каквото и да е групово ще помогнеPiqndurnik написа:Май е време за групово напиване.
...........
не съм прочелdoktorka написа:нямаше да е и в това измерение...
п.с. ти прочете ли за какво става дума?
ЧАВЕТО помоли да се изтрие темата.ЛИЧНО.
КАПИН помоили да се заключи темата отново ЛИЧНО.
мамка му !
питкиния има ключа и го направи по лична молба на ВИНОВНИТЕ...
и сега е лош..ми нека...!:rotfl24:
и не искам да чета
това сме го правили и преди
и тогава писахме поправката
всеки има глава на раменете си и задник на гърба си
да си жъне каквото си сее
ако един принцип има изключения то той не е принцип
аз така мисля
всъщност сега всеки прави точно това
всички вкупом щото всичко е едно
Жътва е сега... Пейте, робини,
тез тъжни песни! Грей и ти, слънце,
в таз робска земя! Ще да загине
и тоя юнак... Но млъкни, сърце!
Мен лично ме боли от това, което става. Много. Не, че има значение, де.
Но това място е специално за мен. И винаги ще бъде.
Приемам тази цена. Но млъкни, сърце!
А аз мое ли да Ви еба пичката лелина на всичките! И едните и другите! 
Е те това изказване не влиза у моя "профайл", нали? Трудно си представате как го произнасям /предполагам само/.
Произнасям го.
Сега ш`Ви замола тая тема да не я повдига никой, докат не потъне в забвение. Нито некоя паралелна на тая шибана вселена.
Ако сте поне малко разумни.
Задръжте си логореите или си ги.../оф..тва звучи доста по-грубо/
МОЛЯ!
Толкова ли е трудно да разберем, че красотата на света е в в това, че сме различни ...
Досадно, но пак да ви ко плейсна:
Napolnim Nebo Dobrotoi
О, как ничтожны ты и я
Перед нависшею судьбой,
И живы мы, пока друзья
Стоят всегда за нас стеной.
И что мы можем - можем жить,
Еще, конечно же, любить,
Приятель, выбрось камень свой,
Наполним Небо Добротой...
Дебатов много - шум и гам,
Один кричит: "Я не отдам! ",
Другой кряхтит: "Мы не начнем... "
Вот так уж сорок лет живем.
Да слишком много бурных слов
О том, кто болен, кто здоров,
Не загреметь бы в мир иной,
Эй, там, на крыше, вы и я,
Как говорят, одна семья,
Снимите с кнопки пальчик свой,
Для нас он слишком дорогой.
Наш Бог всегда нас всех поймет,
Грехи отпустит, боль возьмет.
Вперед, Христос, мы за тобой
Наполним Небо Добротой
Е те това изказване не влиза у моя "профайл", нали? Трудно си представате как го произнасям /предполагам само/.
Произнасям го.
Сега ш`Ви замола тая тема да не я повдига никой, докат не потъне в забвение. Нито некоя паралелна на тая шибана вселена.
Ако сте поне малко разумни.
Задръжте си логореите или си ги.../оф..тва звучи доста по-грубо/
МОЛЯ!
Толкова ли е трудно да разберем, че красотата на света е в в това, че сме различни ...
Досадно, но пак да ви ко плейсна:
Napolnim Nebo Dobrotoi
О, как ничтожны ты и я
Перед нависшею судьбой,
И живы мы, пока друзья
Стоят всегда за нас стеной.
И что мы можем - можем жить,
Еще, конечно же, любить,
Приятель, выбрось камень свой,
Дебатов много - шум и гам,
Один кричит: "Я не отдам! ",
Другой кряхтит: "Мы не начнем... "
Вот так уж сорок лет живем.
Да слишком много бурных слов
О том, кто болен, кто здоров,
Не загреметь бы в мир иной,
Эй, там, на крыше, вы и я,
Как говорят, одна семья,
Снимите с кнопки пальчик свой,
Для нас он слишком дорогой.
Наш Бог всегда нас всех поймет,
Грехи отпустит, боль возьмет.
Вперед, Христос, мы за тобой
Наполним Небо Добротой
Мчи кой се пеняви? Аз? Не си познала4avdar4e написа: Присъединявам се.
Маготич, Рем, Питкин, не си заслужава, нали вие ме учите, че някои неща/хора просто трябва да се игнорират? Що се пенявите ся??
....
