Край: Германия ни ратифицира за ЕС, вътре сме от 1 януари
- Green Light
- поручик Ржевски
- БОЙКО БОРИСОВ
- сър Айвънхоу
Re: Край: Германия ни ратифицира за ЕС, вътре сме от 1 януар
Колко се надявах поне германците да имат някакъв здрав разум и да ни отрежат...Green Light написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=969507
Значи е време да започнат да ни съобщават лошите новини.
Споко.... И евросъюза ще прецакаме....Green Light написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=969507
Само търпение и силна храна му е майката
- поручик Ржевски
Хе хе - един колега каза обсолютно същотосър Айвънхоу написа: Колко се надявах поне германците да имат някакъв здрав разум и да ни отрежат...
Че как няма да ни одобраят, нали им трябва евтина, неквалифицирана работна ръка. Да му мислим ние с гайдитеGreen Light написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=969507
- сър Айвънхоу
поручик Ржевски написа:Хе хе - един колега каза обсолютно същотосър Айвънхоу написа: Колко се надявах поне германците да имат някакъв здрав разум и да ни отрежат...![]()
![]()
Да му се не види! Е те са ше ни отрежат шкембе-чорбата! Или ще ни карат да плащаме акциз за нея. Тююююю!
Дано до 2-3 години да успеем да ги прехендрим (ЕСто, де) че да мирнем най-накрая...
Дано до 2-3 години да успеем да ги прехендрим (ЕСто, де) че да мирнем най-накрая...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
Подкрепям Мила. И я съм Оптимист, тоже. Ми ко не се присъединим, кво...ще завалят кебапчета ли?Mila написа:И аз съм оптимист.
Да предположим, че не се присъединяваме - тогава каква е алтернативата?
П.П. ...ще се улесни миткането, насам-натам поне. И чат-пат ще се дообективизират рационалностите...свредела, че живеем на пазаря ще проникне още по-дълбоко в главите ни. И толкова. Кво лошо:D
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- поручик Ржевски
Абе с него сме в един "кабинет"сър Айвънхоу написа:поручик Ржевски написа:Хе хе - един колега каза обсолютно същотосър Айвънхоу написа: Колко се надявах поне германците да имат някакъв здрав разум и да ни отрежат...![]()
![]()
Да не се окажем в съседни кабинети?!
:P
- поручик Ржевски
Икономиката още повече ще отлети на майната си, ама нейсе....Dark написа:аз се радвам
икономиката ще отлети яко нагоре 8)
и ще празнувам от все сърце на 2-ри Януари 8)
Щото икономика има там дето има потребление. У нас то се е свило под критичния минимум за 80% от хората.
И изобщо нема да празнувам каквито и да е присъединявания, към каквито и да е съюзи. Драйфа ми се от тях.
И аз не виждам още защо трябва да празнувам. Ще се ослушвам като праси в царевичак... Най-много да емигрирам най-сетне....поручик Ржевски написа:Икономиката още повече ще отлети на майната си, ама нейсе....Dark написа:аз се радвам
Щото икономика има там дето има потребление. У нас то се е свило под критичния минимум за 80% от хората.
И изобщо нема да празнувам каквито и да е присъединявания, към каквито и да е съюзи. Драйфа ми се от тях.
- поручик Ржевски
Уви, прекалено много неща ме свързват с това място... инак отдавна да съм се махнал.vyara написа:И аз не виждам още защо трябва да празнувам. Ще се ослушвам като праси в царевичак... Най-много да емигрирам най-сетне....поручик Ржевски написа:Икономиката още повече ще отлети на майната си, ама нейсе....Dark написа:аз се радвам
П.С. Докат се ослушваш позалягвай от време на време, че не се знае кой на колко ракии с какво точно ще реши да празнува. Напоследъка се плаша и мачове като има даже...
- Dark Angel
не съм съгласна с теб.поручик Ржевски написа:
Икономиката още повече ще отлети на майната си, ама нейсе....
има един съвсем простички индикатори на макроикономическо ниво
ама да не пиша, че ей сега ще скочи Боев-ски
не е фен на барбита човека
бОли те шпагата!поручик Ржевски написа:
Уви, прекалено много неща ме свързват с това място... инак отдавна да съм се махнал.
П.С. Докат се ослушваш позалягвай от време на време, че не се знае кой на колко ракии с какво точно ще реши да празнува. Напоследъка се плаша и мачове като има даже...
Ще им ебем мамето и на тях.
Те не знаят...
Memento mori.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не съм голям оптимист, но с това за алтернативата съм съгласна - по-добре да сме в кюпа, защото се е видяло, че отвън нищо по-добро не ни очаква.Mila написа:И аз съм оптимист.
Да предположим, че не се присъединяваме - тогава каква е алтернативата?
Надявам се младите да имат повече шансове да учат където и каквото пожелаят. :)
- Piqndurnik
- поручик Ржевски
- Глас в пустиня