идеята не е ли после да не викаме кой оля форума?[unknown] написа:Нали тва е идеята- ДА НЯМА МОДЕРАТОР! Щото в момента има...Stranniche написа:Няма да гласувам, защото нямам отношение. В момента, в който почнепросто преставам да чета - нито аз преча някому нито някой ми пречи на мен.
Мисля си обаче, че ако някой стане модератор, тежко му - ще обере всичките. Неблагодарна работа.
...........
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
окошарването - бан ли шъ значи или има някви форми на пробацияGreen Light написа:Гласувах с не! Питам пак: Не може ли това правило No 4. "Единственотo ограничение e спазването на общоприетите обществени норми на поведение. Т.е. ако правите нещо, за което на улицата ще ви окошарят, и тук ще ви "окошарят"." Клеветата е нещо което не е разрешено от никакви норми. Та то, тва правило да бъде прилагано от администраторите.
клеветата е гадост, мъ да не се превърне тука в няква следствена служба за разследване кое е клевета и кое си е факт.
недопустимо е лично инфо за друг да бъде коментирано и разнасяно - нещо такова.
Мъ пак не е точно, щото ако се коментират лични неща за някой, който сам си ги е публикувал тия "сведения"...
Мъ сичко си има мярка и секи - мерилото за нещата и вътрешна убеденост кое е редно, при все че си има общовалидни норми.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
да .. не те видях иначе нямаше да копирам така.holi_day написа:Още една свидетелка и съучастница.Semiramis написа:че то така си беше. не е клевета
Освен това дефиницята за КЛЕВЕТА е трудно доказуема в съда даже.
Просто и Питката, и Рем и Маг, не са хора, които ще трият безразборно или пристрастно.
Да.Semiramis написа:
Просто и Питката, и Рем и Маг, не са хора, които ще трият безразборно или пристрастно.
Освен това когато възразяваме основателно, ни чуват.
Най-добре е да не се стига до такива неща, но нещо не ни се получава напоследък.
Незнайни, хайде стига вече. Утрото щеше да е по-мъдро от вечерта, пък нещо пак взе да мръква.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Да.Semiramis написа:
Освен това когато възразяваме основателно, ни чуват.
Най-добре е да не се стига до такива неща, но нещо не ни се получава напоследък.
Незнайни, хайде стига вече. Утрото щеше да е по-мъдро от вечерта, пък нещо пак взе да мръква.
това са рисковете на демокрацията.
при анархията е по-гадно.
след някой си сканадал съм пускала там пък как се решават нещата - убеждаване до дупка на инакомислещите.
докато издържат те или докато ти.
Ама като си я забравил, няма да отстъпваш, ще упорстваш! Не позволявай така лесно да ти се напомня...[unknown] написа:Ми аз я бях зябравил тая тема днес, ама други я вдигнаха нагоре...Мнемозина написа:
Аааа!
Panta rhei...
Тия имат много енергия...Semiramis написа:
това са рисковете на демокрацията.
при анархията е по-гадно.
след някой си сканадал съм пускала там пък как се решават нещата - убеждаване до дупка на инакомислещите.
докато издържат те или докато ти.
Не че ние сме много далеч от това всъщност.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Чепкате ли, чепкате ли?
Чепкайте!
Било обидно за Питаката и Магот...обидно е за целия клуб, защото извънклубните отношения се смесват с клубните порядки.
Защо?
Защото преди време АВе направи глупост, пусна тъпа тема, а след това помоли Рем да я изтрие. Рем я изтри и понеже беше твърде скоро след установяването ни на новото място настана брожение и смут. Рем постъпи мъжки и обеща че повече теми няма да бъдат трити по никакъв повод и всеки да носи отговорност за писанията си.
Та, не ми говорете сега али-бали, че това било редно и нормално, защото не е. Питката и Магот много добре са знаели какво ще последва и въпреки всичко са го направили, за което от части съм им благодарен. И точно затова от мен скверна дума относно тях не е излезла, а цялото ми недоволство е насочено към нас си, всички списващи във 3о4о. Повече самоконтрол. Защото е наглост да твърдиш, че точно Питката и Магот имат право и са длъжни да ти бършат задника, защото сам нямаш спирачка и се усираш на дебело.
Надявам се тоя път да съм ясен, защото найстина това е последният ми пост по тая тема.
Ако спазваме нат-етикета и сме малко по-отговорни към себе си и околните, нама да излагаме на изпитание нервите и достойнството нито на Питката, нито на Магот, нито на кого и да било.
Ае със здраве!
Чепкайте!
Било обидно за Питаката и Магот...обидно е за целия клуб, защото извънклубните отношения се смесват с клубните порядки.