Сега ще кажа нещо лично, така както възприемам нещата - който иска да го приеме - ок. Който не иска - прав му път. От чуждо мнение отдавна не се влияя и хич не ме е еня, дали ореолчето ми блещука или е паднало в очите на хората.
Забавлявам се най-искрено и лично като гледам как онези, на които им казвам нещо в очите подскачат като ущипани госпойци, тъй като не им изнася да се видят от страни.
А това, че тях ги хваща безумен яд, дето не са от класата на "привилегированите" си е техен проблем и най-вече болка - очевадно е, че ТЕ искат да са такива, ма нещо що ли не им стиска? На няколко пъти се опитах да обясня какво значи да си такъв, ма те нали всичките само знаят по гърдите да се тупат и да се показват колко са велики, та така и не разбраха за какво им приказвам - мислят си че и аз се тупам.
В същност, най-ме кефи да се вра по кода на форумчето, да си цъкам и да правя готинки промени по софтуера. Така че, ако реша да се махна от админите, то това ще бъде когато АЗ реша. И нямам никакво намерение да скачам по синджира на няколко говеда. Нека да ги е яд! Обичам ги всичките, щото са толкова предсказуеми. Ма си нямаш на идея колко са предсказуеми! В момента, в който напиша нещо, казвам на Питката - е сега стой и гледай какво става!
Ама и няма да си сдържам устата (пардон - пръстите) вече да мисля и премислям по сто пъти какво съм написала.
Нали трябва да е слободия и анархия? Нека е така, тогава!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Точно пък ТИ, заради който става всичко това, в момента - къде се ръгаш и защо продължаваш да бълваш? И защо, след като явно желаеш всички да видят колко ниско могат да паднат двама души единия от които си точно ти, ми писА да затворя форума?Звенения написа:...
Изтрий си сам лайната този път, ако обичаш, и ако искаш да проявявам разбиране.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Добре, ще го кажа и без да ми отговаряш. Мисля, че хората (тези, които не са щастливи, не говоря за всички) искат предимно да са прави. Ти си копрал това, за да доказваш на някого нещо. Защо го правиш, щом мислиш че си прав?Звенения написа:дерзайvyara написа:Искам да...
демокрация
Аз знам иначе, че е демокрация.
ТЕБ,.. нещо,..vyara написа:Добре, ще го кажа и без да ми отговаряш. Мисля, че хората (тези, които не са щастливи, не говоря за всички) искат предимно да са прави. Ти си копрал това, за да доказваш на някого нещо. Защо го правиш, щом мислиш че си прав?Звенения написа:дерзайvyara написа:Искам да...
демокрация
притеснява ли те?
Сам се закопаваш, тогава. Съжалявам да видя как един човек разрушава всичко около себе си и себе си самия и кара хората, които наистина го харесват да се отдръпнат от него само защото няма мярка.Звенения написа:...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Звенения написа:ТЕБ,.. нещо,..vyara написа:Добре, ще го кажа и без да ми отговаряш. Мисля, че хората (тези, които не са щастливи, не говоря за всички) искат предимно да са прави. Ти си копрал това, за да доказваш на някого нещо. Защо го правиш, щом мислиш че си прав?Звенения написа:дерзайvyara написа:Искам да...
демокрация
притеснява ли те?
(08:16:46) 418419816: Чао, няма да се занмава повече с глупавите ти истерии. Има пхо-смислени неща да върша в събота, за разлика от теб, който няма НИЩО
Гледала съм ги. И на живо съм виждала някои неща. Така че - недей ме поучава, а се вземи в ръце.Звенения написа: Аре виж логовете
ПАК
ОТНОВО
И ПО-БАВНО!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Миличка, излез на балкона, изпий си кафето със сутрешните трели на птичките...vyara написа:Така е. Ако нараняваш от болка, няма да помогнеш на никого, дори и на себе си. Болката прави човека егоист, за да може той да оцелее, простичнко е. Но после раните заздравяват, а някои неща не се връщат повече.Звенения написа:Едва ли повече от мен!vyara написа: Боли ме.
...да си ги премерим?
Заеби ме мене!
Мене мЪ изядоха вуците!
На мен ми пука, дори и да мислиш друго. И не само на мен. Ти си решил нещо за себе си, но виждам, че това не те радва.Звенения написа: Миличка, излез на балкона, изпий си кафето със сутрешните трели на птичките...
Заеби ме мене!
