Скандалче ли очаквате, латино или...просто няма какво да кажете, или не искате!:lol:
У-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у!
питай админите! аз не съм излизал от клуба и не съм се скрил...БоЕВ написа:Аре ве, що като се разбучах и остана само един регистриран(ми), 11 скрити и 6-ма гости.
Скандалче ли очаквате, латино или...просто няма какво да кажете, или не искате!:lol:
У-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у!
Ий начи ама сиБоЕВ написа:Аре ве, що като се разбучах и остана само един регистриран(ми), 11 скрити и 6-ма гости.
Е, аз си избучах мойто и сега отивам да си пиша CV-ту, щото то бученето до това води.4avdar4e написа:Ий начи ама сиБоЕВ написа:Аре ве, що като се разбучах и остана само един регистриран(ми), 11 скрити и 6-ма гости.
Човек да не мръдне за малко.. Ей мъ на, аре да си бучим
П.П. Ако не беше се разбучал, ич даже нямаше да разбера, че нещо си било заключено
просто цената е другаКент написа:аз забраям да изляза на светло това някакъв преблем нали не е
конкретно мисля ше се разбереме:rotfl24:Quid написа:просто цената е другаКент написа:аз забраям да изляза на светло това някакъв преблем нали не е
няма кво да кажа.БоЕВ написа:
Дон Кихот и вятърната мелница - нещо подобно.Set написа:Боев, ко става?БоЕВ написа:Да поясня и тук!
Те си се знаят. Темата за бученето пуснах в 19.06.08, 14:29, а тая тема - Пуснато на: 19.06.08, 14:41 Заглавие: Бъзльовци и воайори!
За има няма 12 минути броят на скритите потребители порасна двойно.
От какво се скрихте бе другари?
Миналата седмица и аз бях на твоя хал. За същото се пенявих.БоЕВ написа:Дон Кихот и вятърната мелница - нещо подобно.Set написа:Боев, ко става?БоЕВ написа:Да поясня и тук!
Те си се знаят. Темата за бученето пуснах в 19.06.08, 14:29, а тая тема - Пуснато на: 19.06.08, 14:41 Заглавие: Бъзльовци и воайори!
Понеже се чувствам попитан, та да зема да отговоря - обикновено съм скрит когато нямам достатъчно време да се посветя на клуПчето. Тогама надниквам, прочитам това, което ми е интересно и бягам. Вярно, няма да ми пречи да правя същото и когато съм видим, затуй си смених невидимосттттта и вече ще можете да си ме гледкатеБоЕВ написа:Да поясня и тук!
А де, за кво ли ти трябваше да ми отговаряш, като сега аз трябва да ти отговарям.Gaspode написа:Понеже се чувствам попитан, та да зема да отговоря - обикновено съм скрит когато нямам достатъчно време да се посветя на клуПчето. Тогама надниквам, прочитам това, което ми е интересно и бягам. Вярно, няма да ми пречи да правя същото и когато съм видим, затуй си смених невидимосттттта и вече ще можете да си ме гледкатеБоЕВ написа:Да поясня и тук!
От друга страна, не е ли право на всеки един да реши дали да се скрие или не? Ако сега темата е "що сте скрити" утре темата "що не пишете" ли ще бъде? А после какво - минимален брой мнения за ден и час ли ще има? И ако в момента не ми се пише и не мога да си направя квотата ще ме гърмите ли? Или просто ще бъда титулован с нещо подобно на сегашното "бъзльовци"? Боев, не мислиш ли, че свободата да решиш дали да се покажеш или не е също толкова важна като свободата да пишеш без да ти заключват темите, за което ти си радетел? Или ще делим свободите на правилни и неправилни?
За кво ли ми трябваше да отговарям...
Знам ли? Възможно е и да си прав.Set написа:Миналата седмица и аз бях на твоя хал. За същото се пенявих.БоЕВ написа:Дон Кихот и вятърната мелница - нещо подобно.Set написа:Боев, ко става?БоЕВ написа:Да поясня и тук!
Найш кво ми липсва установих.
Един як тупаник. По селски. И аз да шамаря и мен да ме шамарят.
Ма тука наще са Меки Марии:winkw:
Просто хората са различни. В различни моменти. И се налага някой да им помага. Понякога. Или да ги шамари.
Викам с теб да си се шамарим и да не им обръщаме внимание на тея повлекани:blum:
Ти кво дебнеш из засада кой е тук и кой не. Не те разбирам.БоЕВ написа:Аре ве, що като се разбучах и остана само един регистриран(ми), 11 скрити и 6-ма гости.
Дон Кихот! Вярваш си обаче....БоЕВ написа:Дон Кихот и вятърната мелница - нещо подобно.Set написа:Боев, ко става?БоЕВ написа:Да поясня и тук!
Да, сравнението е самонадеяно.vyara написа:Дон Кихот! Вярваш си обаче....БоЕВ написа:Дон Кихот и вятърната мелница - нещо подобно.Set написа:Боев, ко става?БоЕВ написа:Да поясня и тук!
Тропай си у вас. Тук е обществено място. Не си ти тоя, който ще обижда безнаказано наляво надясно и ще казва кой как да чете и пише.
Ми аз затва не отговарям. Хем и съм си открит, де. И като почнах сега трябва да обясня, амйа защо съм открит, ама честно наистина ли доскро не знаех как се скривам, ма не се правя на светец, ма чесно, бе,Gaspode написа:Понеже се чувствам попитан, та да зема да отговоря - обикновено съм скрит когато нямам достатъчно време да се посветя на клуПчето. Тогама надниквам, прочитам това, което ми е интересно и бягам. Вярно, няма да ми пречи да правя същото и когато съм видим, затуй си смених невидимосттттта и вече ще можете да си ме гледкатеБоЕВ написа:Да поясня и тук!
