) си говорим защо се е случило. Напоследък израстнаха и се вслушват.
Оооо ВЕРЧЕ!
Memento mori.
Ти не спиш ли по таз Америка?doktorka написа:A аз къде съм? А?!vyara написа:Ооооо..Set написа: Оооо ВЕРЧЕ!
и аз мога "Оооооо"....
и аз да се наредя?
мога и целуфффкии...
п.с. не може ученичката д анадмине учителя..все пак...;) с целуфффките
Апропо аз сега си целувам Верчето. Теб ще те подкарвам друг път.
Memento mori.
не спиме...Set написа:Ти не спиш ли по таз Америка?doktorka написа:A аз къде съм? А?!vyara написа:Ооооо..Set написа: Оооо ВЕРЧЕ!
и аз мога "Оооооо"....
и аз да се наредя?
мога и целуфффкии...
Апропо аз сега си целувам Верчето. Теб ще те подкарвам друг път.
това с подкарването-запомнЯм и чакам.
после те водя под отговорност,ако се отметнеш...
Не може!doktorka написа:A аз къде съм? А?!vyara написа:Ооооо..Set написа: Оооо ВЕРЧЕ!
и аз мога "Оооооо"....
и аз да се наредя?
мога и целуфффкии...