Като у библиоктеката. Насъбрала съм една купчина "Капитал" и не ще да ги изфърлям.
Подвързване на вестници?
Подвързване на вестници?
Малко извън всеобщата караница да попитам знаетели къде у Софето подвързват вестници?
Като у библиоктеката. Насъбрала съм една купчина "Капитал" и не ще да ги изфърлям.
- сър Айвънхоу
Re: Подвързване на вестници?
да взема да ти ги подвържа? имам опит...pocti_bezobidna написа:Малко извън всеобщата караница да попитам знаетели къде у Софето подвързват вестници?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Подвързване на вестници?
търсиш книговезки услуги, има на почти всеки ъгъл в центъраpocti_bezobidna написа:Малко извън всеобщата караница да попитам знаетели къде у Софето подвързват вестници?
или някоя от малките печатници, пак са се нароили един булюк
нали си в сф?
just perfect
До Медицинска академия имаше една книговезница, ама не знам дали още я има.. И в Полиграфическия.
А това пише в жлътите страници :
книговезки услуги
А това пише в жлътите страници :
книговезки услуги
- Piqndurnik
що досега? досега ги има в нетаpocti_bezobidna написа:Има да сканирам...Piqndurnik написа:Сканираш до pdf или doc, копираш на CD или DVD (за по-сигурно няколко копия) и буташ вестниците в печката. Ако много си се загрижила за екологията, последното можеш да го замениш с отнасяне на вторични суровини.
Сички броеве от 1996 до сега...
just perfect
Е а, де!? Жал ми е да ги фърля, пък такъв hard-cpoy архив като че ли ми е по-удобен...bead_ написа:що досега? досега ги има в нетаpocti_bezobidna написа:Има да сканирам...Piqndurnik написа:Сканираш до pdf или doc, копираш на CD или DVD (за по-сигурно няколко копия) и буташ вестниците в печката. Ако много си се загрижила за екологията, последното можеш да го замениш с отнасяне на вторични суровини.
Сички броеве от 1996 до сега...
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
начи мноо ме мразиш, щот аз си имам цяла стаяpocti_bezobidna написа:Ох, аз акк си мечтая за една голяма библиотека на цяла стена...bead_ написа:айде, още една библиофилка... вчера баща ми мъкнА летви, греди или там каквото трябва за нова библиотечка...pocti_bezobidna написа:
Е а, де!? Жал ми е да ги фърля, пък такъв hard-cpoy архив като че ли ми е по-удобен...
фук-фук!
just perfect
вземи си голям хардpocti_bezobidna написа:Ох, аз акк си мечтая за една голяма библиотека на цяла стена...bead_ написа:айде, още една библиофилка... вчера баща ми мъкнА летви, греди или там каквото трябва за нова библиотечка...pocti_bezobidna написа:
Е а, де!? Жал ми е да ги фърля, пък такъв hard-cpoy архив като че ли ми е по-удобен...
за кво са тия рафтове
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
вземи си голям хардQuid написа:
Ох, аз акк си мечтая за една голяма библиотека на цяла стена...
за кво са тия рафтове[/quote]
са, сетих се нещо като каза хард. има едни копеленца, тарашат къщи яко, хардовете ги гепят, книгите - не.
сот не помага. ключалки, брави - също. праете си сметката, ако немате зло куче дОма.
just perfect
Ооооооо !!!!bead_ написа:начи мноо ме мразиш, щот аз си имам цяла стаяpocti_bezobidna написа:Ох, аз акк си мечтая за една голяма библиотека на цяла стена...bead_ написа:айде, още една библиофилка... вчера баща ми мъкнА летви, греди или там каквото трябва за нова библиотечка...pocti_bezobidna написа:
фук-фук!
как ти завиждам!!!!
са, сетих се нещо като каза хард. има едни копеленца, тарашат къщи яко, хардовете ги гепят, книгите - не.bead_ написа:вземи си голям хардQuid написа:
Ох, аз акк си мечтая за една голяма библиотека на цяла стена...
