Пиле, Магът заключи темата за да ви набие по едно шамарче на всички вас дето се правите на много отворени и само знаете да зяете, да точите лиги по гадни клюки и взимоотношения и с писането си да обиждате останалите в този същия форум. И защото кю-то й полудя от оплаквания. Само дето почти никой не разбра за какво иде реч. Нито пък пожела да разбере.latrevw написа: ами аз възроптах предния път Магът като заключи темата, ето до къде се стига, всички повсеместно се оплюхме, сега Питкина продължава и лайната още по-големи стават
мисля, че не ни отива, не съм предполагала, че такова нещо може да се случи тук, ама аз съм си наивна.
не че на някого ще липсвам, но ако има модератор, се изнасям
П.П. освен това ми прави впечатление, че Магът и Питката не пишат в клуба и току се появят по някое време да заключат или изтрият тема - тъпо е според мен
И точно обратното на това, което казваш - не лайната стават по-големи защото аз или Питката заключваме теми, а заключваме теми защото лайната просто станаха кравешки и се разсмърдя до небесата.
А, и още нещо - много моля, тези, които нямат какво да правят по цял ден и за това висят тук и пишат ли пишат, да се съобразяват със заетостта на останалите и да не си мислят, че понеже Магът, Питката, Рема и другите работещи не пишат, то те и не влизат. Капиш?
Точно Магъта ви спасяваше всяка сутрин и вместо да си пие кафето и да чете новините, бришеше ли бришеше спамове и ботове. Същата, тази, която пише само от време на време. И ще започне да пише още по-рядко.
Айде, отвори очички и се събуди, а?