Защо?
Защото преди време АВе направи глупост, пусна тъпа тема, а след това помоли Рем да я изтрие. Рем я изтри и понеже беше твърде скоро след установяването ни на новото място настана брожение и смут. Рем постъпи мъжки и обеща че повече теми няма да бъдат трити по никакъв повод и всеки да носи отговорност за писанията си.
Та, не ми говорете сега али-бали, че това било редно и нормално, защото не е. Питката и Магот много добре са знаели какво ще последва и въпреки всичко са го направили, за което от части съм им благодарен. И точно затова от мен скверна дума относно тях не е излезла, а цялото ми недоволство е насочено към нас си, всички списващи във 3о4о. Повече самоконтрол. Защото е наглост да твърдиш, че точно Питката и Магот имат право и са длъжни да ти бършат задника, защото сам нямаш спирачка и се усираш на дебело.
Надявам се тоя път да съм ясен, защото найстина това е последният ми пост по тая тема.
Ако спазваме нат-етикета и сме малко по-отговорни към себе си и околните, нама да излагаме на изпитание нервите и достойнството нито на Питката, нито на Магот, нито на кого и да било.
Ае със здраве!
- Житената Питка
- BOFH
Нещо малко ми писна от теб.[unknown] написа:Нали тва е идеята- ДА НЯМА МОДЕРАТОР! Щото в момента има...
Ти кой си да ме съдиш? С какво допринесе ти за този форум повече от мен, демократе? - Искам отговор, не да ми се свреш пак в увъртания! Ти с какво допринесе повече от мен, или Магот за да бъде този форум, че да ни съдиш?
Или просто още ти е криво дето се разпозна в някаква интрига преди седмица за която и идея си нямах... дребен си, мижитурка... на тия им викат лузъри.
Знаеш ли, аз за разлика от теб съм прекарал последните си две години заедно с Звеневия и Чавдарче - почти всеки ден - да, на мен ми пука какво им се случва за разлика от теб... очевидно. Щото аз им знам и проблемите, и мъките... и не мастурбирам пред чуждата мъка. Супер яко е да си борец за свобода на чужд гръб, нали? Супер яко е да гледаш чуждия сеир, нали?
Винаги съм бил за нормалните отношения, но ти явно имаш сериозни проблеми щом не можеш да различиш демокрация от демагогия.
Ама как ми е писнало от дребни сеирджии, ама как ми е писнало само...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
питкин изтрий го това - стига.Житената Питка написа:Нещо малко ми писна от теб.[unknown] написа:Нали тва е идеята- ДА НЯМА МОДЕРАТОР! Щото в момента има...
Ти кой си да ме съдиш? С какво допринесе ти за този форум повече от мен, демократе? - Искам отговор, не да ми се свреш пак в увъртания! Ти с какво допринесе повече от мен, или Магот за да бъде този форум, че да ни съдиш?
Или просто още ти е криво дето се разпозна в някаква интрига преди седмица за която и идея си нямах... дребен си, мижитурка... на тия им викат лузъри.
Знаеш ли, аз за разлика от теб съм прекарал последните си две години заедно с Звеневия и Чавдарче - почти всеки ден - да, на мен ми пука какво им се случва за разлика от теб... очевидно. Щото аз им знам и проблемите, и мъките... и не мастурбирам пред чуждата мъка. Супер яко е да си борец за свобода на чужд гръб, нали? Супер яко е да гледаш чуждия сеир, нали?
Винаги съм бил за нормалните отношения, но ти явно имаш сериозни проблеми щом не можеш да различиш демокрация от демагогия.
при извънредни обстоятелства и мерките са извънредни - трий всичко мазно докато се пречистат нещата
- Глас в пустиня
Е Питка ти се усра! Тотално! Пистолет нямаш ли да се гръмнеш или що не помолиш Рем, Грийн, Сет или некой друг от сол ташаците да ти напарави тая услуга та да не се мъчиш!Житената Питка написа:Нещо малко ми писна от теб.[unknown] написа:Нали тва е идеята- ДА НЯМА МОДЕРАТОР! Щото в момента има...
Аре кажи са - на който не му понася да се изнася, та да се тури край на тая демагогия, че форумът е общ и свободен.
Дремеми на мене кви са ви взаимоотношенията с Чавето и Зв. Като сте толко гъсти що не ги решихте простотиите навън, а и тука смърдите.
Голем па епбап се извъди!
Айде кафа.
