Гасподе, извинявай че не попитах
Гасподе, извинявай че не попитах
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно!
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: Гасподе, извинявай че не попитах
Ъъъъ ни тъ разбрах нещо... къф е въпрозЪ точно?Баба Яга написа:Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно!
Gaspode написа:Ъъъъ ни тъ разбрах нещо... къф е въпрозЪ точно?Баба Яга написа:Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно!
тоз пък, здрасти бе, дека се спотайваш, а, а, а
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Тъй като това е подписа ти не те попитах дали мога да го ползвам, но като го прочетох ми определи състоянието тук в последните дни и си позволих да го използвам.Gaspode написа:Ъъъъ ни тъ разбрах нещо... къф е въпрозЪ точно?Баба Яга написа:Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно!
Ти па де се бъркаш? М? Днес кой не отговори на кю-то? Аз ли? Я бързо да се засрАмишlatrevw написа: тоз пък, здрасти бе, дека се спотайваш, а, а, а
Бе още една тема за повдигане на самочувствието ни. Точно от каквото имам нужда в момента.Gaspode написа:Ъъъъ ни тъ разбрах нещо... къф е въпрозЪ точно?Баба Яга написа:Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно!
А, няма проблеми... ще ти пратя фРактура до края на седмицата... за авторските праваБаба Яга написа: Тъй като това е подписа ти не те попитах дали мога да го ползвам, но като го прочетох ми определи състоянието тук в последните дни и си позволих да го използвам.
ПП. То и аз го краднах, та ползвай спокойно...
...надали е такава.:) Страшно е как за няколко дни всеки скача срещу всеки, а в действително сте хора които се уважават и харесват.:) Надявам се всичко скоро да отмине защото тук сте се събрали интересни събеседници и на мен би ми липсвал всеки.vyara написа:Бе още една тема за повдигане на самочувствието ни. Точно от каквото имам нужда в момента.Gaspode написа:Ъъъъ ни тъ разбрах нещо... къф е въпрозЪ точно?Баба Яга написа:Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно!
Диагнозата е ясна.Баба Яга написа:Тъй като това е подписа ти не те попитах дали мога да го ползвам, но като го прочетох ми определи състоянието тук в последните дни и си позволих да го използвам.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Трудна възраст?holi_day написа: Диагнозата е ясна.
Има една такава детска песен...
Лудница нещо става в клуПчетоvyara написа: Бе още една тема за повдигане на самочувствието ни. Точно от каквото имам нужда в момента.
ПП. Немцита вкараха гол... до тук записа е точен...
ППП. Отивам да ям сладолеТ
Яга го каза чрез ре-краднатата мисъл...Gaspode написа:Трудна възраст?
Има една такава детска песен...
Но какво пък, шъ изтече мътната вода...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
И после шъ доди златната...holi_day написа: Но какво пък, шъ изтече мътната вода...
ееех, мечтиии
това не можеш да знаеш със сигурност.Баба Яга написа: Страшно е как за няколко дни всеки скача срещу всеки, а в действително сте хора които се уважават и харесват.:)
Не всявай съмнения.doktorka написа:това не можеш да знаеш със сигурност.Баба Яга написа: Страшно е как за няколко дни всеки скача срещу всеки, а в действително сте хора които се уважават и харесват.:)
Ф.Песоа
Ф.Песоа
нали?holi_day написа:Не всявай съмнения.doktorka написа:това не можеш да знаеш със сигурност.Баба Яга написа: Страшно е как за няколко дни всеки скача срещу всеки, а в действително сте хора които се уважават и харесват.:)
Просто от силните чувства искри хвърчат.
убий ма- обичам те!
- Green Light
Всъщност е интересно. Снежната прицеса пусна цитат и аз веднага започнах да виждам нещата в нова светлина. Анализ му е майката. Интересно как стана така? Изневиделица, за часове.Баба Яга написа: Страшно е как за няколко дни всеки скача срещу всеки, а в действително сте хора които се уважават и харесват.:)
Ми как да не?! Кога не сме били в единомислие.doktorka написа:нали?
С най-добри чувства, док.
Ф.Песоа
Ф.Песоа