Dark написа:
грозни ми се струват думите ти - от кава позиция я слагаш на рафтчето "недостойна дори за куршума ми?
как беше - нека камъни мятат тия дето са чисти като капка роса

Истината не винаги е красива.
А м/у другото можех и по-тежка дума да употребя.
От моята си камбанария и с моите си виждания по темата съм чист като капка роса.
Mila написа:
Чакай де, защо противопоставяш така нещата - ами ако е забогатял благодарение на интелекта и предприемчивостта си?
И богатият не е на всяка цена тъп, нито пък бедния - стойностен човек. Дори напротив - аз контактувам с много хора и в масовия случай по-интелигентните са и по-заможни. Факт. За бедните няма да говоря.
А защо например мъжете предпочитате по-красивите и по-секси жени? И това се смята за нормално и в реда на нещата.
Първо, никъде не съм казал, че богатият обезателно навсякъде е тъп, а бедния - наопаки. Казвам, че у нас, 99% от много богатите са натрупали богатството си със силови методи и с куфарчета червени пари. Тая мацка не е тръгнала с някой младеж, който взима добра заплата от типа на няколко хиляди лева вярвай ми. Тя ходи точно с типажите, които съм визирал.
И второ, нямам нищо против мацката да беше казала, че всичките и гаджета са били все страхотни на външен вид пичове. Да, външният вид е определящ и при двата пола, но не е само той.
Mila написа:
Що не търчите след разни грозници с богата душевност и интелект?
Търчим понякога. А и грозничките обикновено са по-добри в леглото ако искаш да знаеш

Особено когато са с богата душевност и интелект.
Прост въпрос ви зададох бе момичета: Как бихте погледнали на мъж, който заявява, че се влюбва само в богати жени? Отговорете ми плс.