От друга страна, не е ли право на всеки един да реши дали да се скрие или не? Ако сега темата е "що сте скрити" утре темата "що не пишете" ли ще бъде? А после какво - минимален брой мнения за ден и час ли ще има? И ако в момента не ми се пише и не мога да си направя квотата ще ме гърмите ли? Или просто ще бъда титулован с нещо подобно на сегашното "бъзльовци"? Боев, не мислиш ли, че свободата да решиш дали да се покажеш или не е също толкова важна като свободата да пишеш без да ти заключват темите, за което ти си радетел? Или ще делим свободите на правилни и неправилни?
За кво ли ми трябваше да отговарям...
Пък аз доскоро не пишех в теми които се отнасяха до клуба. Не ми бяха интересни. Обаче глей как, като ми се развали настроениети и започнах. Като ти се развали настроението, ти трябват хора с развалено настроение с които да си общуваш. Не върви да се мръщиш в тема където всички са със слънчеви усмивки и се обичат.Piqndurnik написа:За поротокола само (и за който следеше кой къде не пише) обявявам че по темите за Чавето и Звеневия НЕ ИСКАМ ДА ПИША и няма да пиша.
Ако в промеждутъка от 14,29 и 14,41 си била открита, а след това си се скрила, значи си бъзла и воайорка.pocti_bezobidna написа:Нали не се изказвам анонимно? Не си крия постовете и не пускам анонимни фишеци?
Са на инат - никво появяване от тук до края на света.
Хайде де! Това да не е проверка в училище - присъства - отсъства!
Кво ти пречи продължавам да не разбирам, кой е видим и кой не е?
Виж се колко си долна - не стига че не четеш, ами само чакаш някой да каже нещо и да се нахвърлиш на гърба ми.pocti_bezobidna написа:
Да, сравнението е самонадеяно.
Но пък казуса (мелницата) е доста мижав/а - кой е видим и кой не е в некъФ форум...
Да ви имам проблемите, другарко - както е казал Иванчо.
На тая съм и дал свободно отдавна. Не се цапай- не си струва.БоЕВ написа:Виж се колко си долна - не стига че не четеш, ами само чакаш някой да каже нещо и да се нахвърлиш на гърба ми.pocti_bezobidna написа:
Но пък казуса (мелницата) е доста мижав/а - кой е видим и кой не е в некъФ форум...

Като прочета нещо такова и направо замръзвам. Коя "тая"? Как така "тая"? Откъде накъде и защо ще говориш така на такова умно момиче? Почти винаги съм се впечатлявал от това което пише тя. Интелигентен, непосредствен добре изразяващ се човек. За мен е удоволствие да чета и да споря с почти безобидна, за теб не е, какво от това, как ще се "цапаш", човеко, помисли? Защо така и говориш?[unknown] написа:На тая съм и дал свободно отдавна. Не се цапай- не си струва.БоЕВ написа:Виж се колко си долна - не стига че не четеш, ами само чакаш някой да каже нещо и да се нахвърлиш на гърба ми.pocti_bezobidna написа:
Мда. Подкрепям.Green Light написа: Като прочета нещо такова и направо замръзвам. Коя "тая"? Как така "тая"? Откъде накъде и защо ще говориш така на такова умно момиче? Почти винаги съм се впечатлявал от това което пише тя. Интелигентен, непосредствен добре изразяващ се човек. За мен е удоволствие да чета и да споря с почти безобидна, за теб не е, какво от това, как ще се "цапаш", човеко, помисли? Защо така и говориш?
Най-вероятно защото си иска!Green Light написа:
Като прочета нещо такова и направо замръзвам. Коя "тая"? Как така "тая"? Откъде накъде и защо ще говориш така на такова умно момиче? Почти винаги съм се впечатлявал от това което пише тя. Интелигентен, непосредствен добре изразяващ се човек. За мен е удоволствие да чета и да споря с почти безобидна, за теб не е, какво от това, как ще се "цапаш", човеко, помисли? Защо така и говориш?
аз самоотверженоБоЕВ написа: пп javascript:emoticon(':lol:')
LaughtingГордея се с Незнайния и мисля че трябва и аз да си кажа!:rotfl24:
Напрао шъ съ поклонъ вече.latrevw написа:аз самоотверженосе опитах да те защитя в една друга тема, но сега прекали, недей така де, бъди си какъвто си си, не слизай на такова ниво
пък аз се гордея и с незнайния, и с грийна, но това не ми пречи да имам различно мнение от тяхното
Впрочем да се гордееш с Незнайнияне не би трябвало да е твое изключително право. С доста негови неща и аз се гордея.БоЕВ написа:Най-вероятно защото си иска!Green Light написа:
Като прочета нещо такова и направо замръзвам. Коя "тая"? Как така "тая"? Откъде накъде и защо ще говориш така на такова умно момиче? Почти винаги съм се впечатлявал от това което пише тя. Интелигентен, непосредствен добре изразяващ се човек. За мен е удоволствие да чета и да споря с почти безобидна, за теб не е, какво от това, как ще се "цапаш", човеко, помисли? Защо така и говориш?
Кой си ти та да му държиш такъв тон?:-)
Че е умна, умна е, но никой не й е крив, че не си пие хапчетата.
Подкрепям мнението на Незнайни - ха сега да "ви" видим!
пп Гордея се с Незнайния и мисля че трябва и аз да си кажа!:rotfl24: