хубав разказ. хареса ми... някакси... поучителен
ама дали ще го разберат лапетиите?
щото си платил и със сигурност ще го приемат ли?Set написа:Големия ми ще се мори на него.
И двойка да донесе няма да има проблем.
ужас и безумие!...Марвин написа:те това им се паднало да преразказват...
Марвин написа:те това им се паднало да преразказват...
Сега е време да се преразказват тъпи и пошли изсмукани от пръстите сюжети.Semiramis написа:Марвин написа:те това им се паднало да преразказват...
:shocked: "Една българка" всички вече могат да я преразкажат ли?
Аз с това съм кандидатствала.
де го натресе синковеца?Set написа:Че съм платил - платил съм.Марвин написа:щото си платил и със сигурност ще го приемат ли?Set написа:Големия ми ще се мори на него.
Ама не за държавното образование. Аз съм за личната инициатива:lol:
В крайно непознато за широката аудитоория училище.Марвин написа:де го натресе синковеца?Set написа:Че съм платил - платил съм.Марвин написа:щото си платил и със сигурност ще го приемат ли?Set написа:Големия ми ще се мори на него.
Ама не за държавното образование. Аз съм за личната инициатива:lol:
П.П. само не ми казвай "Златарски"...
За лапетиите не знам,Марвин написа:те това им се паднало да преразказват...
момчета, гледам, че сте в час. събирам мнения за http://www.acs.bg/en/index.phpSet написа:
Само един клас от 20 деца.
Водят го нумер 1bead_ написа:момчета, гледам, че сте в час. събирам мнения за http://www.acs.bg/en/index.phpSet написа:
вашите особено ме интересуват
bead_ написа:момчета, гледам, че сте в час. събирам мнения за http://www.acs.bg/en/index.phpSet написа:
аз определено не съм момче,но да кажаbead_ написа:момчета, гледам, че сте в час. събирам мнения за http://www.acs.bg/en/index.phpSet написа:
Язе съм си казвАл винаги кво ми е мнението за езиковите гимназии. Може да са се променили, ама не ми се вЕрва много.Марвин написа:
тоя бил на първо място по успех на матурите... ама не му се вързвай много на матурите, щото... са пародия...
за тва точно даскало съм чувал какви ли не различни версии...
глей... много фалат в момента първа немска гимназия...
или втора да беше...
тенкс, док. може да не си момче, обаче думата ти е мъжка. питам - отговаряш.doktorka написа:аз определено не съм момче,но да кажаbead_ написа:момчета, гледам, че сте в час. събирам мнения за http://www.acs.bg/en/index.phpSet написа:
като отидеш на акредитацията на "колежа" и се разбира ,че е акредитиран от MSA..
което е доброволна организация,несвързана с федралното правителство и образователна система ..
та...
оттам нататък...
вие си знаете.
Тези организации, с неясни собственици ги знаем ного добре.doktorka написа:аз определено не съм момче,но да кажаbead_ написа:момчета, гледам, че сте в час. събирам мнения за http://www.acs.bg/en/index.phpSet написа:
като отидеш на акредитацията на "колежа" и се разбира ,че е акредитиран от MSA..
което е доброволна организация,несвързана с федралното правителство и образователна система ..
та...
оттам нататък...
вие си знаете.
link
това трябва да си го запиша някъде и да го чета две годиниGaspode написа:
Язе съм си казвАл винаги кво ми е мнението за езиковите гимназии. Може да са се променили, ама не ми се вЕрва много.
Езиковата гимназия ти дава отлично познаване на един език. И толкова. Примерно излизаш от първа немска (или втора да беше![]()
) и знаеш немски перфектно. Същото го знаят и милиони немци. И други немско-говорящи. И кво? С таз пуста глобализация трябва да се конкурираш не само с прякото ти обкръжение, ми и с всички тези, дето езика си го знаят поради щото са си от там. За да си конкурентен, трябва да имаш някакво предимство пред тях... Виж, ако си завършил МГ-то И знаеш език, тогава може би ще си им конкуренция... само с езика си общ работник...
Мое лично мнение е това

ок!bead_ написа:дай версиите. колекционирам ги.Марвин написа:за тва точно даскало съм чувал какви ли не различни версии...
...
щот таксата е такава, че трябва да събера макс инфо.
иначе езиковите също ще ги атакуваме, нема лабаво!
ей, ч'ш! нема спираш развитието на детето!!!snowprincess написа:това трябва да си го запиша някъде и да го чета две години
щото щерката от сега иска в математическа (от задачи изпадам в шок и ужас), а аз подмолно я обработвам за езикова
уфффффф
Аз с мойта мама имах такива разправии на времетоsnowprincess написа: това трябва да си го запиша някъде и да го чета две години
щото щерката от сега иска в математическа (от задачи изпадам в шок и ужас), а аз подмолно я обработвам за езикова
уфффффф
аз имах същия казус, но обърнатGaspode написа:Аз с мойта мама имах такива разправии на времетоsnowprincess написа: това трябва да си го запиша някъде и да го чета две години
уфффффф
Ама си избрах математиквеническата. И не съжалявам. Май![]()
Остави детето да си избере квото го влече. А език се учи лесно...
МГ-тата сега не са онези преди.Gaspode написа:Аз с мойта мама имах такива разправии на времетоsnowprincess написа: това трябва да си го запиша някъде и да го чета две години
уфффффф
Set написа:МГ-тата сега не са онези преди.Gaspode написа:Аз с мойта мама имах такива разправии на времетоsnowprincess написа: това трябва да си го запиша някъде и да го чета две години
уфффффф
Особено СМГ.
и мене супер живо ме интересира. начи, забранявам спам в тая тема. тва е интересираща сумати народ тема, моля само по същество!!! мо-ля.Gaspode написа:Не са. Но пак са по-добре от масата.Set написа: МГ-тата сега не са онези преди.
Особено СМГ.
Имам познати с деца в СМГ-то - тяхно мнение е това.
Кажи някое, което да е по-добро със сигурност... живо ме интересира
Амаранта написа:
Ми то вечи нищу ни йе кат идно времи.![]()
и като сметнеш, че за среден 3 ти трябват 23 точки от 100 възможни...Gaspode написа:Права си, смахнато е времето.Semiramis написа: и езиковите не са.
някакво смахнато време:twisted:
да са живи и здрави децата
и добре че ми е далечно още това.
Нали писах по-горе за матурите...
11 клас не могат да решат елементарни задачи за 8-ми. Къде отива образУванието ни не знам...
http://pembicia.com/idi.htmGaspode написа:Права си, смахнато е времето.Semiramis написа: и езиковите не са.
11 клас не могат да решат елементарни задачи за 8-ми. Къде отива образУванието ни не знам...
това абсолютно не е така.Марвин написа:отрицателна версия
гледат родителите се у ръцете - демек кво ще "дариш" допълнително
строгото и стриктното било мит, ако имаш щедри дарители (пардон родители)
"ваканциите" излизали през носа
тва за хамериканските висши училища е егати и тъпнята... знаеш ли де учат богатите хамериканчета? у евпропата - сорбона, йейл, хайделберг и т.н.
ахам. и тия точки всяка година ще са различни. определят се в зависимост от общия успех на кандидатети...матуранти ли се казват?Марвин написа:и като сметнеш, че за среден 3 ти трябват 23 точки от 100 възможни...Gaspode написа:Права си, смахнато е времето.Semiramis написа: и езиковите не са.