Това с очите си го видяхме, в Смарт фор ту имаше мъж, жена, дете и отзад в багажника един от ония мини-мотоциклети. И най-важното, всички врати си бяха затворени и цялата композиция се движеше.doktorka написа:абе ей!
смея се на глас!...хахахахахахахах
хахахахахах
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Бъзльовци и воайори!
- Житената Питка
- BOFH
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
хахахахахах...Житената Питка написа:Това с очите си го видяхме, в Смарт фор ту имаше мъж, жена, дете и отзад в багажника един от ония мини-мотоциклети. И най-важното, всички врати си бяха затворени и цялата композиция се движеше.doktorka написа:абе ей!
хахахахахах
воайори...
и аз съм виждал покрай тамарино на стоп московец с багажник и ковчег вързан за багажника отгореЖитената Питка написа:Това с очите си го видяхме, в Смарт фор ту имаше мъж, жена, дете и отзад в багажника един от ония мини-мотоциклети. И най-важното, всички врати си бяха затворени и цялата композиция се движеше.doktorka написа:абе ей!
хахахахахах
а в задния дулап стърчаха главите на две живи овци
мос-квича беше зелен шефиора черен а увците блееха настървено и се зъбеха:coolот може бай мангал да е карал умрялата си тъща на пикник
Последно промяна от Kent на 20.06.08, 12:16, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
А разтоварването ще става с отварачка за консерви.4avdar4e написа:Тия сигурно са се натъпкали с обувалкаЖитената Питка написа: Това с очите си го видяхме, в Смарт фор ту имаше мъж, жена, дете и отзад в багажника един от ония мини-мотоциклети. И най-важното, всички врати си бяха затворени и цялата композиция се движеше.:rotfl24:
Той престана. Време е и ти да го направиш. Айде стига толкова. А?pocti_bezobidna написа: Боев, колко пъти трябва да ти кажат НЕ, за да разбереш?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Житената Питка
- BOFH
аре сега - да не припомняме как в московците ни се събираха палатка, маси, столове, посуда за кемпинг, лодка и цялата фамилия... и оставяше място за туй-онуй...Кент написа:...
и аз съм виждал покрай тамарино на стоп московец с багажник и ...:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
ти са заяждаш ли се нещо или напротивELBI написа:енергията на УЕФАQuid написа:ако сте спрели аз са мое начи да почна
щото се налага да търпя некви шибани енергии у форума
ми да
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“