...........
- snowprincess
- snowprincess
Това е бягство. За мен е бягство. Къде точно е подробност. Според мен. В случая третата страна не е важна. Тя се явява само да запълни липса. Аз ли да ти обяснявам на тебе.snowprincess написа:много строгоvyara написа:Строго съдиш, Сноу.
курвалъка приемам, когато хората в семейството имат безмълвно споразумение
предателството - не мога
ако това ми се случи на мен, някой ще реве на умряло или ще съжалява, че вече не е
- snowprincess
Мнемозина написа:Ъъъъ, като си набутахме реала тук, ще ме пуснете ли да изтичам за цигари?
Щото сега не смея да тръгна.
Мисля ви, бе, гадове такива, смилете се малко над бедната ми душа...
Верче, на теб разчитам.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Уф, благодаря!Semiramis написа:Мнемозина написа:Ъъъъ, като си набутахме реала тук, ще ме пуснете ли да изтичам за цигари?
Верче, на теб разчитам.бягай, ама бързо, че после аз имам работа. Верчето ако не може.
Тичам.
Panta rhei...
Господи, на рожден ден на племенника ми трябва да ходя! Сериозно. И подарък не съм купила още.Мнемозина написа:Ъъъъ, като си набутахме реала тук, ще ме пуснете ли да изтичам за цигари?
Верче, на теб разчитам.
А децата само ми се сърдят, че вися тук... Тръгвам.
Никой да не говори. Четете песента на Рем и мълчете.
- Глас в пустиня
Лазаре стани!
Истината за днешната драма в 3о4о е някъде тук.
Съжалявям, че повдигам тая тема, но не е лошо да си припомним, кой, каква позиция е имал и какво е възнамерявал да прави.
Не искам да вадя мнения, защото пак ще ме упрекнете в манипулативност и на вадене на думи от контекста.
Който има очи ще види.
А аз си ограничавам клубните изяви за неопределено време.
пп Браво Док, браво Сет вие победихте - доказахте че клубът неможе да се самоуправлява, а му е необходима здрава ръка...време е вече някой да влезе на бял кон - чест и почитания!
Истината за днешната драма в 3о4о е някъде тук.
Съжалявям, че повдигам тая тема, но не е лошо да си припомним, кой, каква позиция е имал и какво е възнамерявал да прави.
Не искам да вадя мнения, защото пак ще ме упрекнете в манипулативност и на вадене на думи от контекста.
Който има очи ще види.
А аз си ограничавам клубните изяви за неопределено време.
пп Браво Док, браво Сет вие победихте - доказахте че клубът неможе да се самоуправлява, а му е необходима здрава ръка...време е вече някой да влезе на бял кон - чест и почитания!
се ми е тая,
Боев споко
излишна чувствителност
е това според мене
ама само според мене
нали си имаме освен клуба
женоря, дечурлиги
храсти, полета, морета
а който иска и още... ?Кент написа:пп Браво Док, браво Сет вие победихте - доказахте че клубът неможе да се самоуправлява, а му е необходима здрава ръка...време е вече някой да влезе на бял кон - чест и почитания!
се ми е тая,
Боев споко
излишна чувствителност
е това според мене
ама само според мене
нали си имаме освен клуба
женоря, дечурлиги
храсти, полета, морета
Не, Боев, ти доказа единствено и само, че за съществуването на сапунките вина имат единствено зрителите. Изписвайки вежди, избоде очи.БоЕВ написа: пп Браво Док, браво Сет вие победихте - доказахте че клубът неможе да се самоуправлява, а му е необходима здрава ръка...време е вече някой да влезе на бял кон - чест и почитания!
Жалко. За теб.
БоЕВ написа:
или търсеше помощ ли...нещо...
Бе все е грозно.. Споделям си мислите ..
Щото сега ще следват НЕ-тата