Аз съм твръд като челикELBI написа: гад... толкова се колебаех на кого да заложа... и още се колебая дали да не си променя залога...
Ма не се лъжете по мойте прогнози де...
11 и от менGreen Light написа:моля ви, дайте и прогнозите си за:
събота
Холандия: Русия
и неделя
Испания: Италия
Аз казвам
1
1
(За тука няма значка, но иначе с други приятели съм казал Холандия Русия 2:0; Испания Италия 1:0. Тва става въпрос само за редовното време, без продълженията. Там се връзваме)
Абе, че играха като умрели котки, играха. Че руснаците бяха по.добри - бяха. Ам треньора им къф е, бе? Начи, пак съм доняякъде права. Комунисти такиваzmeu написа:може и три студени водичкиRemmivs написа: пенчо
пий една вода за летящите холандци
на голеееми глътки
и бавно
да не стане сакатлък някой
Ести - 8 тGreen Light написа:
Ести - 8 т
Змея - 10 т
Аз - 10 т
Ремиус - 3 т
Бийд - 10,5 т
Елби - 10 т
Гаспод - 12 т
Латрево - 2 т
Холидей - 1 т
непременно гледай русия и испанияGreen Light написа: На мен ми се иска испания германия да играят на финала. Руснаците ме изкефиха(макар че гледах съвсем малко от мача), но испанците ме кефят повече
Мисля, че някой се опитва да печели от прогнозите ми, като прави залагания. Естествено е да го съботирам.Green Light написа:Абсолютно!
Тая гледачка твойта да не е болна нещо? От 3 мача три сгрешени, според мене заслужаваш някакво отличие
бе толкова пъти съм гледал женски футбол (малко всъщност щот не го харесвам май като спорт за жени) ма веднъж начи не си смениха фланелките след мачаholi_day написа:Мисля, че някой се опитва да печели от прогнозите ми, като прави залагания. Естествено е да го съботирам.
Сичко идва от това, че прогнозите се правят преди мача, а не след. хехех
Толкова мачове не съм гледала от 94г. Опасявам се, да не ме прихване и мания да играя футбол. Дано не е заразно.
ни веднъж не съм гледал женски футбол.Remmivs написа:бе толкова пъти съм гледал женски футбол (малко всъщност щот не го харесвам май като спорт за жени) ма веднъж начи не си смениха фланелките след мачаholi_day написа:Мисля, че някой се опитва да печели от прогнозите ми, като прави залагания. Естествено е да го съботирам.
Сичко идва от това, че прогнозите се правят преди мача, а не след. хехех
Толкова мачове не съм гледала от 94г. Опасявам се, да не ме прихване и мания да играя футбол. Дано не е заразно.
на нищо не прилича това
елементарно уважение няма към противника