Нова тема
Re: Нова тема
сет-е!Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
НЕ:rotfl24:
как с мъж?!...
ти?!..
верче!:shy::crying:
- Глас в пустиня
Серсемин, и на мъжко ли налиташ вече!:rotfl24:Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
А ако и двете?Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
Ти си след Вяра и мен...!БоЕВ написа:Серсемин, и на мъжко ли налиташ вече!:rotfl24:Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
все пак ред трябва да има...
Стига ме набърквахте в сложните си отношения.doktorka написа:сет-е!Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
как с мъж?!...
ти?!..
И второ, ще му простя само ако гледката си заслужава.
...ако нямаш средства, да я облечеш, е лошо,Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
ако ТЯ ти предостави "средства" да я облечеш, още по- лошо...
Ако не ти позволява да Я облечеш - си "за никъде", независимо от средствата.
Злобарка!4avdar4e написа:А ако и двете?Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
е кво ся? уплаши се?vyara написа:Стига ме набърквахте в сложните си отношения.
тъкмо станаха двама мъжове и две от нас...
и ти стана сложно...
Звенения написа:
Не се опъвай изгоро!vyara написа:Стига ме набърквахте в сложните си отношения.doktorka написа:сет-е!Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
как с мъж?!...
ти?!..
Memento mori.
- Глас в пустиня
ОК! Нямаш грижи. С най-голямо удоволствие бих се позиционирал зад теб или Вяра...в духа на темата де.doktorka написа:Ти си след Вяра и мен...!БоЕВ написа:Серсемин, и на мъжко ли налиташ вече!:rotfl24:Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
нема гол, нема облечен. характерът е важенSet написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
just perfect
4avdar4e написа:Звенения написа:
Аман бе. Много мераклии ми се мятат. Явно излъчвам нещо.БоЕВ написа: ОК! Нямаш грижи. С най-голямо удоволствие бих се позиционирал зад теб или Вяра...в духа на темата де.
Чакай да си спра излъчвателя. Щрак. Готово.
Сете, чу ли, изключвам, изключвам...
Верче, слънце мое!vyara написа:Аман бе. Много мераклии ми се мятат. Явно излъчвам нещо.БоЕВ написа: ОК! Нямаш грижи. С най-голямо удоволствие бих се позиционирал зад теб или Вяра...в духа на темата де.
Memento mori.
хитрец...БоЕВ написа:ОК! Нямаш грижи. С най-голямо удоволствие бих се позиционирал зад теб или Вяра...в духа на темата де.doktorka написа:Ти си след Вяра и мен...!БоЕВ написа:Серсемин, и на мъжко ли налиташ вече!:rotfl24:Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
казваш тази иконка и теб уплаши...
не би се позиционирал ПРЕД мен
- сър Айвънхоу
Верчеее... не е този клуч, мила... друг превключвател ще требе да дириш май...Set написа:Верче, слънце мое!vyara написа:Аман бе. Много мераклии ми се мятат. Явно излъчвам нещо.БоЕВ написа: ОК! Нямаш грижи. С най-голямо удоволствие бих се позиционирал зад теб или Вяра...в духа на темата де.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
следва въпросът...bead_ написа:нема гол, нема облечен. характерът е важенSet написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
предпочиташ ги "благи" или "пиперлии"?
неее, исках да кажа... примерно обличам си аз една бяла тунинка, прозначна, не за друго, а да ми е хладно, щот жеги у софето и една колежка ми вика, че ако тя тръгне така ше я налетят десетина, а мене не смеят на ме погледат биля. въпрос на имидж. серт съм явно. излъчвам нещо гадно. иначе... еднакъв размер сутиени носим с въпросната мацка:winkw: но характерът е важен.doktorka написа:следва въпросът...bead_ написа:нема гол, нема облечен. характерът е важенSet написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
предпочиташ ги "благи" или "пиперлии"?
just perfect
тя/той нещо откраднала ли ми е?Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
феромони?bead_ написа:...излъчвам нещо гадно. иначе... ...е важен.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
има ли антиферомони? щот си мисля, че ако има неква моя абсолютно побъркана жлеза с вътрешна секреция ми ги произвежда в огромни количества.ELBI написа:феромони?bead_ написа:...излъчвам нещо гадно. иначе... ...е важен.
just perfect
Има антифони:rotfl24::rotfl24::rotfl24:bead_ написа:има ли антиферомони? щот си мисля, че ако има неква моя абсолютно побъркана жлеза с вътрешна секреция ми ги произвежда в огромни количества.ELBI написа:феромони?bead_ написа:...излъчвам нещо гадно. иначе... ...е важен.