Мене мЪ изядоха вуците!
Когато много те боли, не виждаш, че и други ги боли също много.
- Dark Angel
това ми хареса като го прочетохvyara написа: Мисля, че хората (тези, които не са щастливи, не говоря за всички) искат предимно да са прави.
много
като намерим равновесието в себе си и гледаме на света с други, по-добри очи
изчетох новите 4 страници по темата
едно нещо не ми стана ясно
на мен като не ми харесва бара си намирам ново място да си пия куба-либрето
обаче, тук понеже е детска градина предполагам освен по чаша топло мляко друго не ни се полага
след малко ще грабна мъненките и ще ги кача на Бъндерица
приятно хора
Няма принципи извадени от контекст. Има един, ако времето беше преди месец може би щях да го нарека братски, договор, една дадена дума между нас. Всички. Никой нищо не е подписвал и в това беше истинската красота и сила. Някои са си изпуснали нервите и са забравили, че това тук е агора и всеки може да чете. Поне така сме писали. Да е мислил преди да пише, защото определено го е знаел. А да го махнем не е решение. Тази тема е едно доказателство за това. Пък и ако човек се постарае сигурно може да издърпа каквото е било от машините за търсене и архивиране. Не техниката решава проблемите, а хората и сърцата им. Ние трябва да го правим, всеки път, всеки ден. А не да разчитаме на нещо друго отвън. Защото това е извън контекста, всъщност. Защото сърцата ни са нашите принципи. Но аз съм си ментално крив. И спирам да пиша по тази тема. Казах ви всичко, което имах и исках да ви кажа.doktorka написа:лощо,
че не си прочел.
защото принципи извадени от контекста на живота са fairy tales.
разбирам защо те боли..дори 10 пъти повече от всеки един от нас.
Не са те изяли.Звенения написа: Миличка, излез на балкона, изпий си кафето със сутрешните трели на птичките...
Заеби ме мене!
Мене мЪ изядоха вуците!
Нищо необратимо все още не е станало. Това беше единствената причина, поради която подкрепих решението на Магот и Питката - за да се избегнат необратимите неща.
Но клубът не може да ти помогне. Каквото имаш да решаваш, го направи без клуба. Дори, ако трябва, въпреки него.
Panta rhei...
- snowprincess
престани, тръгнал е по нанадолнището, като стигне дъното ще се осъзнаеvyara написа:Така е. Ако нараняваш от болка, няма да помогнеш на никого, дори и на себе си. Болката прави човека егоист, за да може той да оцелее, простичнко е. Но после раните заздравяват, а някои неща не се връщат повече.Звенения написа:Едва ли повече от мен!vyara написа: Боли ме.
...да си ги премерим?

- snowprincess
- snowprincess
Прав си, така е.Звенения написа:Когато бях "БУЛЯТА БЕГЛЕЦ" някой да е разбрал от мен?!!!Мнемозина написа: Каквото имаш да решаваш, го направи без клуба. Дори, ако трябва...
ЧЕ имам проблем за решаване!???
Но това не може да се върне назад.
А други неща могат.
Мисли спрямо сегашния момент - а в него вече просто трябва да се спре с това в клуба. И заради теб, ако щеш.
Panta rhei...
Няма да престана в този смисъл, който мисля, че влагаш. Тоест няма да престана да си мисля, че може нещо да се направи. И според мен необратими неща няма. Строго съдиш, Сноу.snowprincess написа:престани, тръгнал е по нанадолнището, като стигне дъното ще се осъзнаеvyara написа:Така е. Ако нараняваш от болка, няма да помогнеш на никого, дори и на себе си. Болката прави човека егоист, за да може той да оцелее, простичнко е. Но после раните заздравяват, а някои неща не се връщат повече.Звенения написа:Едва ли повече от мен!vyara написа: Боли ме.
...да си ги премерим?
Гордост трудно се преглъща, знам (това към тях двамата), но гордостта не прегръща и не обича. От вас зависи всичко.
- snowprincess
Ще дойда във Варна и тебе ще набия.snowprincess написа:ако беше дошъл, когато ти започнаха проблемите щях да ти помогна, без да ти го начукам,Звенения написа:
Това беше вторият път! Слагай ракията и салатата.., идвам...на гости....без копи -пейст!!!!
избра грешна психотерапия
Това не е наша работа.
Не е.
Моля те!
Panta rhei...