за кво са тия рафтове
сот не помага. ключалки, брави - също. праете си сметката, ако немате зло куче дОма.[/quote]
правиш си копия на ленти
и кво толкова
- сър Айвънхоу
чакай и аз да се изфукам тогаз - библиотека с 3000 тома... цяла една стена... и една по-малка библиотечка в моята стая...pocti_bezobidna написа:Ооооооо !!!!bead_ написа:начи мноо ме мразиш, щот аз си имам цяла стаяpocti_bezobidna написа:Ох, аз акк си мечтая за една голяма библиотека на цяла стена...bead_ написа:айде, още една библиофилка... вчера баща ми мъкнА летви, греди или там каквото трябва за нова библиотечка...pocti_bezobidna написа:
фук-фук!
как ти завиждам!!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми мойте никога не съм ги броила, ама една стена ще ми стигне да си събера сичко дето сега е прибрано тук и там и като се присетя да енщо да почна да ровя, ровя...Марвин написа:
чакай и аз да се изфукам тогаз - библиотека с 3000 тома... цяла една стена... и една по-малка библиотечка в моята стая...
- сър Айвънхоу
колкото - толкова...Quid написа:с тия 3000 тома .........
капка у морето е тва:blum:
на харда имам още 7000...
Bella Ciao
Bella Ciao
аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...Марвин написа:
чакай и аз да се изфукам тогаз - библиотека с 3000 тома... цяла една стена... и една по-малка библиотечка в моята стая...
срамота!! изкусител!! обикновените момчета и с едно скромно албумче с марки свършват работа!!!
just perfect
- сър Айвънхоу
една идейка, ако искаш???pocti_bezobidna написа:Ми мойте никога не съм ги броила, ама една стена ще ми стигне да си събера сичко дето сега е прибрано тук и там и като се присетя да енщо да почна да ровя, ровя...Марвин написа:
отиваш в Метро и купуваш стелажи - по 18-20 лева парчето. 3 стелажа, добре "натъпкани" могат да поберат средно около 1000 тома...
Bella Ciao
Bella Ciao
що бе и с картинки от дъвки стаааа:blum:bead_ написа:аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...Марвин написа:
срамота!! изкусител!! обикновените момчета и с едно скромно албумче с марки свършват работа!!!
- сър Айвънхоу
bead_ написа:аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...
ама поне не ги хвърлям през балкона, ако откажат да отвърнат на ищака ми!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Quid написа:що бе и с картинки от дъвки стаааа:blum:bead_ написа:аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...Марвин написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
а па тиМарвин написа:bead_ написа:аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...
срамота!! изкусител!! обикновените момчета и с едно скромно албумче с марки свършват работа!!!ми... кво да правя... грандоман съм си!
всичко е у цифров вид
и като покажеш шпиндела и край
що бе и с картинки от дъвки стаааа:blum:[/quote]Quid написа:
аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...
.... за прокурорските ли говориш?
just perfect
.... за прокурорските ли говориш?[/quote]bead_ написа:що бе и с картинки от дъвки стаааа:blum:Quid написа:
аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...
кво намесваш са и прокуратурата
и без тва си има тя мнооо бачкане
- сър Айвънхоу
Quid написа:а па тиМарвин написа:bead_ написа:аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...
срамота!! изкусител!! обикновените момчета и с едно скромно албумче с марки свършват работа!!!ми... кво да правя... грандоман съм си!
всичко е у цифров вид
и като покажеш шпиндела и край
мдаааам... размера имал значение казваш? на шпиндела де...
Bella Ciao
Bella Ciao
Особено ако марките са редки и скъпи...bead_ написа:аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...Марвин написа:
Може и за антикварни книги да поговорим, може...
ако ще купуваш да си говоримеpocti_bezobidna написа:Особено ако марките са редки и скъпи...bead_ написа:аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...Марвин написа:
иначе .......
ще правиме търговия нещо или неpocti_bezobidna написа:Особено ако марките са редки и скъпи...bead_ написа:аааа, нали?!? и кво викаш на мацките - това ми е голямата библиотека, ела да ти покажа малката в моята стая...Марвин написа:
че спускам кепенците след малко