Memento mori.
- Green Light
Тва три пъти го чета "разнополови контакти С колеги" Връщам се и пак: "разнополови контакти С колеги" Бре маааму. Как с колеги? Тоест - "как", аз знам, но "разнополови"? Тоест пфу, разнополови ще са, кви да са, но нима има съмнение? Сет? И пак чета, и пак...Set написа:Разнополови контакти колеги! Разнополови!:lol:
А с вас - извратеното мислене нема си говоря. Особено с дохтурката!
Отивам да си бия кофеин във вената
А!Set написа: Верче, слънце мое!
Е те така стават въргалите...
fishing for compliments?bead_ написа:има ли антиферомони? щот си мисля, че ако има неква моя абсолютно побъркана жлеза с вътрешна секреция ми ги произвежда в огромни количества.ELBI написа:феромони?bead_ написа:...излъчвам нещо гадно. иначе... ...е важен.
Любовта не знай граници!МЪЖжжж написа:А!Set написа: Верче, слънце мое!
Е те така стават въргалите...
Стреляй, стреляй че до гушЪ ми доде!:rotfl24:
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Па ако не е моята жена с тоя голия мъж, ще й простя, що да не й простя. Кво ме интересува с кого се ебат чуждите жени.Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
- Dark Angel
ако ми падне от небето ли?Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
или пред къщи?
къде точно?
и няма ли да го/я заболи като пада
да, бе! не става. забелязват се. особено от свеки, наеш ква е наблюдателна тая. мани, мани. затва деликатно слагам тапи за уши и пускам опашката. и се усмихвам. периодично. тя кат спре да говори /по устните й го чета, не махам тапите/ само питам "и квооо?", ама едно такова суперзаинтересовано и ... така 15 години вечеSet написа:Има антифони:rotfl24::rotfl24::rotfl24:bead_ написа:има ли антиферомони? щот си мисля, че ако има неква моя абсолютно побъркана жлеза с вътрешна секреция ми ги произвежда в огромни количества.ELBI написа:феромони?bead_ написа:...излъчвам нещо гадно. иначе... ...е важен.
just perfect
баси тъпото ООН и граници на Европа... сложили едни просташки граници... не може да отстреля човек едно чахкинче, както беше навремето...Set написа:...
Любовта не знай граници!
абе любовта учи ли се от биляжки или само от предавания като Искрено и лично?
кълве, кълве:blum:ELBI написа:fishing for compliments?bead_ написа:има ли антиферомони? щот си мисля, че ако има неква моя абсолютно побъркана жлеза с вътрешна секреция ми ги произвежда в огромни количества.ELBI написа:феромони?bead_ написа:...излъчвам нещо гадно. иначе... ...е важен.
just perfect
Учи се по разнополов пътELBI написа:баси тъпото ООН и граници на Европа... сложили едни просташки граници... не може да отстреля човек едно чахкинче, както беше навремето...Set написа:...
Любовта не знай граници!
Memento mori.
bead_ написа:кълве, кълве:blum:ELBI написа:fishing for compliments?
не се радвай, лъжа го. да е спокоен за мене.doktorka написа:bead_ написа:кълве, кълве:blum:ELBI написа:fishing for compliments?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
just perfect
аз го помислих ... хм... направо в леглото. Или в джакузито. Но защо да пада? Абе има си въпроси за уточняванеDark Angel написа: къде точно?
и няма ли да го/я заболи като пада
чувствам се кат новооткритите пирани. Или шараниbead_ написа:кълве, кълве:blum:ELBI написа:fishing for compliments?bead_ написа:има ли антиферомони? щот си мисля, че ако има неква моя абсолютно побъркана жлеза с вътрешна секреция ми ги произвежда в огромни количества.ELBI написа:феромони?bead_ написа:...излъчвам нещо гадно. иначе... ...е важен.
начи - разни полове ти я предлагат?Set написа:Учи се по разнополов пътELBI написа:баси тъпото ООН и граници на Европа... сложили едни просташки граници... не може да отстреля човек едно чахкинче, както беше навремето...Set написа:...
Любовта не знай граници!