...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:40, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ.
Аз долуподписания Батко
ПРЕДЛАГАМ.
Всички пишещи и бришещи в този форум.
Без значение от пол и вероизповедание
Общо и целокупно
Да бъдат провъзгласени за МОДЕРАТОРИ.
На тях да им бъдат вменени следните задължения:
1. Да бършат сополи и насрани д-та
2. Да опазват мира в границите на ледника
3. Да се извиняват и да поемат отговорности за чужди вини.
4. Да бъдат по принцип виновни за всичко.
Надявам се че предложението ми ще бъде уважено
София
19.06.2008
Подпис /Батко/
(не се чете)

Аз долуподписания Батко
ПРЕДЛАГАМ.
Всички пишещи и бришещи в този форум.
Без значение от пол и вероизповедание
Общо и целокупно
Да бъдат провъзгласени за МОДЕРАТОРИ.
На тях да им бъдат вменени следните задължения:
1. Да бършат сополи и насрани д-та
2. Да опазват мира в границите на ледника
3. Да се извиняват и да поемат отговорности за чужди вини.
4. Да бъдат по принцип виновни за всичко.
Надявам се че предложението ми ще бъде уважено
София
19.06.2008
Подпис /Батко/
(не се чете)
Memento mori.
Обърни внимание, че не БоЕВ е пуснал темата, а аз...vyara написа:Виж го Боев как вилнее и иска избори. Освен битки, и избори, и власт са му в главата на туй момче.latrevw написа:вие/ ние сте/сме луди бе, ибахти
нали половината ще се изнесем, ако има модератор.
Ремеее, прави на ново място 40-50...

ами аз възроптах предния път Магът като заключи темата, ето до къде се стига, всички повсеместно се оплюхме, сега Питкина продължава и лайната още по-големи стават[unknown] написа: Не знам дали си наясно, но ние вече имаме модератор!
мисля, че не ни отива, не съм предполагала, че такова нещо може да се случи тук, ама аз съм си наивна.
не че на някого ще липсвам, но ако има модератор, се изнасям
П.П. освен това ми прави впечатление, че Магът и Питката не пишат в клуба и току се появят по някое време да заключат или изтрият тема - тъпо е според мен
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Искаме ли модератор?
Не.[unknown] написа:Да или Не?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Квото и да е в клуба- с говорене ще се постигне повече и ще се решат повече проблеми, отколкото с триене и заключване. Е, въпрос на гледна точка... Някой хора не мислят така явно...latrevw написа:ами аз възроптах предния път Магът като заключи темата, ето до къде се стига, всички повсеместно се оплюхме, сега Питкина продължава и лайната още по-големи стават[unknown] написа: Не знам дали си наясно, но ние вече имаме модератор!
мисля, че не ни отива, не съм предполагала, че такова нещо може да се случи тук, ама аз съм си наивна.
П.П. освен това ми прави впечатление, че Магът и Питката не пишат в клуба и току се появят по някое време да заключат или изтрият тема - тъпо е според мен

верно, че не съм изчела всичко, но да ти кажа в случая съм на страната на Боев, той поне си е той, такъв, какъвто винаги се е представял. Учудва ме, че ти се ядосваш и обиждаш, но се съм ви следила целия разговор.vyara написа: Виж го Боев как вилнее и иска избори. Освен битки, и избори, и власт са му в главата на туй момче.
Боев си е активен, анагажиран, вълнуващ се до крайност, побеснял е, на всеки се случва, поне защитава една достойна позиция или поне така ми се струва
извинявам се, ако се изказвам неподготвена, но е невъзможно всички да прочета
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Nejimaki-dori
- snowprincess
ако излезе информация за семейството ти, няма ли да искаш (да се помолиш) да се изтрие темата?latrevw написа:ами аз възроптах предния път Магът като заключи темата, ето до къде се стига, всички повсеместно се оплюхме, сега Питкина продължава и лайната още по-големи стават[unknown] написа: Не знам дали си наясно, но ние вече имаме модератор!