боев спри се, не сме на площадаБоЕВ написа:Е Питка ти се усра! Тотално! Пистолет нямаш ли да се гръмнеш или що не помолиш Рем, Грийн, Сет или некой друг от сол ташаците да ти напарави тая услуга та да не се мъчиш!Житената Питка написа:Нещо малко ми писна от теб.[unknown] написа:Нали тва е идеята- ДА НЯМА МОДЕРАТОР! Щото в момента има...
Аре кажи са - на който не му понася да се изнася, та да се тури край на тая демагогия, че форумът е общ и свободен.
Дремеми на мене кви са ви взаимоотношенията с Чавето и Зв. Като сте толко гъсти що не ги решихте простотиите навън, а и тука смърдите.
Айде кафа.
най-добре да се изтрият тези неща, та да не може никай да ги препрочита и да се самонавива
- Глас в пустиня
shshtt написа:боев спри се, не сме на площадаБоЕВ написа:Е Питка ти се усра! Тотално! Пистолет нямаш ли да се гръмнеш или що не помолиш Рем, Грийн, Сет или некой друг от сол ташаците да ти напарави тая услуга та да не се мъчиш!Житената Питка написа:Нещо малко ми писна от теб.[unknown] написа:Нали тва е идеята- ДА НЯМА МОДЕРАТОР! Щото в момента има...
Айде кафа.
най-добре да се изтрият тези неща, та да не може никай да ги препрочита и да се самонавива
- Житената Питка
- BOFH
Точно щото не ти дреме за някого от форума на мен не ми дреме кво мислиш ти.БоЕВ написа:Дремеми на мене кви са ви взаимоотношенията с Чавето и Зв. Като сте толко гъсти що не ги решихте простотиите навън, а и тука смърдите.
В тоя ред на мисли ти какъв си?БоЕВ написа: Голем па епбап се извъди!
Айде кафа.
Не ми отговаряй, въпросът е риторичен.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- сър Айвънхоу
ама и ти някак си се оливаш, не забелязваш ли?БоЕВ написа:
П.П. и към всички...
поздрав за всички вас!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Аз съм БоЕВ бе пич, Бо-Е-В, и съм част от 30-40 дир бг и последващите две мимикрии под името 3о4о.Житената Питка написа:Точно щото не ти дреме за някого от форума на мен не ми дреме кво мислиш ти.БоЕВ написа:Дремеми на мене кви са ви взаимоотношенията с Чавето и Зв. Като сте толко гъсти що не ги решихте простотиите навън, а и тука смърдите.
В тоя ред на мисли ти какъв си?БоЕВ написа: Голем па епбап се извъди!
Айде кафа.
Не ми отговаряй, въпросът е риторичен.
А ти откъде изпълзя?
На тебе за кой ти пука освен близкото ти обкръжение?
Не ми отговаряй въпросът е риторичен.
- Глас в пустиня
Моля да ми простиш неуваженито![емотикон с балетна рокличка правещ поклон]Марвин написа:ама и ти някак си се оливаш, не забелязваш ли?БоЕВ написа:
П.П. и към всички...
поздрав за всички вас!
- Житената Питка
- BOFH
БоЕВ написа:...
П.П.
Старото куче. Мога ли да измеря спалното с кибритена клечка или да си еба майката?
Последно промяна от Житената Питка на 20.06.08, 21:45, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- сър Айвънхоу
поне "поздравчето" се надявам да си го оценилБоЕВ написа: Моля да ми простиш неуваженито![емотикон с балетна рокличка правещ поклон]
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Само, ако може, да вметна нещичко... между шамарите.... моля, другарко?БоЕВ написа:....Пистолет нямаш ли да се гръмнеш или що не помолиш Рем, Грийн, Сет или некой друг от сол ташаците да ти напарави тая услуга та да не се мъчиш!
....
Защо е необходимо като си ядосан на някого да обиждаш и други хора? Някои от които нищо лошо не са ти сторили или казали?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
Не са, но ще кажат!maggot написа:Само, ако може, да вметна нещичко... между шамарите.... моля, другарко?БоЕВ написа:....Пистолет нямаш ли да се гръмнеш или що не помолиш Рем, Грийн, Сет или некой друг от сол ташаците да ти напарави тая услуга та да не се мъчиш!
....
Защо е необходимо като си ядосан на някого да обиждаш и други хора? Някои от които нищо лошо не са ти сторили или казали?
Е, не! Ти си уникум! Направо шапка ти свалям! А на мен после ми викат, че съм била мнителна и съм очаквала най-лошото от всеки!БоЕВ написа: Не са, но ще кажат!
Штъ цитирам, като се защитавам, може ли?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
Не е нужно да се дописваш, пиши на един дъх - нали си мъШ.Житената Питка написа:БоЕВ написа:...
