Така се получи при мен, за съжаление. Беше ми комфортно да общувам с всички до вчера. От вчера вече съм нащрек. Заразих се. Лек има ли се питам. И можем ли да си преглъщаме всички горчиви хапове, поднесени за да помогнат.Semiramis написа: добре дошли на борда.
съжалявам, че се налага да се каже.
сори, Верче.
Ко некой мЪ пита
Re: Ко некой мЪ пита
vyara написа:Ми да. Ако си търпелив и толерантен, си воайор и бъзливец. Като си кажеш мнението се "омазваш" - хубава думичка!4avdar4e написа:Ахъм, да, всичко е ясно да влезе убития..vyara написа: Обикновено проблемите идват от там, когато се започне заместването с конкретни имена с неопределеното "някой". Ама кой някой, бе?
От вчера съм нащрек за завоалирани подмятания.
Нищо, Верче, ние нали сме воайори, седим и гледаме..
Така де... Пък и нещо шизофрения почва да ме тресе напоследък, вече не знам от кой шубрак ще изкочи заекvyara написа: Ми да. Ако си търпелив и толерантен, си воайор и бъзливец. Като си кажеш мнението се "омазваш" - хубава думичка!
П.П. Аз тихичко ще си воайорствам петъчно...
Не ми обръщай внимание. Ти си ми като съвест.snowprincess написа:исках да видя усмивкаvyara написа: Взе си радиото до себе си и си го слуша съвсем тихо, защото моя комп много му бучи перката и така шумът се уравновесява.
На сеанс ли съм?
vyara написа:Така се получи при мен, за съжаление. Беше ми комфортно да общувам с всички до вчера. От вчера вече съм нащрек. Заразих се. Лек има ли се питам. И можем ли да си преглъщаме всички горчиви хапове, поднесени за да помогнат.Semiramis написа: добре дошли на борда.
сори, Верче.
Memento mori.
Само да'н забравиш. Пиша го в тефтера.Set написа:
Наесен!
vyara написа:Така се получи при мен, за съжаление. Беше ми комфортно да общувам с всички до вчера. От вчера вече съм нащрек. Заразих се. Лек има ли се питам. И можем ли да си преглъщаме всички горчиви хапове, поднесени за да помогнат.Semiramis написа: добре дошли на борда.
сори, Верче.
Ох..ще опитам да те поразсмея. На мен ВЕЧЕ ми е комфортно да общувам с всички.
Само за Пипи ми дойде вповече.
Но и това ще ми мине.
Обърна ми се всичко, като успях Ести да засегна без да се усетя. Там някъде ми беше границата. Стреснах се.
Има лек, как да няма, чети Гаспод. Няма сми. И нямаш време за глупости. Ако някой друг има време - ок. Ако пак стане много на мой гръб сигурно пак ще избухна. Щото така поне за известно време не се занимаваш с простотии. Не съм го докарала до идеалност още.
Последно промяна от Semiramis на 20.06.08, 09:46, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
И аз се дразня от себе си понякога. Но поне съм показвала положителни чувства, макар и на шега, макар и под формата на флирт. Не съм се нахвърляла, не съм искала да уязвявам, не съм си стоварвала нещо спотаявано, като гръм от ясно небе върху някого. Затова ми е много объркано в момента.Амаранта написа: Разсъждавам си по принцип и нямам предвид конкретно никого от форума.
Ама като стана въпрос, да ти кажа - не си права да го заяждаш Боев,
особено дето ти се дразни, че флиртуваш.
И аз се дразня, когато разни флиртуват,
особено когато не флиртуват с мен.![]()
Трите с Холидей и ДокторкатаАмаранта написа:Само да'н забравиш. Пиша го в тефтера.Set написа:
Наесен!
Верюшааааааааааааа
Memento mori.
Мога ли ИЗГОРО!vyara написа:Остави ме на мира и ти бре.Set написа:
Верюшааааааааааааа
Memento mori.
Ох, не знам как да го формулирам,vyara написа: И аз се дразня от себе си понякога. Но поне съм показвала положителни чувства, макар и на шега, макар и под формата на флирт. Не съм се нахвърляла, не съм искала да уязвявам, не съм си стоварвала нещо спотаявано, като гръм от ясно небе върху някого. Затова ми е много объркано в момента.
но жив човек понякога предизвиква някакви реакции.
Може просто да си седиш на една пейка в парка,
и някой ще ти се зарадва, друг ще се вбеси, трети няма да те забележи и така...Спокойно.
честно?vyara написа:И аз се дразня от себе си понякога. Но поне съм показвала положителни чувства, макар и на шега, макар и под формата на флирт. Не съм се нахвърляла, не съм искала да уязвявам, не съм си стоварвала нещо спотаявано, като гръм от ясно небе върху някого. Затова ми е много объркано в момента.Амаранта написа: Разсъждавам си по принцип и нямам предвид конкретно никого от форума.
Ама като стана въпрос, да ти кажа - не си права да го заяждаш Боев,
особено дето ти се дразни, че флиртуваш.
И аз се дразня, когато разни флиртуват,
особено когато не флиртуват с мен.![]()
мога да предположа защо не се чувстваш комфортно...
има лек.
сет-е ,обърка бройката..Set написа:Трите с Холидей и ДокторкатаАмаранта написа:Само да'н забравиш. Пиша го в тефтера.Set написа:
Наесен!
Верюшааааааааааааа
аз преброих 4.
Ъъъъъ?:shocked:doktorka написа:сет-е ,обърка бройката..Set написа:Трите с Холидей и ДокторкатаАмаранта написа:Само да'н забравиш. Пиша го в тефтера.Set написа:
Наесен!