не, нищо в семейството ми не е тайна, а случайно подобно нещо се появи, още повече пък в клуба, значи аз съм го допуснала, до скоро изрично беше ясно, че каквото напишеш си остава независимо дали ти харесваsnowprincess написа: ако излезе информация за семейството ти, няма ли да искаш (да се помолиш) да се изтрие темата?
сега фръц-пръц, изтрий ме, заключи ме...
Ангажиран, вълнуващ се...И аз съм ангажирана. И аз се вълнувам, но не ми е крив никой. И никого не съм подкарала като добиче да влиза в "правия път" и да играе по моята гайда.latrevw написа:верно, че не съм изчела всичко, но да ти кажа в случая съм на страната на Боев, той поне си е той, такъв, какъвто винаги се е представял. Учудва ме, че ти се ядосваш и обиждаш, но се съм ви следила целия разговор.vyara написа: Виж го Боев как вилнее и иска избори. Освен битки, и избори, и власт са му в главата на туй момче.
Боев си е активен, анагажиран, вълнуващ се до крайност, побеснял е, на всеки се случва, поне защитава една достойна позиция или поне така ми се струва
извинявам се, ако се изказвам неподготвена, но е невъзможно всички да прочета
В дира има една опция - като ти хареса мнение, да поставиш медал. Лат, не мърдай, защото ти го закичвам в тоя момент, да не те убода със закопчалката.latrevw написа:ами аз възроптах предния път Магът като заключи темата, ето до къде се стига, всички повсеместно се оплюхме, сега Питкина продължава и лайната още по-големи стават
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
И аз се подписвам тука.holi_day написа:В дира има една опция - като ти хареса мнение, да поставиш медал. Лат, не мърдай, защото ти го закичвам в тоя момент, да не те убода със закопчалката.latrevw написа:ами аз възроптах предния път Магът като заключи темата, ето до къде се стига, всички повсеместно се оплюхме, сега Питкина продължава и лайната още по-големи стават
-
Дядо Капинчо
Пичове и дами,
Не ви требе никакъв модератор. Тази тема, дето днес я заключи Питката си беше тъпа и не трябваше да я пускам. АЗ помолих Питката да я изтрие. Не го знам що само я заключи.
Тази тема не е нормална тема и не може да бъде критерий за клуба. Правилно беше да се изтрие/заключи.
Както виждате боят настана, ама никой не заключва другите теми. Значи сичко си е у ред.
Айде накажете ме 2 дена без писане в клуба (повече няма да издържа) и да ходим да си пием питиетата.
Не ви требе никакъв модератор. Тази тема, дето днес я заключи Питката си беше тъпа и не трябваше да я пускам. АЗ помолих Питката да я изтрие. Не го знам що само я заключи.
Тази тема не е нормална тема и не може да бъде критерий за клуба. Правилно беше да се изтрие/заключи.
Както виждате боят настана, ама никой не заключва другите теми. Значи сичко си е у ред.
Айде накажете ме 2 дена без писане в клуба (повече няма да издържа) и да ходим да си пием питиетата.
- snowprincess
аз няма да гласувам, щото в случая съм съгласна с направеното[unknown] написа:Да или Не?
не разбирам желанието ви да четете жълти клюки

Това е друг въпрос. Ако искаш пусни анкета за него и ще видиш, че на никой не му се четат жълтини.snowprincess написа: не разбирам желанието ви да четете жълти клюки
виж сега въобще не става дума за това, съгласна съм, че заключените теми са си го заслужвали:-), но стане ли практика, не е ясно кой и какво ще заключва и как точно един човек ще определя кое е "правилно" и за останалите в клуба?snowprincess написа:аз няма да гласувам, щото в случая съм съгласна с направеното[unknown] написа:Да или Не?
освен това щом като си пич да напишеш "пръдла" например, нека стои и всички да те видят
Въпросът е принципен. Тук отстъпление- няма!snowprincess написа:аз няма да гласувам, щото в случая съм съгласна с направеното[unknown] написа:Да или Не?

И аз, естествено!Амаранта написа:И аз се подписвам тука.holi_day написа:В дира има една опция - като ти хареса мнение, да поставиш медал. Лат, не мърдай, защото ти го закичвам в тоя момент, да не те убода със закопчалката.latrevw написа:ами аз възроптах предния път Магът като заключи темата, ето до къде се стига, всички повсеместно се оплюхме, сега Питкина продължава и лайната още по-големи стават

Аз гласувах против.
Щото с 1 пункт повече от За.
Но ще ви кажа нещо от нескромния ми опит в други клубове.
Когато започнат да се нараняват хората, трябва да има един, който да ги спре.
А това дето пишете за "свобода" и "култура", когато изчезне, трябва някой да поеме отговорност.
Ако ще се запазят нервите и спокойствието само на един човек - заслужава си да се баннат теми.
Па сега ако щете ме плювайте.
Щото с 1 пункт повече от За.
Но ще ви кажа нещо от нескромния ми опит в други клубове.
А това дето пишете за "свобода" и "култура", когато изчезне, трябва някой да поеме отговорност.
Ако ще се запазят нервите и спокойствието само на един човек - заслужава си да се баннат теми.
Па сега ако щете ме плювайте.
Memento mori.
Чавето и Звеневия не са просто някакви никове пишещи в някакъв форум... Те са били СЕМЕЙСТВО много преди ти или аз да ги познаваме. С изтрити теми няма да се спре това между тях. Най- добре е да не се намесваме изобщо. В оная- изтритата тема, нямаха право да пишат други освен тях двамата. Щото, кой е праведен, че да хвърля пръв камъка...Set написа:

Аз писах ХОРА. Никъде не говоря за никове.[unknown] написа:Чавето и Звеневия не са просто някакви никове пишещи в някакъв форум... Те са били СЕМЕЙСТВО много преди ти или аз да ги познаваме. С изтрити теми няма да се спре това между тях. Най- добре е да не се намесваме изобщо. В оная- изтритата тема, нямаха право да пишат други освен тях двамата. Щото, кой е праведен, че да хвърля пръв камъка...Set написа:
А щом са писали и други - значи е имало нужда да се затрие.
Memento mori.
И пак остава въпросът с оторизацията, нали?! Е- това е, което ме вбесява... Утре ще тегля майната на някой и ще получа бан за благодарност...Set написа:Аз писах ХОРА. Никъде не говоря за никове.[unknown] написа:Чавето и Звеневия не са просто някакви никове пишещи в някакъв форум... Те са били СЕМЕЙСТВО много преди ти или аз да ги познаваме. С изтрити теми няма да се спре това между тях. Най- добре е да не се намесваме изобщо. В оная- изтритата тема, нямаха право да пишат други освен тях двамата. Щото, кой е праведен, че да хвърля пръв камъка...Set написа:
А щом са писали и други - значи е имало нужда да се затрие.