П.П.
Старото куче. Мога ли да измеря спалното с кибритена клечка или да си еба майката?
Изборът си етвой, не псувам на майка, форумът си е твой, ку искаш можеш и да мериш, ку нещеш недей, само не обиждай и не се дръж свински.
- Глас в пустиня
Мислиш ли че скоро ще има от кого да се защитаваш?:lol:maggot написа:Е, не! Ти си уникум! Направо шапка ти свалям! А на мен после ми викат, че съм била мнителна и съм очаквала най-лошото от всеки!БоЕВ написа: Не са, но ще кажат!
Штъ цитирам, като се защитавам, може ли?
Е-е-е-е-ех и свитът ще бъде по-хубав от песен.
Споко, ма, Верче?vyara написа: Ще те е срам после от теб самия, защото не си толкова лош, но си изтърва нервите.
Никой нищо няма да ти изтрие, не се надявай.
Те са си мерят пишките, няма страшно. Няма да се учудя ако утре ги хвана да къркат бира и да се хилят на това кой кво бил казал и как наддумал другия
(само дето не знаят, че наш'те пишки са хем по-дълги, хем по-твърди, ама - шшшшт - да не земат да се сецнат! Таман взе да става смешно вече )
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Мнемо, току що си помислих нещо подобно.Мнемозина написа:Започва да става много зле.
Едно от многото хубави неща на тоя клуб беше - или е, сега ще видим - че администраторите в повечето случаи играеха помирителна и свързваща роля - въпреки всичко, което се налагаше да изтърпяват. Вие сега правите обратното.
Моля ви, вземете се в ръце.
Време е Рем да се появи.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
vyara написа:Ще те е срам после от теб самия, защото не си толкова лош, но си изтърва нервите.БоЕВ написа: Не са, но ще кажат!
Никой нищо няма да ти изтрие, не се надявай.[/quote
Верче, винаги правя нещата така, че нито аз да се срамувам, нито хората които ме познават.
Въпреки всичко което си наговорихме последните дни, продължавам да те уважавам и харесвам като клубарка.
Държа да ти го кажа сега, за да съм сигурен че съм ти го казал.
- сър Айвънхоу
мдааам...holi_day написа:Мнемо, току що си помислих нещо подобно.Мнемозина написа:Започва да става много зле.
Едно от многото хубави неща на тоя клуб беше - или е, сега ще видим - че администраторите в повечето случаи играеха помирителна и свързваща роля - въпреки всичко, което се налагаше да изтърпяват. Вие сега правите обратното.
Време е Рем да се появи.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Житената Питка
- BOFH
Баба ми има подобна идеология, тя винаги знае кой, какво ще направи преди изобщо някой да си го е помислил.БоЕВ написа:Не са, но ще кажат!maggot написа:Защо е необходимо като си ядосан на някого да обиждаш и други хора? Някои от които нищо лошо не са ти сторили или казали?
Просто ви мислех по-зрели, не за друго. Нещо не ми увира къде баш ти и Незнайко сте били модерирани, че да рипате на високо. Ако мога да защитя някого ще го направя, няма значение дали това е Чавдарчето, Звеневия или си ти, просто ще го направя. Луд ставам обаче като ме правят на луд заради глупости (не визирам теб в случая).
Все тая де, сега чакам unknown да се изреже, сигурно и той има да каже нещо лично - ще го понеса, някакси съм сигурен.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Глас в пустиня
Блаженни су верующите.Мнемозина написа:Започва да става много зле.
Мнемо, много си добра, но и много наивна.
- Глас в пустиня
Баба ти е много мъдра жена.Житената Питка написа:Баба ми има подобна идеология, тя винаги знае кой, какво ще направи преди изобщо някой да си го е помислил.БоЕВ написа:Не са, но ще кажат!maggot написа:Защо е необходимо като си ядосан на някого да обиждаш и други хора? Някои от които нищо лошо не са ти сторили или казали?
Просто ви мислех по-зрели, не за друго. Нещо не ми увира къде баш ти и Незнайко сте били модерирани, че да рипате на високо. Ако мога да защитя някого ще го направя, няма значение дали това е Чавдарчето, Звеневия или си ти, просто ще го направя. Луд ставам обаче като ме правят на луд заради глупости (не визирам теб в случая).
Все тая де, сега чакам unknown да се изреже, сигурно и той има да каже нещо лично - ще го понеса, някакси съм сигурен.
Ако от шест страници не си разбрал за "какво се боря" - няма смисъл да се обяснявам.
Прав си за себе си.
Всеки с неговата си правда и истина.
Това вече е разговор - наздраве!