Да не кажете, че не съм казал :)
Такива ми ти работи
на баща си се е метнАл...ELBI написа:абитуриент изкара 5.25 и 5.99 на матурите
Такива ми ти работи
Нещо ми се струва, че трябва да почерпиш, ей.ELBI написа:абитуриент изкара 5.25 и 5.99 на матурите
Такива ми ти работи
Да се хвалим с други постижения, тогава.Dark Angel написа:на печелившите честито
определено не е моята тема това
ма кво да правим сега
лесно му е да е умен с такива гени...ELBI написа:абитуриент изкара 5.25 и 5.99 на матурите
Е тва 5,99 как точно са го сметнали, мнооо ми е интересноELBI написа:абитуриент изкара 5.25 и 5.99 на матурите
Такива ми ти работи
Нали туй казвам - ако точките са 100 и макс оченка 6 дори ако предположим, че може да има оценка под 2 излиза, че една точка носи 6 стотни... и просто няма начин да изкара 5.99ELBI написа:ами той объркал 1 отговор - в смисъл вместо на въпрос 11 го написал на въпрос 12. После го задраскал и ... се оказало, че като прочел въпрос 12 ... е задраскал верния отговор. Но му казали, че се брои за грешен...
Ми не знам съвсем точно как се оценява - мисля, че 4-5 точки под 100 си е също 6.00. Той вероятно има 94 или 93 точки... а не 95.
мерси. Обезателно ще се видим следващия път...Stranniche написа:Още много да те радва!![]()
/И ти него!/
Не е тук мястото да пиша, но наистина съжалявам, че не се видяхме на Оня купон или някъде другаде, когато си бях последния път в БГ.![]()
Ясно беELBI написа:малко слушах за оценяването, но разбрах, че за 0-30 т. (примерно ) е 2. А за 95-100 е 6. Останалото се дели и разпределя. Но не съм се заривал в методиката и не знам. Пък и няма значение. Дето е 5.99, там е 6 или 5.90 :)
ей тва се казва да имаш повод да се изфукаш...ELBI написа:мерси. Обезателно ще се видим следващия път...Stranniche написа:Още много да те радва!![]()
/И ти него!/
Не е тук мястото да пиша, но наистина съжалявам, че не се видяхме на Оня купон или някъде другаде, когато си бях последния път в БГ.![]()
наздраве!!! :) :*
глей как ме караш да сматямGaspode написа:
Нали туй казвам - ако точките са 100 и макс оченка 6 дори ако предположим, че може да има оценка под 2 излиза, че една точка носи 6 стотни... и просто няма начин да изкара 5.99

Браво на момчето!ELBI написа:абитуриент изкара 5.25 и 5.99 на матурите
Такива ми ти работи

Мислех си да обуча синчето по геометрията на Лобачевски.Gaspode написа:Аз още вярвам в чудеса...snowprincess написа: тръгнал да търси логика от жена
Още преди годиииини (19 за да съм точен) една девойка ми каза, че "жената е логика и нестандартно мислене"... още умувам над този коан...
Определено. Само така могат да се опишат сложните форми на некои техни заобленостиSet написа: Мислех си да обуча синчето по геометрията на Лобачевски.
Много интересни са изображенията на геометричните фигури. Пък както и да го погледнеш на изпита нямат право да му пишат 2 ако работи верно.
Та и жените са по Лобачевски ако ме питаш.