за свободата на словото в един по-широк аспект
за свободата на словото в един по-широк аспект
just perfect
Re: за свободата на словото в един по-широк аспект
един обвързващ аспект :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Re: за свободата на словото в един по-широк аспект
Дето вика Питката иска ми седа взема отношение ама не знам какво да кажа. Не знам много. Тия хора, китайците, правят някакви крачки към демокрация. Азиатски тип, ама поне живот и здраве, може да разкарат комунизма...
- Piqndurnik
AAAAA, уникум е карикатурката!Gaspode написа:Сори, ама малко смешна ми се вижда цялата таз работа с бойкотирането на олимпиадата...
Да не би от вчера в Китай да са такива нещата. Нима като са го избирали за олимпийска столица да е било различно? Аман от двойни стандарти и популизъм...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Gaspode написа:Сори, ама малко смешна ми се вижда цялата таз работа с бойкотирането на олимпиадата...
Да не би от вчера в Китай да са такива нещата. Нима като са го избирали за олимпийска столица да е било различно? Аман от двойни стандарти и популизъм...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.