Няма "Не искам!"....Set написа: П.с. Таз иконка нещо... Може ли да не дойда?
За добротата и Мнемо...
Аз отстъпвам, ти отстъпваш...doktorka написа:но не може да си по-добра от мен!...vyara написа: Не може!Ама както виждаш, аз само го поздравявам, за да можеш ти да го целуваш. Виждаш?! Колко съм добра...
(за тебе)
както се разбра напоследък...:lol:
засега отстъпвам...
аз съм за наесен.
:rotfl24::rotfl24:
Виж и двете като сме добри какво станА!
аз съм за наесен..vyara написа:Аз отстъпвам, ти отстъпваш...doktorka написа:но не може да си по-добра от мен!...vyara написа: Не може!Ама както виждаш, аз само го поздравявам, за да можеш ти да го целуваш. Виждаш?! Колко съм добра...
(за тебе)
както се разбра напоследък...:lol:
засега отстъпвам...
аз съм за наесен.
:rotfl24::rotfl24:
Виж и двете като сме добри какво станА!
Аз ще го ударя хардкор и ще умирам трудно.vyara написа:Питаш какво да правиш като си по гръб ли?! И докторката е отгоре?!Set написа: С моите камъни по моята глава. Какво да кажа като съм по д ...
Верче!:shy:
Ти сериозно ли?!
Добре че си ме представи по гръб!
Memento mori.
Шах, шах и ...doktorka написа:няма не искам!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Set написа:Аз ти ги преотстъпвам. Вземай ги и двете.ELBI написа:вие направихте тройка. Можете да минете (не минети) на бележки
баси, така става кат гледам мачове - сетя не губи време и...
Ама внимавай с гумените аксесоари.
Пат.
Нямам ход:blum:
Равен резултат (надявам се):lol:
ВЕРЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Memento mori.
Виж сега, много съм притеснена за тебе.Set написа:
ВЕРЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКъде си бе. Помагай!
хехе... пич - свърши трудната и забавната работа, остави просташката на мен...Set написа:Аз ти ги преотстъпвам. Вземай ги и двете.ELBI написа:вие направихте тройка. Можете да минете (не минети) на бележки
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
споко. Ще те оправим с негумени аксесоари и да не искаш... Док сдаден-док приетdoktorka написа:няма не искам!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Set написа:Аз ти ги преотстъпвам. Вземай ги и двете.ELBI написа:вие направихте тройка. Можете да минете (не минети) на бележки
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
бройте ме за ДВЕ!ELBI написа:споко. Ще те оправим с негумени аксесоари и да не искаш... Док сдаден-док приетdoktorka написа:няма не искам!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Set написа:Аз ти ги преотстъпвам. Вземай ги и двете.ELBI написа:вие направихте тройка. Можете да минете (не минети) на бележки
кво е тва"не искам"?:rotfl24:
Не съм.vyara написа:Виж сега, много съм притеснена за тебе.Set написа:
ВЕРЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКъде си бе. Помагай!
Намери й някаква готина иконка, с някаква готина докторка, дето прави готини работи на хората и й я предложи. Таз икона, дето я размахва наляво надясно й я сложиха админите, докторката няма вина. Ти нали си админ, аз ли да те уча.
Преди бях.
Аз да разбера кой и е дал в ръцете това оръжие ....
Memento mori.
уфф ма си завеян!ELBI написа:иначе се разбрахме (да не досаждаме), но нещо ми се изплъзна как точно да те броя за 2 ... (освен ако не съм на 2 бутилки)...doktorka написа:бройте ме за ДВЕ!
кво е тва"не искам"?:rotfl24:
ми толко значи нали съм ..ъъъ..прекрасна и нали ..ъъъ...добра,че за две докторки можете да ме броите..
или за два пъти?
ако звучи по привлекателно!"?:roll:
- Green Light
Re: За добротата и Мнемо...
Ами, брато, не можех, не се сърди! Бач имах като ми се обади, пък и май не съм за многобройни клубни сбирки. Мене ми се кърка с тебе.МЪЖжжж написа:Ми па да беше дошЕл днесканка...Green Light написа: Понеже ми е криво, затова си се поздравих себе си. За мене си ми е мъчно, нали разбираш. Човек се затваря като му е криво. Като му е криво му е много кофти.Щех да те изправя
![]()
грийни,Green Light написа:Ами, брато, не можех, не се сърди! Бач имах като ми се обади, пък и май не съм за многобройни клубни сбирки. Мене ми се кърка с тебе.МЪЖжжж написа:Ми па да беше дошЕл днесканка...Green Light написа: Понеже ми е криво, затова си се поздравих себе си. За мене си ми е мъчно, нали разбираш. Човек се затваря като му е криво. Като му е криво му е много кофти.Щех да те изправя
![]()
напълно те разбирам...
с МЪЖЖжжж си е най -добре насаме...
- Dark Angel
абе ти нормален ли си беКапинчо написа:...
Ако толкова пък нещо съм го наострил мъжа ти, да му пиша извинителна бележка и на него, а?:lol:
що ти трябва да палиш слама бе
иде ми да ти откъсна тъпата глава