Капаните на времето

Все същите
Аватар
Piqndurnik

Капаните на времето

Мнение от Piqndurnik »

Аз обикновено се будя около 7:30 (без часовник, бебока ме дресира :grin:) гимнаствам, мия, закусвам, пия едно кафе и към 8:30 тръгвам за работа.
Тая сутрин поглеждам часовника - 8:00. Явно, викам си, ще съкратя гимнастиката... Като стигнах до точката с кафето се сетих, че днес трябва да мина през пощата, а тя отваря в 10:00. Язък за физзарядката, ама поне ще напиша придружителното писмо на спокойствие, а може и още нещо да свърша... Спокойно свършвам каквото съм намислил, поглеждам си часовника и 8:00. Да го... викам си, трябва да сменям батерия. Поглеждам на компютъра 8:00 :shocked::shocked::shocked::shocked: Поглеждам друг - пак толкова.
Баси минавката. Не че нямаше какво да правя още два часа ама...
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Re: Капаните на времето

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:Аз обикновено се будя около 7:30 (без часовник, бебока ме дресира :grin:) гимнаствам, мия, закусвам, пия едно кафе и към 8:30 тръгвам за работа.
Тая сутрин поглеждам часовника - 8:00. Явно, викам си, ще съкратя гимнастиката... Като стигнах до точката с кафето се сетих, че днес трябва да мина през пощата, а тя отваря в 10:00. Язък за физзарядката, ама поне ще напиша придружителното писмо на спокойствие, а може и още нещо да свърша... Спокойно свършвам каквото съм намислил, поглеждам си часовника и 8:00. Да го... викам си, трябва да сменям батерия. Поглеждам на компютъра 8:00 :shocked::shocked::shocked::shocked: Поглеждам друг - пак толкова.
Баси минавката. Не че нямаше какво да правя още два часа ама...
Минавка, минавка. Признавам че е гадно. Обаче само си представи какво си пропуснал! Ти половин час... Не, не така, с патос: Ти, ЦЯЛ пол'вин час, момче, си бил извън времето. Можеше да посетиш белким един трезор, пък на връщане бижутерийки нещо, спортни стоки, битова електроника... И да речеш че крадеш? - Не! Експерименти правиш с простра.. тва с континиума.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Piqndurnik написа:Аз обикновено се будя около 7:30 (без часовник, бебока ме дресира :grin:) гимнаствам, мия, закусвам, пия едно кафе и към 8:30 тръгвам за работа.
Сега седъ и се чудя, като не правя гимнастика, не закусвам и не пия кафе за какво прахосвам цял час от ставането до излизането за работа.:shocked:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

holi_day написа:
Сега седъ и се чудя, като не правя гимнастика, не закусвам и не пия кафе за какво прахосвам цял час от ставането до излизането за работа.:shocked:

хахахахаха....
аз тази сутрин се стреснах насън и станах в 5.30 :grin:
Направих си гимнастиката, изпих си кафето и си легнах пак, щото съм 2 часа напред

:lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

И колко е часа сега?:lol:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Смейте се вие на идиота, дето станал в 6...:grin:
Наздраве :cool:
jazz

Мнение от jazz »

уффффффффф не е лесно