Хей хора
Хей хора
докъде я докарахме бе
Quo vadis пасти да яде.
Явно тази утопия, която толкова много обичах, а смея да кажа, че и вие я обичахте е била само сън... уви...
Или пък не?
Защото аз още я обичам. А вие?
Quo vadis пасти да яде.
Явно тази утопия, която толкова много обичах, а смея да кажа, че и вие я обичахте е била само сън... уви...
Или пък не?
- сър Айвънхоу
мдааам... сетивата ни много често ни заблуждават. но затова не са виновни те, а това, което сме натрупали и което ги "чете" не правилно...Remmivs написа:Винаги е трудно. Просто понякога не виждаш как ходиш по остирето и ти се струва лесно.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Хей хора
На кого не му пука за това място?Remmivs написа:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Глас в пустиня
На мен..вече...само чакам абсурда да стане пълен и да изляза с чест от цялата ситуация.holi_day написа:На кого не му пука за това място?Remmivs написа:
Лъжеш (се).БоЕВ написа:На мен..вече...само чакам абсурда да стане пълен и да изляза с чест от цялата ситуация.holi_day написа:На кого не му пука за това място?Remmivs написа:
Panta rhei...
Какво е чест, друже? Кажи ми моля те? После аз ще ти кажа.БоЕВ написа:На мен..вече...само чакам абсурда да стане пълен и да изляза с чест от цялата ситуация.
да.Remmivs написа:докъде я докарахме бе
Quo vadis пасти да яде.
Или пък не?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Кажи на мен, искам да чуя.Remmivs написа:Какво е чест, друже? Кажи ми моля те? После аз ще ти кажа.БоЕВ написа:На мен..вече...само чакам абсурда да стане пълен и да изляза с чест от цялата ситуация.