Верюшааааааааааааа
аз преброих 4.
Memento mori.
ставаш лоша.vyara написа:Какъв според теб?doktorka написа: има лек.
Ногу строго гледам!:mad:Set написа:Трите с Холидей и Докторката
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- snowprincess
ХАХАХАХАholi_day написа:Ногу строго гледам!:mad:Set написа:Трите с Холидей и Докторката

- сър Айвънхоу
той Сет-я май все на строги господарки налита!holi_day написа:Ногу строго гледам!:mad:Set написа:Трите с Холидей и Докторката
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Хилиш се на нищо и никакво!:mad:snowprincess написа:ХАХАХАХА
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Сигурно не му достигат бойни техники в... репертоараМарвин написа:той Сет-я май все на строги господарки налита!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ето кой ще въведе най-после ред и дисциплина тук!holi_day написа:Хилиш се на нищо и никакво!:mad:snowprincess написа:ХАХАХАХА
Знаеш ли откога се боря?
Ама не слушат.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
или мама му го е пердашила повечко като малък...holi_day написа:Сигурно не му достигат бойни техники в... репертоараМарвин написа:той Сет-я май все на строги господарки налита!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Наесен ще си само една усмивкаholi_day написа:Ногу строго гледам!:mad:Set написа:Трите с Холидей и Докторката
Memento mori.
може и да се опитат...Мнемозина написа:Ето кой ще въведе най-после ред и дисциплина тук!holi_day написа:Хилиш се на нищо и никакво!:mad:snowprincess написа:ХАХАХАХА
Знаеш ли откога се боря?
Ама не слушат.
мен не мож ме нареди и дисциплинира...
затуй не я лъжи Холидейката...
да не се пъне ..все пак ..излишно...
Абе то и аз съм така, но не от вчера.vyara написа: ... Затова ми е много объркано в момента.
Чакам да ми мине.
Ако не мине - здраве да е.
Panta rhei...
важното е когато чуваш гласовте и им говориш...дали те ти отговарят...Мнемозина написа:Абе то и аз съм така, но не от вчера.vyara написа: ... Затова ми е много объркано в момента.
Чакам да ми мине.
почнат ли да ти отговарят...
става лошо...
4 ти километър
при ЕЛБИ и Куид-а
Отговарят, бе.doktorka написа:важното е когато чуваш гласовте и им говориш...дали те ти отговарят...Мнемозина написа:Абе то и аз съм така, но не от вчера.vyara написа: ... Затова ми е много объркано в момента.
Чакам да ми мине.
почнат ли да ти отговарят...
става лошо...
4 ти километър
при ЕЛБИ и Куид-а
То ако си мълчаха, щеше да е лесно.
Че лошо ли е при Елби и Куида, м?
Panta rhei...
Ти вече си, като гледам. "Set написа:Наесен ще си само една усмивка
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Предчувствам че сме от една порода:blum:holi_day написа:Ти вече си, като гледам. "Set написа:Наесен ще си само една усмивка"
Memento mori.
ми ти от кои си?Мнемозина написа:Отговарят, бе.
от Лвски или от ЦСКА?
не щото трябва да си ги изасниш този въпрос..предварително...
Брех! Че аз отдавна казвам, че недисциплинираните са ми по-интересни.doktorka написа:може и да се опитат...Мнемозина написа:Ето кой ще въведе най-после ред и дисциплина тук!
Знаеш ли откога се боря?
Ама не слушат.
да не се пъне ..все пак ..излишно...:lol::lol:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
не и аз...holi_day написа:Брех! Че аз отдавна казвам, че недисциплинираните са ми по-интересни.doktorka написа:може и да се опитат...Мнемозина написа:Ето кой ще въведе най-после ред и дисциплина тук!
Знаеш ли откога се боря?
Ама не слушат.
шшшшш..тихо ,трай си...
да не се излагаме пред чужденците...
О, не се притеснявай, те ще ми кажат.doktorka написа:ми ти от кои си?Мнемозина написа:Отговарят, бе.
от Лвски или от ЦСКА?
Елби и Куид, не гласовете.
Panta rhei...
Именно - за да има недисциплинирани, трябва да има дисциплина.holi_day написа:Брех! Че аз отдавна казвам, че недисциплинираните са ми по-интересни.doktorka написа:може и да се опитат...Мнемозина написа:Ето кой ще въведе най-после ред и дисциплина тук!
Знаеш ли откога се боря?
Ама не слушат.
Panta rhei...
Мнемозина написа:О, не се притеснявай, те ще ми кажат.doktorka написа:ми ти от кои си?Мнемозина написа:Отговарят, бе.
от Лвски или от ЦСКА?
Елби и Куид, не гласовете.
Тук съм како!:blum:holi_day написа:
Брех! Че аз отдавна казвам, че недисциплинираните са ми по-интересни.
Memento mori.
аз съм напред.Мнемозина написа:Именно - за да има недисциплинирани, трябва да има дисциплина.holi_day написа:Брех! Че аз отдавна казвам, че недисциплинираните са ми по-интересни.doktorka написа:може и да се опитат...Мнемозина написа:Ето кой ще въведе най-после ред и дисциплина тук!
Знаеш ли откога се боря?
Ама не слушат.
познала съм дисциплината.
и съм я отрекла..
има да ме гоните..
Аха, можеш да им измисляш разнообразни наказания.holi_day написа: Брех! Че аз отдавна казвам, че недисциплинираните са ми по-интересни.